Fast Five-előzetes

Mindenki visszatér és mindenki kemény legény, vagy nő.

Bár a one last job duma borzasztó, ellenben ha sikerül ennyi fasza akciójelenetet tényleg jól összefűzni, és rendesen kibontani, akkor ott fogok csápolni a moziban. Te?

Ha a youtube nem menne.

Az ott jobbra tényleg a Rock.

kép a Fast Five-ból

human
írta
2010. 12. 15. 06:14
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Fast Five-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez akármelyik előző rész bemutatója is lehetne.
    Annyi az új, hogy feltűnik benne Rock, szakáll mögé rejtőzve.
    Ami még külön poén, hogy benne lesz Ludacris is mégpedig ezen a néven: Tej
    Lehet, hogy ő lesz majd a Tejesember?:-]

  2. Sung Kang 1:22-nél visszajáró kísértet a Halálos Iramban filmekben, a 4-ben jól kijátszották, hogy a 3. előtt játszódott, de itt hogy oldják meg?

    Én úgy tudom ő játszotta Han-t és meghalt a 3-ban. Javítsatok ki ha tévedek (rég láttam már).

    Amúgy tuti mozi!

  3. Váróós! Mondjuk az egy kicsit gáz, hogy olyanokat esnek meg ugranak benne, mint a GI Joe-ban és egy karcolás se lesz rajtuk. Már az előző részben is béna volt az a tetőről leugrós kocsit szanaszét lapítós jelenet. De mindenképpen moziban nézős. :)

  4. Sung Kang -en én is néztem, szerintem is már elvben halottnak kéne lennie, ha csak nem azzal magyarázzák hogy ez még mindig a Tokio Drift előtt van.

  5. Hanyi az simán benne van, hogy a Tokio Drift sztorija az egész F&F sorozat után kezdődött, miután Han az itt szerzett nagy pénzzel Tokioban telepedett le. Ne feledd, hogy Han nem kicsit volt gazdag a 3. részben.

    Iszonyat várós ez a film. Ha Vin Diesel skótszoknyában táncolna az autpálya mellett 60 percig akkor is megnézném. Tetszik, hogy mindenkit összeszedtek erre a részre, aki említésre méltó a sorozatban. Kár, hogy Rodrigezt nagyon egyértelműen írták ki az F&F4 ben.

  6. Hanyi: Valóban meghalt a háromban: autós üldözés közben karambolozott és a felborult gép felrobbant. Bár a megégett holttestet nem láttuk…so it’s Hollywood :)

    – de szerintem az 5 története a 3 előtt, de a 4 után helyezkedhet el, amit így elég nehéz lehet beilleszetni, ha nem lesz megmagyarázva, engem az sem fog zavarni ( visszatérő halott szereplő – láttunk már ilyet ), az akciók nagyon bejönnek a trailerben, jól áll neki a komoly hangulat is. Bár az előzetes alapján, úgy néz ki kicsit háttérbe szorultak az autók, szerintem élvezhető lesz, de nem úgy tekintek rá mint egy sorozat folytatására. Már csak Michelle Rodriguez kellene hozzá és kész:)…

    + A “The Fast and the Furious” élményét semelyik folytatás sem tudja elrontani, 5.1DD-n vagy DTS-ben felejthetetlen.

  7. Igazad lehet Gabesz, de mintha a 4-ben említette volna, hogy szétnéz másfelé is, és én ott egyből Tokyo-ra asszociáltam. Ott is legombolt egy kis dellát.

    Nade mindegy is, én szívesen fogadom, csipáztam a driftben is.

  8. A 4 elején valóban említi Han, átnéz Tokyo-ba – lehet hogy visszamegy Amerikába -5-, majd visszamegy Tokyo-ba -3-.

  9. Húú ez lassan Barátok Közti fordulat lesz. De ha Géza feltűnik a Fast Five-ban, remélem Zsigával fog rendet vágni.

  10. Ez pont olyan lesz mint a többi rész. Nekem, mint olyan embernek aki várja bármit is tesznek bele az jó lesz. Imádom ezt a filmet már előre. Az azért nem kicsit durva hogy míg Diesel a tetőről ugrik le addig Rock kibontja a falat… :D Jó lesz ez, de jó is hogy előre hozták

  11. Hm. Előzetese alapján pörgős filmnek néz ki. Agyat félretevős popcorn filmek jó lesz. Fizikai törvények úgy működnek a filmeben, mintha másik bolygó lenne:) Ennek ellenére jöhet.

    Rioi lövöldözős, ugrálós jelenetek kicsit a Modern Warfare emlékeztetnek. Lehet túl kocka vagyok.

  12. ALIEN: Nekem is Modern Warfare érzésem volt, de attól még durva lesz.

    Nagyon várom, meghozta a kedvemet a trailer. Pörgős, az meg hogy mindenkit összeszedtek külön dícséretes, nem lesz egy olcsó film :)

    Persze rajtam nem fog múlni a hasznuk, biztosan moziba nézős lesz!

  13. nagyon jo meg minden, de hianyzik a szineszek felsorolasa. de valoszinuleg a masik trailerbe bennelesz :)

  14. Ezen végig röhögtem, de úgy tűnik egyelőre ez lesz a legjobb folytatás! Mindenképp megnézem, van benne tesztoszteron (kicsit metro, de van XD)

  15. E: Nekem Dom húga jobban hiányzott:)
    Ezt még a drog háború előtt kezdték forgatni ugye? Najó ez költői kérdés volt… még szép. :(

  16. “Chronologically, Fast Five comes after 2 Fast 2 Furious and before The Fast and the Furious: Tokyo Drift.” – wikipedia szerint

  17. Hát ez valami rohadt nagy film lesz!!!Tuti nézős,minimum 2x:)Nagyon jó brigádot összehoztak benne!

  18. ugyanazt kapjuk mint ezelőtt valószínűleg,kis bonyodalom,nem túl bonyolult sztori,szép autók,fizikai kihágások és őrületes baromságok,10 méteren 600 váltás

    dehát mi másért szeressük ezt a filmet ha nem ezért? naná h nézős lesz,rock és az összes eddigi szereplő meg még egy plusz pont

  19. Azért a régi illegal underground racingből elég érdekes irányba fordul át az egész. Gépágyú, meg minden, azért kiváncsi leszek rá

  20. Azért lassan elérhetnének már a 3. rész sztorijáig, nekem eddig az a rész tetszett a legjobban. Fogalmam sincs, hogy miért…

  21. Ez azér elég húzós cucc.Trailer alapján jobban várom mint annak idején az Expendablest. Rock – Diesel egy filmben! Ebből súlyos arcomlasztások várhatók, de a többiek is nyerő hogy benne vannak, Han meg a “kis Terence Hill” is. Minőséggel sem lesz gond, rohadtjó autócsodákat nyomattak bele, Ford GT -t még eddig filmben nem is igazán mutogattak,de a nyitott tetejű csúcsMerci is hozza a színvonalat. Egyszerüen tökéletes feelingje van ennek a trailernek, kihagyhatatlan, számomra moziban kutya kötelesség! kategoria.

  22. Nah akkor, elmondom, hogy vannak időrendi sorban a filmek:
    1. The Fast and The Furious
    2. Fast and Furious
    3. 2 Fast 2 Furious
    4. (így elég nyílvánvaló)Fast Five
    5. Tokio Drift
    Legalábbis sztem így megy ez:)

  23. Valamiért nekem lesz egy olyan érzésem,hogy csavar lesz benne…hogy Dom csapata most a szövetségiek oldalán áll..
    azt hiszem a 2-ben kimosta Tyrese Gibson nevét…
    visszakerült állományba..4-ben meg mintha Dom-ot mosta volna tisztára a drogos elfogásával..szóval szerintem most
    Rock lesz a rosszfiú…vagy bemártós sztori,mert ők akarják
    az itteni drogos pénzt…csak ennyi jó szereplővel ne legyen “túl sok szálat akarnak mozgatni és alig van idő
    mindenkire” hatás…

  24. Ekoz: nekem még az org1a jutott eszembe. :)Előfurdult már velem is csak az osztályom előtt. )nem az orgia hanem hogy nem találtam AZT A szót) (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.