Water for Elephants-előzetes

Robert Pattinson újra megmutathatja, hogy színész. Ezúttal a múltba utazunk vele, ahol egy cirkuszban gondozza az állatokat, na meg szerelembe esik. A kiválasztottat Reese Witherspoon alakítja. Pattison kihívója a nő szívéért folytatott harcban Christoph Waltz.

Hd a nagyoknak.

16 hozzászólás a “Water for Elephants-előzetes” bejegyzéshez

 1. Pattinson idősebb szerepében Hal Holbrook :)

  Hááát, talán a film jó lesz és a menyétképű Pat is megállja benne a helyét, nem mintha ez a trailerből lejönne, de hátha. Viszont annyi biztos, hogy sikoltozhatnak utána százezrek, élhet még további 60 évet színészként, de semmilyen, ismétlem semmilyen mértékben nem fog felnőni Holbrook zsigeri tehetségéhez és színészi nagyságához!

 2. Nem csak a nő szívéért való harcban lesz kihívás neki Christoph Waltz hanem színészileg is:)
  Amióta láttam Waltz ot a Becstelen Brigantikban azóta előlépett kedvenc színésszé. Csak miatta fogom megnézni a filmet.

 3. Nézős Christoph Waltz miatt!
  Nem nézős Robi Pati miatt!
  Akkor most mi legyen?
  Hmmm… azt hiszem Christoph Waltz győzött, nézős :))

 4. Olvastam a könyvet és a forgatókönyvet is. Nagyon nézős! Patti fiú végre normálisan néz ki és megmutathatja, hogy jó kis színész palánta. Én kedvelem.. :)
  De Reese-t is, aki hozza a tőle megszokott színvonalat, míg Waltz biztosítja, hogy ne csak egyszer nézős legyen a film! :D

 5. Lehet, hogy a végén megkedveljük ezt a Pattisont… Lehet, jó színész, csak rosszul kezdett a tvájlájttal?

  Annak idején ugyanúgy rüheltük Leonardo DiCapriot(főleg a Titanic, meg az irigység miatt), most meg a legjobb 10ben szinte mindenkinél benne van… Nálam biztosan.

  A film meg nézős, és nem csak Chris Waltz miatt, mert a Pattisonnak is jól áll a szerep, ahogy Reese w. is érdekes…

  Én várom.

 6. Nortoning:

  Valahogy így gondolom én is. Adni kell neki egy kis esélyt, minden fikázás nélkül.

  Amúgy human ennél sokkal többről szól a film, mint szerelembe esés meg hasonlók. Érdemes odafigyelni rá, nem egy tipikus romantikus szarság. Semmiképp nm sorolható abba a kategóriába. :)

 7. Nortoning: Anélkül, hogy vitát kívánnék kezdeményezni Pattinson vélt, vagy valós képességeiről hozzá kell tennem: Ne hasonlítsuk DiCapriohoz!

  Nem ugyanaz a kategória, a karrierjük elejét nézve sem. A kis Leo bármennyen is feledkeznek meg róla nem a Titaniccal kezdte pályafutását, hozzáteszem utólag bármennyi patetikus fordulattal is élt Cameron nem Twilight színvonalon rendezte meg azt a mozisikert sem.

  DiCaprio színészként bizonyított a Gilbert Grape-ben, az Ez a fiúk sorsában és még inkább az Egy kosaras naplójában, mielőtt még némi kultstátuszt kezdett volna felszedni Rómeóként (és ott is klasszikus szövegeket felmondva tette ezt). Ezzel szemben hol tartott Pattinson mielőtt bealkonyodott és egy könyvalak népszerűségének kölcsönzött volna egy nem túl széles spektrumú arcot?

  Remélem bizonyítani tud valamit ezzel a filmmel, de a tehetség óhajtása nem egyenlő annak meglétével.

 8. human

  persze értem én, hiszen én sem a trailer alapján vontam mindezt le, hanem mert olvastam a könyvet. :D Csupán megemlítettem neked is, meg mindenki másnak, hogy érdemes lesz rá odafigyelni és nem elvetni csak mert a Pattinson fiúka szerepel benne. Van mondanivalója a filmnek. :) Szóval semmiképp nem akartam beléd kötni. Jó indulattal írtam. :)

 9. symor

  – OFFtopik –

  Nem vitaképp, de Pattinsonkának is voltak igen jó alakításai. A How to be, Little Ashes, The Bad Mother’s Handbook, The Haunted Airman, ezek mind jó kis művészfilmek/ tv filmek. Megjegyzem sokatoknak kellemes csalódást okozna ez a ‘ kisfiú ‘, ha ezeket a filmeket megnéznétek. :)

  Szóval neki is voltak jó szerepei a tvájlájt szarság előtt, csak nem eget verő kasszasikerek, viszont jókat alakított. :)

 10. Hát ehhez nem is kell sokat hozzáfűznöm, jól megvédted :)

  Nem is tudom melyik győzőt meg inkább a The Bad Mother’s Handbook vagy a The Haunted Airman, esetleg mindezek remek megítélése :) Örülök viszont, hogy legalább valaki felfedezte bennük Pattinson talentumát, és már ki sem kell várnom a fenti filmet.

 11. symor

  vélek ugyan felfedezni némi iróniát abban, amit írtál…de csak jót mosolygok és hidd el nem győzködni akarok senkit arról, hogy ő fenomenális színész, mert nem az. De szeretne fejlődni és a tvájlájton kívül remek kis filmekben szerepelt. Éppen ezért nem kell lehúzni azonnal egy filmet, mert ő is benne van. Pláne nem egy olyat, aminek még mondanivalója is van, mint a WFE. :)

 12. szasza: meg pláne nem egy olyat, amiben Christoph Waltz valószínűleg ővele fogja felmosni a padlót. Én várom a filmet, a trailernek van egy speciális hangulata.

 13. Elso gondolatom az volt: “Titanic in the circus”, aki latta a Titanicot nyilvan tudja mirol hadovalok.
  Erdekes filmnek tunik. Rendezo Francis Lawrence, hm, Constantine, hm, I’m legend. Lehet jo is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.