A Miramax és a The Weinstein Company összeáll pár folytatásra

Poén, hogy kénytelenek a Miramax eredeti alapítóival szövetkezni, a Weinsten Company-val, hogy összehozzanak pár filmet végre.

Thorton nem rég említette, hogy benne lenne egy Bad Santa (legjobb modern karácsonyi film, szerezzétek be az ünnepekre (a másik a Ref)) folytatásban. Most állhatja a szavát, mert a két cég szeretné végre tető alá hozni.

Ahogy a Rounders-nek (Pókerarcok) is kinéz egy folytatás. Na meg a Szerelmes Shakespeare sem maradhat ki.

Még az alábbi listával is akarnak kezdeni valamit:

The other potential sequels and TV projects are Bridget Jones’s Diary, Copland, From Dusk Till Dawn, Swingers, Clerks, Shall We Dance, and The Amityville Horror. This partnership augments an existing relationship between the companies on such franchises as Scream 4 (to be released April 15, 2011), Spy Kids 4 (to be released August 19, 2011) and Scary Movie 5.

Kevin Smith szerint a Jay és Silent Bob karakterek semmiképp sem tűnhetnek fel sehol az ő jóváhagyása nélkül, szóval legalább azt megúszhatjuk, hogy őket járatják le valami gagyi sorozatban.

Ezen kívül még a terjesztésben is variálnak, de az itthon nem nagyon érint minket közvetlenül.

human
írta
2010. 12. 17. 05:40
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Miramax és a The Weinstein Company összeáll pár folytatásra” bejegyzéshez

  1. Es a Miramaxot most vette meg Katar nehany maganbefektetovel osszeallva a Disneytol… szoval meg annal is inkabb bonyolodik a kep :)

  2. A Bad Santa szerintem is remek (bár nálam csak a harmadik legjobb karácsonyi film a Die Hard és a Terry Pratchet’s Hogfather után), de nem igazán látom benne a potenciált egy azonos minőségű folytatásra. Szépen lezárt, kerek egész történet.

    Ugyan ez igaz a Coplandre is. A Clerksnek meg bármiféle folytatást meg tényleg csak Smith csináljon.

    From Dusk Till Dawn meg egy jó kis kult film, aminek az előző 2 folytatása is csak direct to dvd-s volt (bár elképzelhető, hogy épp ezért anyagilag valamennyire sikeresek voltak) fölösleges azt is folytatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.