We Aite: Irishman, Lincoln, Source Code, Gravity, Thor, Kaufman

De Niro megerősítette azt a 3 napos pletykát ami szerint Scorsese új filmjében Al Pacino és Joe Pesci lesz a társa. Kezd érdekesebbé válni az Irishman?

Timur Bekmambetov a vámpírölő Lincolról készítendő filmjébe Eric Bana szeretné megszerezni a főszerepet.

Még sem Clint Mansell szerzi a Source Code zenéjét. Lehet nem illett a filmhez amit eddig csinált? Pedig szerintem a rendező kiállt mellette amíg lehetett, hiszen a Moonnál jónak bizonyult az összefogásuk. Chris Bacon váltja.

Alfonso Cuarón Gravity-je egyre rosszabbnak néz ki? Úgy néz ki végképp Sandra Bullock lesz a női sztár ebben a one-woman-showban. Ez volt a negatívum, a pozitívum, hogy a rövid férfiszerepben a kiguró Downey Jr.-t Clooney váltotta.

Spike Jonze és Charlie Kaufman duója (John Malkotich menet és Adaptáció) új filmhez keres pénzt. Reméljük összejön nekik, hiszen biztos érdekesség születhet ebből.

Council of Conservative Citizens bojkottálja a Thor filmet, mert az egyik fehér istent színes bőrűre cserélték a készítők. Érdekes kérdés amúgy, mert ők alapvetően a rasszizmusuk miatt akadtak ki, de páran valszeg azért fognak, mert tényleg minek változtatják meg. Azt hiszem a trailernél is említette valaki.

11 hozzászólás a “We Aite: Irishman, Lincoln, Source Code, Gravity, Thor, Kaufman” bejegyzéshez

 1. Tényleg nagy hülyeség, hogy egy idióta törvény miatt az ógermán isteneknek niggereknek kell lenniük. De láttam egy ázsiait is, megnézném fordítva milyen lenne, ha mondjuk Martin Luther Kinget eljátszatnák Brad Pittel, akkor hányan háborodnának fel.

 2. De azt nem veszi senki észre, hogy ez egy képregény adaptáció? Egy mese! Még csak nem is az ógermán mitológiát dolgozza fel (bár az is mese:D), hanem egy képregényt. Ha valós történelmi eseményt, személyt, mint pl Martin Luther King életét filmesítenék meg, az teljesen más szituáció lenne. De ez még csak nem is vallási, vagy mitológiai mű. Hanem egy szuperhős sztori. Majdnem leírok egy csúnya szót (pedig mióta Thick of It-et fordítok tudok egy pár cifrát).
  És az európai antiglobalizációs szervezeteket nem zavarja hogy egy ógermán istenség egy amerikai sivatagban landol? És hogy Loki egy amerikai sivatagban ereszti szabadjára a Destroyert? Tehát az ógermán istenek többre nézik Amerikát mint kitalálóik földjét? Hát ez biza szentségtörés:D

 3. Mindíg kell egy alibi feka, de ez törvény vagy mi a szar? Undorító amikor fehéret feketére cserélnek le. Bezzeg fordítva még soha nem volt. (De az ugyanolyan szar lenne)

 4. Blake, igen ez törvény, a szereplők x%-ának kisebbséginek kell lenni minden amerikai filmben. Aztán ezen a korhatár meg a direct-to-dvd módosít valamennyit asszem.

  Gisss: igen, de egy képregény ami az ógermán mitológiát veszi át 100%-ban talán jogosan építhetne arra hogy NEM VOLT NIGGER VIKING SE AESIR. Remélem így érthető.

 5. 100%-ban építkezik? Ha te mondod. (Tehát az ógermánok is összehozták Thort Natalie Portman karakterével?)
  Engem mondjuk az sem zavart hogy a Galaxis útikalauz stopposoknak-ban az eleve fehér vörös hajú Ford Prefektet lecserélték bőrszínűleg. Biztos velem van a baj hogy ilyeneken problémázok. A fene azt a nehéz felfogású, bunkó és agresszív fejemet hogy nem értem hogy lehet problémát kreálni míg van ezernyi más, minden ember életében. Ha valakinek megéri hogy ezen problémázzon, hajrá. Egészségére.

 6. a Boston Legal (ami az egyik legkirályabb sorozat ever amúgy :) legelső részében pont ez volt a téma, egy fekete kislány anyja azért perelt, mert nem vették fel az Annie című színdarab főszerepére, csak azért, mert fekete. (Annie ugye egy fehér kislányról szól.)

  nagyon érdekes volt, érdemes megnézni :)

  http://www.youtube.com/watch?v=O6dlXRSotg0

 7. A Thornak jó kevés köze lesz a germán mitológiához szerintem. Egy mellékszereplő germántalan bőrszíne fel sem fog tűnni.

 8. ez a bőrszín mizéria sztem inkább abból kínos, hogy a comic-ban is fehér, tehát miért cserélték le feketére?

 9. Én voltam, akinek már a trailernél is baromira szúrta a szemét a néger germán isten.

  Igen lehet, hogy bunkó vagyok, de pl. ha Thor fekete lenne az talán jobban érzékeltetné a problémámat. Vagy pl. ha Hulk lenne az.

  A Ford Perfect négerre cserléséről: ott abszólult nem számított a bőrszín, igaz az egész Ford karaktere el lett bénázva a forgatókönyv által.

  Engem nem a néger ember, bőrszín zavar, hanem az, hogy pl. olyan helyekre rakják be a néger karaktereket, ahol pl. messzíről ordít, hogy képtelenség:

  példák:
  ugyanennyi erővel nem zavarná a társaságot, ha pl. Drakula néger lett volna, Erdélyben, vagy pl. Harry Potter is az lett volna a mágikus mesevilágban.

  De sorolhatnám. Egyszerűen nem illik oda. A Monolitos marvel sztoriba a néger isten, aki hatalmas erőre tesz szert, ugyanakkor nem lehet pl. fehér, vagy a csodakapitány sem, aki szintén néger nő!

  Na…ennyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.