I Am Number Four ismét

Hopp, ez akkor így az eddig legjobb előzetes a filmhez? Végre kicsit komolyabban kezdik a bemutatást. Etől még persze tinifilm a vége, ez nem kérdés, de lehet nézhető lesz. A címkét követve minden eddigi videó, a történet, ilyesmik elolvashatóak, mint mindig.

5 hozzászólás a “I Am Number Four ismét” bejegyzéshez

  1. Esküszöm itt lenne az ideje bevezetni egy új díjátadó kategóriát, bár nem tudom, hogy lehetne röviden nevesíteni ezt:

    A Legjobb Előzetesek – melyek meghaladták a kész film színvonalát.

    Minden évben összejönne pár ilyen. Nagyon szép marketingmunka ez az összevágás, mert míg az ezt megelőző a Twilight-fangirlök bugyiját olvasztotta ez a tini-képregényőrültek szuperhőslátomását izzítja a mozira. Minden tiszteletem a promótereké, nagyon pofás trailer, pedig ugyanazok a túlmisztifikált nyálképek peregnek.

    Valaki nem tudja az 1:40-től felhangzó sci-fi szimfóniát honnan koppintották, mert nagyban emeli az egész előzetes hangulatát és e percben eszméletlen bosszantó módon nem jut eszembe hol hallottam először?!

    És már be is ugrott – ezeknek volt képük a Watchment felidézni, már az ilyen merész és nyilvánvalóan pofátlan lenyúlásért miatt is le a kalappal (hozzáteszem tudom, hogy először a halhatatlan erényű indiáncímű dokuban volt hallható ez a felemelő zene :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.