Teleírták a Wallt?

Így néz ki a kritikuskedvenc The Social Network hazai borítója. Nem idéztek a jobb magyar írásokból, maradtak a bevált külföldieknél. De a branding szerintem baromi jó a borítón, a vékony kék sávba helyezték a címet szépen, a kép után váltsatok most a facebook tabotokra.

Mondjuk jobban tetszene, ha a gyűjtőknek szánt darab nem lenne teleírva, csak felül az a sáv és alatta ez a kép akár. Aki gyűjtésből veszi meg, az tudja a dörgést.

Még több infó a lemezről errefelé.

21 hozzászólás a “Teleírták a Wallt?” bejegyzéshez

 1. nem a film minősége miatt, hanem szerintem túlzás, hogy a borító felén idézetek vannak a pozitív kritikákból. oké, hogy imádták a filmet, de azért nem kéne ENNYIRE az orrunk alá dörgölni. meg a borító összhatása is jobb lenne nélküle – szerintem.

 2. na jó, enynire nem kell óvatosnak lenni, csak nem akartam h szar facebook film legyen itt is, mert mégsem az a hír már

 3. elnézve a kiemelt betűmérettel szedett szavakat, sokkal több izmozó jelzőt nem is pakolhattak volna rá. egyébként sztem pofás.

 4. Ki ez a mosolygó srác a borító közepén?Jel Cukonhegy(magyarul)?Mert akkor jól megfogták a film lényegét.Szerintem még egy Sárkányt rakhattak volna a borító aljára,csakhogy közelítsünk a filmhez kicsit.
  Najó, ez túlzás,de,hogy ennyi erővel lehetne mosolygó Hugh Laurie is a House MD sorozat dvdken..öhm….ugye nincs?

 5. Neton-nal értek egyet. Sokkal jobb lett volna ha facebook üzenőfalas dizájnt választanak, és ott még a kritikákat is ízlésesen el tudták volna helyezni.
  Talán majd a gyűjtői kiadásban. :)

 6. Tessio: ezzel most mire utalsz, szerinted nem? Biztos nem tett sokat a filmhez, sok helyen vannak ilyen szintű párbeszédek például, mint mondjuk a film kezdése, vagy a szerintem sokkal jobb: amikor több meghallgatás fogalmaz meg 1 gondolatot.

  Inkább az a baj, hogy a többi dvd-n nem nyomják ennyire az írókat, pedig akad még pár kíváló Hollywoodban.

 7. Tessio: ezzel most mire utalsz, szerinted nem? Biztos nem tett sokat a filmhez Sorkin. Rengeteg helyen vannak ilyen szintű párbeszédek például, mint mondjuk a film kezdése, vagy a szerintem sokkal jobb: amikor több meghallgatás fogalmaz meg 1 gondolatot. Vagy mégsem?

  Inkább az a baj, hogy a többi dvd-n nem nyomják ennyire az írókat, pedig akad még pár kíváló Hollywoodban.

 8. Nem is lenne rossz, ha csak mondjuk 2 írás lenne a borítón, és nem lenne a srác fején az a bamba vigyor. A filmben nem mosolyog ennyit mint itt:) De ennek ellenére a dizájn fasza. Meg is lesz véve azt hiszem:)

 9. evil9: Szerintem meg pont hogy jó, hogy a srác kilóg a sorból. Mint ahogy a film is elég erősen adta ezt a vonalat.

  Ha beleszólásom lett volna a borítótervbe, akkor max annyit kértem volna, hogy a szövegoszlop ne a borító felét, hanem max a harmadát foglalja vagy átfolyhatott volna a hátoldalra.

 10. Hirtelen ötlet, talán nem is lenne sikeres, de ha már Social Network, úgy facebook style-ban berakni ezeket az ajánlásokat, négy csillag helyett meg egy “Like” gombot/logót bedobni… valahogy stílusosabb lett volna.

 11. “filmtörténeti mérföldkő” aham, persze..te atyaúristen, ezt tényleg a rs magazinban jelent meg..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.