33 hozzászólás a “Törpök a Central Parkban” bejegyzéshez

 1. Hát tőrppapa, sajnos olyan messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől.
  Mármint az eredeti rajzfilmsorozathoz képest…
  Ez valami borzalmasan néz ki gyerekek.
  Ezek után még van, aki rezzenéstelen arckifejezéssel tudja szidni az új Maci Laci filmet?
  Rettenet… (Kis Vuk szindróma 2.?)

 2. Ú-hu-hhhu ,főrtelmes gagyi kreálmány. Azokat a nagy bamba őzikeszemeket amiket csináltak ezeknak a videójáték CGI nél aljasabb törpöknek rettentő bumfurdi. Ovoda korosztály becélozva vele. Ott biztos fog aratni,nálam biztos nem.

 3. Kezdem azt hinni, hogy a hollywoodi filmesek (tisztelet a kivételnek) már csak arra törekednek, hogy ami régen jó volt, aranyos volt, SZERETHETŐ volt, azt nagyon mélyen és jó alaposan a sárba tiporják, meg még le is darálják, felégessék, kicsúfolják, megalázzák…
  És ez rohadtul elszomorító.

 4. “Ovoda korosztály becélozva vele. Ott biztos fog aratni,nálam biztos nem.”

  komolyan felmerült benned, hogy nálad akarnak aratni?

 5. A karakterek kidolgozásával szerintem még nincs is baj, viszont ki az a Skót törp ott köztük, és mit keresnek a Central Parkban?

 6. “Ez valami borzalmasan néz ki gyerekek.”

  WTF??????? sok kérdőjellel.

  már bocs, de ezerszer jobban néz ki ez, mint rajzolva. na jó, tízezerszer. sokkal élethűbb, hadd ne soroljam. lehet utálkozni, nyilván engem sem érdekel a film, de csak azon hisztizni, mert szegény, egyszerű 2d-s rajzokból 3d-sek lettek.

  vagy megvan a fejedben az a kép, amire számítottál, hogy amit látva csettintettél volna és azt mondod, hogy “ejj, bitang jól néznek ki ezek a törpök 3D-ben, szétverik a 2D-s verziót”? na, ugye. és nyilván akkor, ha oda lennél a képek miatt, azt is mondanád, hogy a film jó lesz?

 7. nem lenne bajom a 3d-s törpökkel (bár a rajzolt mindig is szebb lesz, mint a 3d, winnie), ha nem egy jelenkori városban lennének (nem new yorkkal van bajom, bajom lenne a föld bármely országával), még meg is nézném, egyrészt először még jópofa volt, de most már sokszor eljátszották, unalmas, másrészt tényleg nem értem, miért kellett kiszedni őket is a korukból

 8. egyértelműen a hangulat veszett el ezzel. a gyerekemet legfeljebb büntetésből vinném el erre a moziba. ha jó lenne, akkor pedig nézhetné az egyszerű 2d-s verziót.

 9. Mammutnak igaza van.
  Főleg ez a baj, hogy nem rajzolt környezetben vannak. Emiatt néz ki gagyinak. Kb mintha süsü a sárkány Pécsen rohangálna. Vagy a nagy ho-ho-ho horgász a duna pláza mögött a dunánál horgászna.

 10. ööö, Süsü az báb volt, így simán előfordulhatna akár most, élőben is Pécsett, csak alkalom kellene hozzá :)

 11. Szerintem kifejezetten jól néznek ki a törpök.

  Az már egy más kérdés, hogy minek kellett New York-ot belekeverni…

 12. Engem onnantól kezdve hidegen hagy, hogy az egészet átrakták NY-ba…
  Gondolom azért, mert ami nem az Egyesült Államokban játszódik, azt a sztorit az átlag amerikai fel se tudja dolgozni a töpörödött kis agyával…az imádott országa határain kívül számára megszűnik a világ. S*fejj népség.

 13. “Mi lenni, törpök. Mi lenni, nagy Húkuszpók ellenségei. Mi lenni Nagy Almában… Mi lenni közröhej tárgya.”

  Hogy néznek már ki?! Szerencsétlenek…

 14. Tiszta jól néznek ki a törpök, az meg hogy NY-ba van az egyik legjobb húzás hogy a Föld egyik legnagyobb városba keverednek ezek a kis (apró) lények. Már nagyon várom a filmet! :D

 15. FAszomat keresnek New Yorkban? Miért nem az eredeti környezetben játszódik? És ha a környezet is grafika lenne még talán nézhetőbb lenne? TEljesen agybetegek ülnek hálivúdban bazmeg, két városban történik minden, nyújork vagy loszándzselesz. Ennyit tudnak.

 16. Nem az akérdés, hogy jol néz ki-e, hanem hogy érdekli-e még az embereket ez 2010-ben? Gyerekként még elment, főleg mikor csak két csatorna volt, de szerintem ebben a dömpingben idejétmult és életképtelen a kék, sótlan törpök csapata, akik még csak nem is viccesek.
  Vajon jön a filmmel újabb “Buli van aprajafalván” válogatás? Az új eminem számra rá is lehetne énekelni hogy “Ez csak egy Cé-Gé-I gagyi törp…”

 17. A magyar szinkronjára leszek majd kíváncsi: Sinkovits már nincs köztünk, és a régi magyar hangok közül szinte senki sem vállal már (még nagy költségvetésű filmben sem) szinkronizálást. HIHI :D Hank Azaria Haumann Péter hangjával, hihi.

 18. Mammut: ekf záróbulira be lehetne nyomni egy süsüs műsort szerintem. :D minőségben kb. ugyanaz lenne a színvonal… bár nem tudom, vállalná-e, mert ilyen hidegben azért még a mediterrán hangulatok városában sincs se lepke, se vadkörte.

 19. McTörp?
  amúgy ha aprajafalva és a világa lenne a helyszín, akkor érdekelne, de ezt a szerencsétlen new yorkot nem tudom minek kellett belekeverni…

 20. Élőszereplősre megcsinálni egy ilyet,az még okés,de legalább Avatar féle kékemberkék élethűségi szintjét el kellett volna érni.Ez meg tipikus videojáték CGi minőség csupán, elég kevés,nagyon el fog ütni a valódi szinészektől,illetve nagyon a rajzfilmben megszokott imázst dolgozták fel a filmbe, ez így nagyon elüt látványban. Valami élethűbb törp koncepcióval lehetett volna jobb is /gremlins/ például működött, bár tudom azok más lények,de olyasmi szinvonaluan csak 2010 es CGI minőségben nem volna akkora gagyi mint ez így. Ez a CGI a kép alapján kb 2004 es szinvonal. Elavult randa szar.

 21. “vagy megvan a fejedben az a kép, amire számítottál, hogy amit látva csettintettél volna és azt mondod, hogy “ejj, bitang jól néznek ki ezek a törpök 3D-ben, szétverik a 2D-s verziót”? ”

  Hát ezaaaz!!! Nincs ilyen kép a fejemben, ergo a probléma ott kezdődik, h az egészet átültették 3D-be. És nekem nem csak New York miatt van ellenszenvem, ez a 3d-s reboot úgy f.s ahogy van.

 22. winnie:

  Mi az, hogy élethűbb? Egy mesének anno mikor kellett élethűnek lennie? :D Ekkora hülyeséget…

  A kép tényleg ocsmány. Pont.

 23. látom nagyon megoszlik a vélemény.
  viszont valaki említette, hogy a törpök régen sem voltak viccesek, de elmentek, mert cska 2 csatorna volt.
  Hát én csak annyit mondok, hogy a ~100 csatórnából mehet akármelyiken bármi, hogy éppen a hupikék törpikék megy valamelyiken, akkor egészen bizonyos lehetsz benne, hogy én oda fogok kapcsolni, mert nekem tetszett, tetszik és tetszeni is fog, pedig 20 éves vagyok.
  Inkább az idióta japán animéket nézitek, meg nézetitek a gyerekkel?
  Hát ahhoz csak gratulálni tudodk.
  Ezen legalább elszórakozna, abból meg mást nem tanul csak a baromságot meg az erőszakot.
  Tudom, mert néha belenézek az animax-ba és vannak olyanok, amiket egy 14 éves gyereknek nem engednék megnézni, nemhogy 6-7-8-10 éveseknek.
  Dehát ez van, ez a mai világ sajnos.
  Na mind1.
  1 a lényeg, hogy nekem nem jön be, sem a D-sítés, sem a Nyújork dolog…
  Ez van, ízlések és pofonok különböznek.

 24. Mammut has the point.
  Ok hogy a 3D látványosabb, élethűbb stb, de soha nem lesz szebb mint a rajzolt animáció, nincs meg ugyanaz a kifejező ereje, egyszerűen ennyi a különbség.

 25. Másrészt persze hogy hőzöngenek az emberek, a hupikék törpikék kinézetre soha nem az élethűségre támaszkodtak, hanem a kreatív fantáziára. Ki a tökömet érdekel egy élethű törp, különben is ki tudhatja pontosan milyen egy élethű törp? Senki, azok is akik ezt csinálták azt tudhatják hogy ők milyennek képzelik, és az eddigi eredmény kinézetre elég érdemtelen.

 26. lehet h gyomron cseterték az eredeti hangulatot, lehet h fura lesz a szinkron, és talán nevetséges a 3d-s gyurma feeling – de az tuti hogy lesz törpikés McReggeli a mekiben, törpikés kindercsocsi húsvétkor, és selymes hókuszpókuszos budipapír for kids.

  csak REMÉLNI tudom, h nem csak erre megy ki a játék, nem lesz JackBauer-es törpterrorelhárító NewYorkban, és kapunk egy kedves, újra csomagolt nosztalgiát.

 27. 1, Utálom, ha élőszereplőket CGI-vel párosítanak.
  2, Utálom, hogy aprajafalvát áthelyezték nagyvárosfalvába.
  3, Utálni fogom ezt is, épp úgy, ahogy utáltam a 3D Garfield-et, vagy utálni fogom a 3D Yogi Beart is.

  Mi lesz a következő ilyen faxság? Pumukli? Pinokkió? :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.