Red State-előzetes

Ok, ez a legkomolyabb előzetes ami eddig Kevin Smith filmhez készült. Konkrétan odacsap a teljesen minimálisra folytott zenére bevágott érzelemhalmaz. És Smith mintha erőszakot is megtanult volna rendezni, szemben a Cop Outtal. Vagy csak jó segítői voltak. Ez lesz a nagy váltás a karrierjében? Vagy a “na most megmutatom, hogy a szamárbaszós poénok mellett még mit tudok”?

A film besorolása horror. A történet szerint három fiatal válaszol egy idősebb nő gang-bang partnereket kereső hirdetésére, aztán belefutnak az elvakult vallás terrorjába. Smith szerint a karaktereinek valóságossága az, ahol odatette magát, a film is miattuk fog ütni.

Ha nem menne a fenti videó, akkor itt. Vagy youtube.

human
írta
2010. 12. 24. 06:31
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Red State-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ez alapján lehet a következő év egyik legjobb horrorja, vagy akár egy ótvar sz*r film is. De legalább nem a “nézzünk 2 és fél perc alatt filmet” kategóriába tartozik az előzetes.

 2. Ennyi alapján semmi véleményt nem tudok formálni róla, ez még teaser trailernek is túlontúl teaser.
  Itt nekem a “kevesebb néha több” helyett a “kevesebb most aztán tényleg k*rva kevés” jött le…
  Ha human nem írja le, miről van szó, számomra aztán ki nem derült volna.

 3. Hát ez durva, nem haverfilm, nem bohózat, vagy akciókomédia, hanem egy valóságközeli horror. Bamba vérszívók és csúnya megszállottak nélkül egy nagyon is reális gonosz megjelenítésével, a fanatizmuséval.

  Mintha egy korábbi kövér havert egyszer csak “uramnak” kellene szólítani, a tiszteletreméltó változás miatt, amin keresztülment. Egy jópofa filmes mestere akar lenni a szakmájának, csak drukkolhatok!

 4. teljesen más, mint amire előzetesen számítottam. Csomó feszültség üti fel a fejét, a zene nagyon találó alá. Ez tényleg képes lehet arra, hogy üssön és az átlagnál jobb horror kerekedjen belőle. Elviekben.

 5. “A történet szerint három fiatal válaszol egy idősebb nő gang-bang partnereket kereső hirdetésére, aztán belefutnak az elvakult vallás terrorjába.”

  WTF ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.