Oscart a Toy Story 3-nak?

Idén is arra akartak hajtani, hogy a rendes filmek közé kerüljenek, ne az animációs Oscart gyűjtsék be. Bevallom, hogy most a Sárkánynevelőnek drukkolok velük szemben.

Hármat már kitettem a randomstuffra, 1 friss van csak, de ismétlés a tudás anyja, így lássuk mind a 4 kampányanyagot.

Toy Story 3 oscarja?

Toy Story 3 oscarja?

Toy Story 3 oscarja?

Toy Story 3 oscarja?

human
írta
2010. 12. 26. 20:27
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Oscart a Toy Story 3-nak?” bejegyzéshez

 1. Annyiban érdemelné talán meg jobban a toy story, hogy ők már három rész óta tartják azt igazán magasra tett mércét, ami valljuk be, nagyon ritka teljesítmény.

 2. Én a Toy Story 3-ra szavazok. Elképesztően szép és kreatív mese, gyönyörű lezárása a trilógiának, amiben minden rész egyre jobb – nincs még egy trilógia a világon, ami ezt meg tudta volna csinálni.

 3. A második rész nekem nem tetszett annyira mint az 1. és a 3. de meg kell hagyni az egyik legjobb trilógia így is:)

 4. A 3. rész tényleg nagyon jó lett, de az Így neveld a sárkányodat is nagyon jól szuperált. Eddigi évek legjobb rajzfilmje. Nem lennék azok helyébe akiknek dönteniük kell :D

 5. Az első részt még fiatalabb koromba láttam, nagyon tetszett. De felnőtt fejjel megnéztem a harmadikat nemrég és nem értem hogy miért magasztalják ennyien az egekbe. Igen, szépen meg van csinálva, de szerintem csak gyerek fejjel élvezhető első percétől a végéig. Nyilván nem is felnőtteknek csinálták és pont ezért nem is értem, mi fogott meg ennyi (felnőtt)embert a filmben(amellett, hogy szerintem se volt rossz, csak túlzásnak tartom a rajongást). Az meg a másik, hogy két animációs film is volt amit jobban élveztem idén (így neveld a sárkányod, gru).

 6. Nekem a TS3 nem jött be.
  Up! jobban megérdemelte volna a nem animációs film oscart, TF3-ban nem érzem ezt.
  A sárkányos viszont annál jobban.
  Mindössze egy vélemény, nem én döntök oscar ügyileg sokak örömére:)

 7. Nálam simán helye van a TOP 10-ben a Toy Story 3. részének.
  Ha 5 film lenne, mint amely még 2 éve is volt, ott már nálam nem lenne benne, de a 10-ben simán ott a helye, ahogyan az Up c. alkotásnak is ott volt.

 8. Az Így neveld a sárkányodnak örülnék jobban én is, de ha a papírformát nézzük akkor a TS3-nak kell nyernie.

 9. Imádom az Így neveld a sárkányodat de a Toy Story 3 végén majdnem elbőgtem magam és szerintem sokan voltak így vele. Nem sok film érte el ezt nállam eddig. Szal részemről Toy Story.

 10. Kifejezetten tetszett a sárkányosdi, szórakoztató kis izé volt, de szerintem a Toy Story 3 messze veri.

 11. Balakin..igen..azt hiszem a Pixar megérdemli az elismerést azért,mert képes egy úgymond mezei rajzfilmbe könnyfakasztó érzelmi töltést is belevinni durván..Még az Up! bevezető nyitánya volt olyan,hogy csak lestem a végén a fátyolon keresztül és simán elment volna kisfilmben is:)

 12. Toy Story 3 ezerszer jobb mint a Sárkányos cucc. A legvége teljesen érzelmekkel teli meg minden, míg a Sárkányosban semmi ilyensmi nem volt.

 13. Nameghát, a Toy Storynak az összes része azért tényleg elég magas szinten van, meg eleve a Pixar Studios maga is szinte csak jó filmeket csinált. (szerintem)

 14. Lehet, hogy pont ez a bajod! ;)
  A Toy Story 3 nem gyerekfilm, ahogy már az Up sem volt kimondottan az. Ezért látom én is több értelmét a rendes filmes mezőnyben, mint a rajzfilmesben, ahol inkább a Sárkány-mókás alázhatna.

 15. Nem igazán értem a gondolkozásmódjukat. Harmadik alkalommal adták el ugyanazt a történetet. Számomra annyi érzelmi töltete volt, hogy Andy-vel együtt én is felnőttem és így kicsit nosztalgikus volt.

  De ha ettől eltekintek, akkor a HTTYD és még talán a Tangled is magasan veri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.