Égnek a blockbusterek és tarol a True Grit

Kezdjük a jó hírrel, egy western(!) és Coen film 24,8 milliós hétvégével nyitott. Sőt, valójában már 36 milliót zsebeltek be, mert hosszú hétvége volt, tudjátok miért. Ezzel a legjobb nyitányú Coen film lett.

Ezzel szemben a Little Fockers “csak” 30 milliót kaszált (44-et a hosszú hétvégét számolva). Ez nem bukás, ne értsétek félre, de a True Grit készítése 36 millióba került, a Little Fockers 100-ba.

Ami poén viszont, és most elérkeztük a buktákhoz, az a Gulliver’s Travels és a How Do You Know “remek” szereplése. Ez utóbbiról tudjuk, hogy adókedvezmények után 100 millióba került, ehhez képest 7,6 millióval nyitott múlt héten, és azóta is csak 15-ig jutott. Haha. A Gulliver pedig 6,3 milliót hozott össze hazájában.

3 hozzászólás a “Égnek a blockbusterek és tarol a True Grit” bejegyzéshez

  1. Gulliverből még ennyit sem néztem ki.
    De lehet, hogy csak azért mert ez a Jack Black rettenetesen antipatikus számomra.

  2. csak gratulálni tudok az utóbbi 2 fostalicskához. nemtom mit vártak tőlük.. a True Gritnek meg örülünk, persze hogy örülünk. A Little Fockers gondolom Karácsony miatt hozott annyit, meg hát már mindenki vágja az előtte lévőket.

  3. human Tron 2 direkt nem írtad? :-) ugrott a trilógia!
    True Grit-nek meg gratula! + annak is örülők, hogy a közönség részéről is van igény a western-re (főleg az időpont végett is furcsa, karácsonykor ilyen filmet bemutatni, stúdiót se értettem), jöhetne kicsit több :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.