Long Road: Thor, Uncharted, J. Edgar, Farewell

A Marvel azt nyilatkozta nemrég, hogy természetesen folytatják a végefőcím mögötti jelenetek sorát, ezzel jobban összekötve a filmes univerzumuk darabjait. Természetes ez felvetette a kérdést, hogy a Thor végén akkor ki fog feltűnni az Avengersből. Jelenleg a Jeremy Renner által életre keltett Hawkeye nevét suttogja a zörgő haraszt.

Az Uncharted játék egyik főnöke, Justin Richmond azt nyilatkozta, hogy ők Fillionra tették le a voksukat, és Wahlberg még közel sincs a szerződés aláírásához. Eredetileg Marktól eredt az egész családos információ, De Niroval és Pescivel. Mondjuk ha nincs nagy veto joguk, akkor nézzük az eddigi információkat: egy sorozatszínész vs. Wahlberg, De Niro, Pesci. Yep, még én is az utóbbira szavaznék ha a pénzemről lenne szó. Ha Fillionnal lesz valami, akkor kell mellé egy nagyobb név, akár női, mert különben semmi esélyük.

Judi Dench is csatlakozott a J. Edgarhoz, Eastwood új filmjéhez.

Diane Kruger fogja alakítani a Farewell, My Queen című filmben Marie Antoinette-et. Nyilván más megközelítés lesz, mint Coppola legutóbbi változata.

Cím innen.

5 hozzászólás a “Long Road: Thor, Uncharted, J. Edgar, Farewell” bejegyzéshez

 1. Én is Fillion-t szeretném látni az uncharted filmben, jó olvasni, hogy wahlberg még nem biztos. Fillion castle-ben hozott karaktere elég közel áll drake-hez, míg wahlbergről el sem tudom képzelni, hogy mi alapján kerülne a projekt közelébe… A remény ha meg utoljára.

 2. Egyetértek emeric-el, ki a halálnak jutott eszébe Wahlberg?
  Thor végén Hawkeye-nak NAGYON örülnék.

 3. olyan egyszerűen jutott eszébe valakinek Wahlberg, hogy jó haverok és dolgoztak már együtt, a rendezőnek (sivatagi cápák, fighter)
  amúgy még annó olvastam valahol, hogy kikből gyúrták össze a játék fejlesztői, hát egyik se + maga főszereplő se emlékeztet tényleg Wahlbergre, mondjuk Kane és Lynch J. Foxx szereplése után már bármi lehet.

 4. Én Filliont sem nagyon tudom Drake helyébe elképzelni, bár tényleg jobb, mint Wahlberg.
  Bírom, mint színészt, de külsőleg Drake elég vékony emberke, Fillion meg azért nagy darabnak mondható.
  Bár ez legyen a legkisebb gond.

 5. Az Uncharted játék annyira filmszerű (főleg a 2. része), hogy kár megfilmesíteni..remélem nem cseszik el ezzel a “családozós” koncepcióval!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.