12 hozzászólás a “Még több díjat a Toy Story háromnak” bejegyzéshez

  1. Szerintem menjen a Toy Storynak, ha a nép szavát meg a kritikusok véleményét nézzük.

  2. Szerintem pedig ne menjen neki, jó film volt, de nem oscarra való azért, a Despicable me-nek kellene adni szvsz az animációs oscart, abban több humor volt, több érzelem és több kreativitás

  3. Én is a Sárkánynak szorítok, de a Toy Story előtt is le a kalappal, nagyon bejött, komoly is volt, vicces is. Talán az újdonság varázsa és egy kis plusz báj miatt gondolom hogy a Sárkánynevelde fusson be.
    Am a poszterek okésak, csak a gyűrűk ura nem adta vissza…

  4. Toy Story elfáradt, ha létezne ilyen, talán életműdíjat érdemelne, mert ha jól emlékszem mégis csak úttörő volt a maga idejében. most már sajnos csak egy a sokból, a tavalyi termésből minden más jobban tetszett.

  5. “most már sajnos csak egy a sokból” – inkább a Gru az egy a sokból, vagy a megaagy na ezek pont olyanok, de a Toy Story még 3adszor is zseniálisan megállta a helyét, a mai tucatanimáció rengetegben. Ezért érdemelné meg azt az Oscart. A Sárkányt nem láttam, nem vonzott.

  6. Inkább adnám a Bambi 2nek(!) mint a Toy Story 3nak…….
    nem fér a fejembe hogy felnőtt fejjel mit lehet szeretni egy ilyen mesén bár ha itt 8 évesek kommentelgetnek akkor visszaszívom;)
    ráadásul semmi újat nem hozott

  7. Holivad: nekem az nem fér a fejembe, hogy minek ezen személyeskedni. A Toy Story 3 mellesleg a legfelnőttebb Toy Story. Mondom ezt úgy, hogy engem sem nyűgözött le teljesen.

  8. mert a mai animációs filmek kiba*szott sok új dolgot hoznak magukkal. Persze. Mondj az évből olyat, ami hozott újat. Ennyi erővel akkor a felnőttek nem is élvezhetik a meséket nem? Ha úgy gondolkodunk, mint te Holivad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.