13 hozzászólás a “The Mechanic, a 16+ változat” bejegyzéshez

  1. Ember. Ez duuuuurva lesz. Asszem a monitorom körül a vért fel kell törölni ami a trailer alatt kifolyt.

  2. Hála istennek visszatérnek a vászonra az igazi akciófilmek.
    Boldogság tölti el a lelkem. :)

  3. Statham filmek, mostmár lehet ilyenről beszélni,beért a fickó az akciófilmek kategoriájában, szerintem van már neki egy köteg minőségi akciófilmje, én nagyon kevés kivétellel mindet nagyon kedvelem, mert adreanlin,profizmus jellemző rájuk jóféle stílussal. Ezt el lehet mondani erről a trailerről is,remélem pörögni fog a végtermék is úgy mint ahogy a Crank vagy a Szállító 1 -2 tette.Hajrá Statham!

  4. Statham mestert el tudnám képzelni egy Punisherben is. Bár szerintem mindegyik jó volt. De neki tuti jól állna a szerep.(Na + perszer a Hitman47 is)

  5. Ez nagyon kemény. Statham igazi akcióhős, Ben Foster meg zseniális színész. Ez a trailer engem meggyőzött.

  6. Punishernek nem volna rossz,csak kapna egy parókát, mint amilyen a Revolverben volt, úgy tényleg nem volna rossz. Parker Stewensonnál sokan jobbak volnának a szerepre, főleg Statham.

  7. Ez alapján egyből előre ugrott a listán.Statham meg kár,hogy nem kap néha más szerepeket is.Szerintem is ez áll neki a legjobban,de a Londonban egyszerűen óriási volt.

  8. Szerintem Revolverben volt legjobb Statham. Szívesen megnézném még más komolyabb mondanivalójú filmekben is. Londonban is nagyon jól játszott szerintem. Revolver amúgy kedvenc filmjeim közé tartozik, csak kár, hogy a magyar DVD kiadás kicsit össze-vissza van vágva(jelenetek+képarány).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.