Henry’s Crime-előzetes

A film, amiben Keanu Reeves börtönbe kerül egy bankrablásért, amit nem követett el. Úgy dönt, hogy amint szabadlábra kerül, ki fogja rabolni a bankot, nem ítélhetik el újra érte.

Kicsit az Out of Sight-ra hajaz, de nem lesz annyira cool.

human
írta
2011. 01. 05. 06:58
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Henry’s Crime-előzetes” bejegyzéshez

  1. nem csoda hogy Keanu szomorúan csócsálta a szendvicsét a minap. én sem szívesen szerepelnék egy ennyire összevisszalopkodott filmben

  2. Elvileg ha lecsuknak ártatlanul mert pl. megölted XY-t, aztán kiszabadulsz és megölöd, akkor nem csuknak le újra. Itt is erről van szó gondolom.

  3. De ez bankoknál is működik? Úgy értem, kétszer nem lehet megölni valakit, de simán ki lehet egy bankot rabolni kétszer is. Most akkor egy bankrabló a börtön büntetése után bármennyit rabolhat mondjuk az OTP-től?

  4. sztem is sántít ez az alapötlet, hiszen elvileg úgy van, h ha felmenetnek egy ügyben, akkor azért már nem foghatnák megint perbe, és nem úgy, h leülöd igazságtalanul, oszt a szabadulásod után simán büntetlenül kirabolhatod a bankot. meg, ugye, A.Hopkins is besz…ta ezt a dolgot, hiszen csupán nem pontosan azzal vádolnak meg, mint előtte, és bukta a dolog :)

  5. Szerintem is csak akkor működne, ha a szabadulása után bebizonyítja, hogy ártatlanul ült. a tényleges bankrablás után tehát már nem kerül sittre, mert már túl van a büntetésen. gondolom a filmben szánnak erre egy félmondatos magyarázatot, aztán ezzel el van intézve.
    én azért adok majd neki esélyt:)hangulatos.

  6. Vera Farmiga továbbra is eszméletlen gyönyörű arcú, és ezek a szemek!!! Nem hiába, nem tenyészamerikai a csaj!

  7. Ha ártatlanul elítélnek és lecsuknak, leülsz pl 5 évet egy bankrablásért és ártatlan vagy. Akkor elvileg ha kirabolsz egy bankot akkor nem kerülsz börtönbe, de csak akkor, ha minden körülmény, helyszin, minden apróság megegyezik azzal a körülménnyel amikor elítéltek először. Kb.

  8. Ez hülyeség. Simán elítélik, mivel nem ugyanaz a bűn. Két külön bankrablás, más időben más körülmények. Nem értem, hogy lehet ilyen baromságra filmet építeni és ezzel a butasággal reklámozni. Mellesleg ha valaki ártatlanul ül, aztán kiderül, akkor simán perelhet és van pénze.

  9. Ez valóban fura így. Remélem azért ennél bonyolultabb a sztori, mert ez így tényleg hülyeség. Ha kiderül, hogy ártatlan voltál, kártérítés és kész.
    Szerintem nem ilyen egyszerű lesz ez. (Ha mégis, akkor csak igazolnak pár sztereotípiát az amerikaiakról:) )

  10. Vera Farmigan cuki, Keanu a wooden acting bajnoka változatlanul, és jó, hogy azt a beteg állat fejű Fisher Stevenst (Minkowski a LOST-ból!!!!) is beletették. Zenei támogató pedig a Daptone Records (Budos Band, Sharon Jones & The Dap Kings – mindenkinek csak ajánlani tudom).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.