Ice Age: Continental Drift-előzetes

A főbb arcok egyelőre még nincsenek benne, de az igazi főszereplő segít feléleszteni az érdeklődést. Hogy mikor jön a film? 2012 nyarán. Szóval ez nagyon elő-elő-elő teaser most.

17 hozzászólás a “Ice Age: Continental Drift-előzetes” bejegyzéshez

 1. várom :D eddig mindegyik tetszett, scrat meg csak hab a tortán, neki különfilmet! érdekes hogy az ilyen mellékszereplők a legjobbak az animációs filmekben, despicable me-ben ott vannak a minionok

 2. Ez haláli volt! :) Kár, hogy még másfél év a bemutatóig, ha jól emlékszem, a harmadik IceAge film előtt is eljátszották ezt.
  Egyébként nem értek túlzottan az animációs filmek költségéhez (csak annyit tudok, hogy baromi drága), de azért összedobni egy ilyen 2 perces mókát biztos belekerült a stúdiónak pár vaskos pénzkötegbe, és a végén benne sem lesz a filmben…

 3. MasterTom:”azért összedobni egy ilyen 2 perces mókát biztos belekerült a stúdiónak pár vaskos pénzkötegbe, és a végén benne sem lesz a filmben…”

  Egy szó: Marketing!

 4. Ez nagyon aranyos volt, és a 3. rész teli találat volt, a gyengébb 2. után, szóvalbizakodom:D

 5. Alien 3 zenéje betoppan a legbelső kör elején. Azt hittem valami óriás tojáson lesz emiatt :)

 6. (Hát) Erről is lehúzzák az utolsó rókabőrt is.
  Ez teaser kifejezetten megfáradt és minden eredetiséget nélkülöz. Borzalmasan unalmas ez a a scrat dolog,illene van újat kitalálni.

 7. Csak nekem tűnik fel a film végén, hogy emberibb kinézete lesz a motkánynak? Vagy emberszabású lesz? Szóval nem a majom az ősünk?

 8. MasterTom:

  Ilyen kisfilmnél annyira nem halálos. A készítők fizetésén felül ezeknek a cuccoknak a tiszta gyártási költsége a folyamatosan fejlesztendő szoftver- és hardverparkon túl a villanyszámlából, és az archiválás (nagyon-nagyon sok merevlemez) árából tevődik össze. De mivel a programok és a gépek gondolom adottak voltak még az előző filmből ezért ez már tényleg inkább csak amolyan „ujjgyakorlat” lehetett az animátorok részéről.

  Egyébként jópofa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.