Gamer Girls: Scream, Hobbit, Stooges, Apatow

Judd Apatow 2012-ben érkező filmjében Paul Rudd és Leslie Mann centire a knocked Up-beli szerepét fogja hozni. Olyasmi spin-off lesz, mint a Get Him To The Greek volt a Forgetting Sarah Marshallnak. Szerencsére a remek színészi kvalitással bíró Heigl kisasszony nem fog feltűnni.

Alakul a Three Stooges, legalábbis a casting körül zörög a haraszt, most épp ezt a névsort dobták be: Johnny Knoxville, Andy Samberg, Shane Jacobson. Az írók és rendezők a Farrelly tesók.

Tim Heidecker & Eric Wareheim kisfilmje, a The Terry-s bemutatásra kerül a Sundance fesztiválon. Itt a teaser. Szokásosan nem szokásos anyag.

A Lord of The Rings színészcsapatának a nagyját szeretnék megszerezni egy rövid feltűnésre a Hobbitban. 500 millió lesz a ketté szedett Hobbit film, innen lehet szépet bukni.

A Scream 4 története is a netre került. Campbell karaktere úgy kerül vissza a városba, hogy önsegítő könyvet írt, azt reklámozza körbe az országban. A teaser megvolt?

7 hozzászólás a “Gamer Girls: Scream, Hobbit, Stooges, Apatow” bejegyzéshez

  1. “500 millió lesz a ketté szedett Hobbit film, innen lehet szépet bukni.” De nem fognak, egyszerűen nem tudnak!:) Ugyanaz a csapat (PJ-től, a forgatókönyvíróktól az utolsó WETAsig és takarítónőig) fogja csinálni a filmet, profik, és “mindenki” várja a filmeket (már csak 704-et kell aludni), ráadásul PJ okosan, ügyesen 3D-t is szór a népnek, szóval 0,5 milliárdból a két film alsó hangon is 2 milliárdot fog hozni (blu-ray-jel, mindennel…)

  2. Szerintem is nehéz elképzelni,hogy a Hobbit film bukjon, még 500 milliós költségvetés melett is.Kevés filmnek van ekkora rajongói tömege mint a LOTR filmeknek.

    A Three Stooges pedig jól hangzik így Knoxville és Samberg-el, remélem meg is kapják a szerepet.

  3. A LOTR trilógia 6 milliárdot (sima és bővített dvd bervétel + mozis bevétel) hozott 3D nélkül a készítőknek nem hinném hogy bukna. :) És 300 millióba került.
    Akkor most a 3D-ve l ami Avatar féle lesz mivel ugyanazok csinálják az 5 Oscaros WETA és még EPIC Red kamerák is lesznek tuti sokat fog hozni a konyhára.

  4. “ráadásul PJ okosan, ügyesen 3D-t is szór a népnek”

    ez mondjuk engem pont, hogy nem vonz

  5. Engem se vonz, de azért nem panaszkodok, hogy megvan a lehetőség rá, akinek ez a 3d a mániája.

    Amúgy tényleg, ha el is basszák a filmet, anyagilag nem hiszem, hogy bele tudnának bukni. Persze az év végi stúdió elszámolás szerint veszteségesek lesznek:)

  6. Csak azt nem értem, hogy ha a LOTR-trilógia kijött abból a mocskos 300 millióból (3 film), akkor a Hobbitnak minek kell 500 millió (2 filmre)…
    Annyira nagyon durva dolgok nem lesznek a filmben, sem helyszínek, sem CGI, ami így megdobná a költségvetést.
    A színészek biztos többet kapnak majd valamennyivel (a “régiek”), de el nem tudom képzelni, mire megy el 500 milla.
    A 3D-ről meg az a véleményem, hogy sem a Hobbit, sem PJ nincs rászorulva, szemben mondjuk egy Avatarral, ahol a történet 0, kellett a látvány…itt van történet, és A Gyűrűk Urás látványvilág tökéletesen élvezhető lenne a Hobbitban is sima 2D-ben.
    Továbbra is inkább az IMAX elterjedését favorizálnám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.