The Ward-előzetes

A múltkor ennek láthattuk az első 50 másodpercét, most kibővült 80-ra a kép. Még mindig Carpenter új filmjéről van szó, amiben Amber Heard elmegyógyintézetbe kerül.

human
írta
2011. 01. 07. 06:48
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “The Ward-előzetes” bejegyzéshez

 1. Pedig az első 50-et látva felcsigázott… ha Carpenter ezt 10 évvel ezelőtt csinálja, akkor ebben a stílusban az elsők között lett volna. De reménykedek … az hal meg utoljára:).

 2. Annyira zavar, hogy ezek a lányok mind szépek (na jó talán ez mégsem), de hogy miért tökéletes a sminkjük minden pillanatban!

 3. Carpenter ide vagy oda, ez elég tipikus és érdektelen így elsőre. Ha esetleg kiderül, hogy Drag me to hell szerű móka lenne, a trailer ellenére, akkor érdekelne.

 4. Biztos megnézem,kategoriabeli, mármint amit szeretek nagy általánosságban ha jó is lenne éppen,szeretem az igényes,főleg ötletes,kellően agresszív horrorokat- thrillereket. A bajok amugy ott vannak ezzel,hogy már uncsi amit a traierből látok, főleg Carpentertől gyenge megmoccanásnak tűnik, megin egy hisztis picsa,megin hülyének nézi mindenki, és megin állati rémisztő zombifejes kisértetek rémisztgetős de semmirekellő bevillanásaival fognak manipulálni. Sok ilyen van már, a Ház a kisértethegyen is már egy elcsépelt produktum volt.Valami olyasmi jellegűnek lövöm be ezt az előzetest látva, annyira nem várom. Carpentertől nem épp csak ennyi az elvárás,de majd kiderül milyen is lesz a végtermék,még csak félig temetem.

 5. Drag me to hellhez semmi köze nem lesz hangulatban, az Raimi munka fekete humorral és morbidsággal,ez meg egy Carpenter film ami mindig komolyra van szerkesztve én úgy láttam az eddigieket.

 6. érdekes módon mostanság csak jó csajok vannak a diliházakban :D először sucker punch most meg ezis, eléggé elgondolkoztató hogy akkor mi a fenéért nem akar oda bemenni senki :D

 7. John Carpenter-től (hatalmas mozis klasszikusai után)azért többet várnék, egyszerű tini klissés ilyeszgetéstől.

 8. Sokat rágódtam azon hogy leírjam a következőket , de csak megteszem:
  Carpenter-nek számomra egyetlen , a mai napig bármikor újranézhetős filmremeke van : The Thing

  Lehet hogy jó lesz az új filmje is, de engem valahogy ez a trailer nem annyira csigázott fel.

 9. Engem már teljesen hidegen hagynak az ilyen elmegyógyintézetes filmek. A könyökömön jönnek ki. Tuti nem nézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.