Skeleton Tiger: Coppola, The Hunger Games, Góliát, Paul, Walter

Francis Ford Coppola is elesett a 3D elleni harcban. A nemrég forgatott Twixt Now and Sunrise című filmjében lesz 3D jelenet, kellő technikával forgatva. Az elesett csak poén volt az előbb, mert a film egy részeg álmon alapul, ahol simán elférhetett valami különleges jelenet, míg a többi része marad hagyományos, 2D.

A The Hunger Games-t rendező Gary Ross simán kijelentette, hogy PG-13 lesz a film, mert a tiniket is el akarja érni vele. Főleg ők a rajongótábor alapja, hülyeség is lenne kihagyni a korosztályt. Hatalmas siker a film alapját adó könyv odakinn. Két folytatása is lett, szóval trilógia jöhet, ha siker az első. Az alapja kicsit Battle Royalos: 12 gyerek pár gyerek halálig tartó közdelmet folytat az országos Hunger Games tévéműsorban azért, hogy az ő kerülete kapjon több kaját a következő évben.

Fincher és Trent Reznor nagyon összehaverkodhatott, a The Girl With the Dragon Tattoo amerikai változatának zenéjét is az utóbbi fogja készíteni.

Scott Derrickson (The Earth Stood Still) fog filmet készíteni Dávid (a Dávid és Góliátból) zseniálisan bevitt parittya-találatáig vezető útról.

A Paul is kapott egy “ígykészültet”, van benne pár új jelenet.

A The Muppets filmben feltűnő új Muppet: Walter.

5 hozzászólás a “Skeleton Tiger: Coppola, The Hunger Games, Góliát, Paul, Walter” bejegyzéshez

  1. Hunger Games filmet várom nagyon, mert a trilógia egyik nagy pozitív meglepetés volt nekem könyvben. Viszont sajnos már amikor olvastam akkor is sejtettem, hogy filmben nem lesz olyan jó sem, mivel senki nem fogja felvállalni, hogy gyerekeket darabol (és akkor azok még szerencsések) egy amerikai fiataloknak szóló filmben:D. Mondjuk tény, hogy nem könnyű ebből az alapanyagból filmet készíteni, mivel gyerekek a szereplők, de olyan jól vannak kitalálva, hogy akárki megszeretheti őket, viszont sok rész inkább felnőtteknek való:). Szóval tipikus olyan film lenne ami nem találná meg a célközönségét, holott nagyon jó lenne. Így dönteniük kellett. Ettől függetlenül szerintem így is izgalmas lesz, mivel nem az erőszak a történet lényege, hanem inkább a túlélés. Amúgy a könyvet ajánlom mindenkinek, szerintem nagyon jól van megírva, olvastatja magát (magyarul még csak 2 rész jelent meg, de elég jól le vannak zárva a részek).

  2. The Girl With the Dragon Tattoo-nak minek amerikai változat? Lusták megnézni olyan filmet ami nem amerikai?

  3. Reznor és Fincher már elég rágóta kerülgetik egymást, hiszen nem csak a Hetedik főcímzenéje volt egy NIN remix, de NIN klipet is rendezett már Fincher (Only) és Reznor a haverjainak is “elintézte” (A Perfect Circle: Judith).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.