Minden amit a Sucker Punchról tudni kell?

Túlzsúfolt lesz, túlpörgetett, túleffektezett, túlcsajozott, túl lesz. Meglátjuk, hogy mennyire fog működni, addig nézzük az új bannert, amiről ezek a jelzők ugranak be.

Sucker Punch új poszteren

8 hozzászólás a “Minden amit a Sucker Punchról tudni kell?” bejegyzéshez

  1. Egy ponton tudják elszúrni: gyenge cgi-vel, amire sajnos láttam esélyt az első trailerek alapján. Amúgy ezzel a konceptel mind1, hogy mit kezdenek 10 potnos szórakozás lesz az biztos!

  2. Ez a kép nagyon szép. Nem a nőkre gondolok,hanem szeretem az ilyen jellegű plakát képeket,jól összeegyeztethető szinek,fél -valós -fél képregényszerű megjelenítéssel,aprólékosan kidolgozott látványelemekkel marha jól néz ki.Igényes munka.

  3. “Minden amit a Sucker Punchról tudni kell?”

    Például, hogy itthon Álomháború címmel mutatják majd be március 24-én. Végülis jobb, mint az “Őrült világ” vagy a “Spontán saller” címek.

  4. Nekem látványos, de nevetséges gagyinak tűnik.
    Csajok rendet tesznek, ez sosem jön be a népnek.
    Ha megnézem, előttee elolvasok néhány kritikát…

  5. Wow…..Szőke európai japán stílusú iskoláslány katanával, ázsiai nő katonai cuccban, természetesen a nem szőke szőke aprító hölgyemény amolyan cyber punk csaj, van a gránátos nő akinek a minél nagyobb fegyver annál nagyobb bumm az életvezetési alapelve, meg a harcos amazon aki a Xénán nőtt fel és most ő alakítja a szerepet.
    Már csak a poén kedvéért is de tuti megnézem.
    Mert ugyebár a rossz reklám is reklám, tehát a rossz film is film. Ha másért nem azért beszélünk róla hogy perverz örömmel megbotránkozzunk,fikázzunk,fogjuk a fejünket majd a fórumon megosszuk borzalmas tapasztalatainkat…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.