Minden amit a Sucker Punchról tudni kell?

Túlzsúfolt lesz, túlpörgetett, túleffektezett, túlcsajozott, túl lesz. Meglátjuk, hogy mennyire fog működni, addig nézzük az új bannert, amiről ezek a jelzők ugranak be.

Sucker Punch új poszteren

8 hozzászólás a “Minden amit a Sucker Punchról tudni kell?” bejegyzéshez

 1. Egy ponton tudják elszúrni: gyenge cgi-vel, amire sajnos láttam esélyt az első trailerek alapján. Amúgy ezzel a konceptel mind1, hogy mit kezdenek 10 potnos szórakozás lesz az biztos!

 2. Ez a kép nagyon szép. Nem a nőkre gondolok,hanem szeretem az ilyen jellegű plakát képeket,jól összeegyeztethető szinek,fél -valós -fél képregényszerű megjelenítéssel,aprólékosan kidolgozott látványelemekkel marha jól néz ki.Igényes munka.

 3. “Minden amit a Sucker Punchról tudni kell?”

  Például, hogy itthon Álomháború címmel mutatják majd be március 24-én. Végülis jobb, mint az “Őrült világ” vagy a “Spontán saller” címek.

 4. Nekem látványos, de nevetséges gagyinak tűnik.
  Csajok rendet tesznek, ez sosem jön be a népnek.
  Ha megnézem, előttee elolvasok néhány kritikát…

 5. Wow…..Szőke európai japán stílusú iskoláslány katanával, ázsiai nő katonai cuccban, természetesen a nem szőke szőke aprító hölgyemény amolyan cyber punk csaj, van a gránátos nő akinek a minél nagyobb fegyver annál nagyobb bumm az életvezetési alapelve, meg a harcos amazon aki a Xénán nőtt fel és most ő alakítja a szerepet.
  Már csak a poén kedvéért is de tuti megnézem.
  Mert ugyebár a rossz reklám is reklám, tehát a rossz film is film. Ha másért nem azért beszélünk róla hogy perverz örömmel megbotránkozzunk,fikázzunk,fogjuk a fejünket majd a fórumon megosszuk borzalmas tapasztalatainkat…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.