Thor a franciáknál

MI a fenét csinál a Marvel? Már 10 trailer és 20 1-2 perces jelent kéne a neten legyen, ha az Iron man marketingjét vesszük alapul. “Mindjárt” itt a bemutató, erre alig egy trailert toltak eddig a képünbe. Hát ilyet.

Thro poszter

human
írta
2011. 01. 11. 19:36
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Thor a franciáknál” bejegyzéshez

  1. Nekünk nézőknek nem biztos, hogy jót jelent, hogy nem a “megszokott” marketing megy, de ne legyen igazam.

  2. Én már a Captain America trailerét várom. Az is mindjárt itt van (+2 hónap), de arról szó szerint semmi média anyag nincs.

  3. A pozitív hangok azt sugják a fejemben, hogy ezeknél a filmeknél kevesebb az utómunka és több a terepmunka, ezért nem tudnak olyan hamar mutatni sokmindent. A negatív hangok meg hangosan röhögnek a pozitivokon. Előbbieknek legyen igazuk.

  4. Én már várom a Thort…érdekesnek tűnik, viking legendakört nemigen láttam moziban vagy akkor még nem is éltem? :D
    Mindenesetre lehet hogy a képanyagot videókat meg ilyeneket majd bedobják egy hónappal a premier előtt, de akkor orrba-szájba és nem lesz olyan ember aki ne tudná hogy egy hónap múlva jön a Thor.
    (de lehet hogy csak naiv vagyok)

  5. sugabubus: az nem csöcsbimbi védő, hat ilyen kis korong van a mellvértjén, keress rá gugliban, csak a bevilágítás miatt tűnik csöcsvédőnek(csak nem mennek le Batman and Robin szintre:D)

  6. Hát ezt a rohadt kék felhőzetet elfelejthetnék már, az IM2 poszterein is borzalom volt. Meg nem túl szerencsés, hogy Thor kinéz a képből. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.