Rég voltak Dark Knight Rises pletykák?

Gond egy szál se, vannak újra. Például a film két üresen tátongó női főszerepére jelenleg ez a lista: Eva Green, Naomi Watts, Keira Knightley, Anne Hathaway, Jessica Biel, Kate Mara, Charlotte Riley és Gemma Arterton. Az egyik Batman csaja, Vicky Vale. A másiknak a gonoszhoz lesz köze. Itt is van fejlemény: Ra’s Al Ghul lánya fog tüzet gyújtani kedvenc lovagunk alatt.

Elvileg a forgatás fő helyszínét is átteszik Chicagóból Detroitba. A New Orleans pletyka maradt, ott is vesznek fel jeleneteket.

És ezek között semmi 100%-os nincs, szóval úgy kezeljétek őket, csak kattog a hírgyár odakinn, mivel a konkrétumok nem záporoznak.

Minden jel szerint a forgatást május 6-án kezdik.

24 hozzászólás a “Rég voltak Dark Knight Rises pletykák?” bejegyzéshez

 1. Bárki csak ne Anne Hathaway, 1 borzadály az a nő… Mondjuk Maggie Gyllenhaal is -0,5 pont volt az előző részben, így lett 9,5 pontos.:)

 2. Minek ilyen díszpicsákat összeválogatni? Maggie ha nem is alakított nagyot, legalább ronda volt, így nem rontotta a hitelességét.

 3. Eva Green Ra’s Al Ghul lányát nagyon tudná szerintem. Ezek közül ő tud igazán kemény és eszes nőt játszani, ha levesszük a humort teljesen a minimumra.

  Gemma Artenton pedig Vicki Vale, vagy éppen Kate Mara. Utóbbinak szurkolok, ő jobb az aranyos lány, aki tud kemény lenni kategóriában, de nem akkora név, sajnos.

 4. Hát ezek közül inkább egyik se. Eva Green meg Kate Mara egyenesen horrorisztikus. Thalia Al Ghul szerepeltetésével szerintem jó irányba haladna a szeremi szál, de hogy Nolan csak nem akar Catwomant a filmjébe….sose fogom megérteni a csávót. Vicky Vale viszont..hát..nem nagyon csípem azt a karaktert, főleg Thalia mellé. Ha a képregényeket vesszük alapul itt amolyan szerelmi háromszög lenne ?

 5. A batman-on-film, ami nem szokott tévedni, jelenleg Eva Green-t és Anne hathaway-t tippeli, előbbit rossznak (Talia, Macskanő) utóbbit pedig szerelmi szálnak. Én magam egy Macskanő-szerelmi/ellenség szálnak nagyon örültem volna, hisz érdekes új dinamikát jelentene, de persze még nem kizárt. Mindenesetre a lista eléggé jó.

 6. Leírnám, mit gondolok EZEN pletykák hatóerejéről, de olyan kevés pletyka várható már forgatásig, hogy inkább nem lohasztom a közlelkesedést.

 7. Arterton – Biel. Ezek a szimpatikusok szerintem. Rashal Gul lánya fog alápörkölni. Hát ez nem hagnzik túl érdekfeszítően. Valami érdekesebb ellenfélt is kitalálhattak volna. De mivel nem százas a dolog,így csak erre reagáltam.

 8. az a baj, hogy sztem Nolna borzasztóan castingól az összes filmjébe női szereplőt, mindig mellényúl, sztem itt is betalál valami “sza*ral”

 9. hát kinézetre nem is, de mint színésznő 0 és a filmbe nagyon de nagyon nem illett. Eredetben is sztem az egyik gyenge pont Leo felesége volt (nem “illetek” össze). Nem azt mondom, hogy nem jó színészeket válogat, de nem illenek a filmjeibe bele, nem találja el az összhangot, mintha fogalmatlan lenne ilyen téren, TDK csaja és szerepe volt a mélypont sztem, 2 ilyen fickó (jópartik) megörül a ezért a csajért? És nem is a szépségre gondolok, tök sótlan volt az a csaj még személyiségre is, semmi extra. BB-Holmes-film gyenge láncszeme. Álmatlanságban még Swank elment, de oda meg pont felesleges volt egy “karaktert” leszerződtetni.

 10. JESSICA BIEL(szőkén) mint VICKY VALE!
  Gemma Arterton pedig mint Ra’s Al Ghul lánya!
  Így szeretném! :)

 11. Anne Hathaway-t, vagy Keira Knightley-t neeeeeeeeeeeee!

  Egyébként szerintem Nolan nemcsak rosszul castingolja a női karaktereket, de különösebben nem is nagyon tud mit kezdeni velük, a többségük (Memento, Inception, The Prestige, Batman-ek) sodródik csak a történetben. Jó lenne már tőle látni egy JJ Abrams típusú erős, kemény, határozott (de persze vonzó:-))))) nőt.

 12. A Batman: Arkham City játékban Stana Katic (Castle) szinkronizálja Thaliát. Bírnám a filmben is!

 13. Szemezgetik a csajokat, de arrol nem szol a hir, lesz-e Joker es ha igen, ki alakitja. Nagyon orulnek ha lenne – mondjuk Joseph Gordon Levitt vagy Johnny Depp szemelyeben.

 14. burgenlandi szmorf
  Joker nem lesz, szerintem meghalt. Tuti, hogy kegyeleti okokból szedték ki a filmből a halálát…

 15. Eva Green legyen Ra’s Al Ghul lánya.
  Gemma Artenton pedig Vicky Vale.
  A Ra’s Al Ghul-os sztori mellé meg biztos jön még egy (pár) szál meg gonosz, utolsó rész, mindenből többet, nagyobbat, jobbat, gonoszabbat alapon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.