Már zörgetik a harasztot a Tron 3 kapcsán

Jelenleg világszinten 300 milla körül jár a film, szóval lassan behozza a készítési és marketingköltségeit. Nem átütő siker, de már nem is bukta. Viszont betáplálta a nevet a fejekbe, bizony, így előfordulhat, hogy a brand további építése még sikeresebb lesz.

Erre jött a pletyka, hogy a Disney közel van a folytatás startpisztolyának az elsütéséhez. Reméljük ezúttal a forgatókönyvre is költenek.

Mit tud tenni a számítógépes térben létrejött intelligens életforma a mi világunkban?

A főgonoszt két másodperc kitalálni, elég csak felidézni, hogy egy nagyobb színész hány percet volt vásznon a Legacyban. Kettőt? Cillian Murphy bizony már a folytatás alapozása volt.

human
írta
2011. 01. 14. 05:29
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Már zörgetik a harasztot a Tron 3 kapcsán” bejegyzéshez

  1. Cillian Murphy főszereplésével még egy Tetris filmet is megnéznék, szóval részemről jöhet :)… Ha szereznek egy normális forgatókönyvírót, akár még jó is lehet ;/

  2. Cillian Murphy megy a kukába mert ugye “tron” lesz az igazgató ,Flynn elkezd csajozni nem csak a kutyájával fog szórakozni.Fene tudja hogy lesz majd a történet de biztos jó lesz :)
    Amúgy ez a Cillian Murphy eléggé hasonlít egy másik színészre de nem tudom kire :D

  3. “elég csak felidézni, hogy egy nagyobb színész hány percet volt vásznon a Legacyban. Kettőt?”

    vajon hányan mentek azért a filmre, hogy nagyobb színész(eke)t lássanak? Ketten?

  4. Azért Jeff is elég nagy színész, de értem mire gondoltál human. Mondjuk Cillian Murphy tényleg izgalmas főgonosz lehetne, csak kéne alá írni valami értelmes szerepet.

  5. Vizualisan a film nagyon tetszett, de maga a story lehetett volna egy picit erdekesebb, attol fuggetlenul megneznem a 3. is…

  6. Mit tud tenni a számítógépes térben létrejött intelligens életforma a mi világunkban?

    Valószínűleg orrvérzésig kefélni:) Szerintem nem ez az irány lenne a jó, hanem az, hogy Ed Dillinger beleszimatol a levegőbe és megérzi a két világ közötti átjáróban rejlő lehetőséget, mint tech-geek. A folytatásnak is a virtuális világban kell játszódnia. Ed átgyalogol és a kis Flynn meg a csaj reunite-olnak digitálisan és már mehet is a durvítás, talán az öreg Flynnt is kapott egy backup-ot és restore-álni lehet majd. Tron meg “víz” alá került nem? Ő neki is lehet szerepe még bőven. Jó lenne na, csak tényleg valami jó kis script kellene hozzá.

  7. randymarsh: ez gyenge kötekedés volt. Tényleg nem mentek sokan a színészekért, főleg Murphyt nem is reklámozták, ellenben túl keveset volt és nem túl jelentőset egyelőre, pedig ismert, szal gyanús a helyzet.

  8. valószínű, hogy Cilian azért volt benne, hogy egy esetleges további részben majd alkosson valamit DE ha én stúdiófőnök lennék sztem tök egyértelmű, hogy teljesen felesleges csinálni egy folytatást mert csak kidobott pénz lenne a mostani rész fogadtatását nézve.

  9. sandor8206: szerencsére nem vagy az. Nekem nagyon bejött a film. Imaxben néztem, és külön öröm volt látni két rész közötti átfedéseket. Várom a harmadik részt.

  10. Ahogy atesz mondja, szerintem is jó volt a film (bár lehet a zene nélkül nem lett volna ennyire jó), látvány és hang nagyon ott volt, a történetnél meg én személy szerint láttam már rosszabbat és unalmasabbat is, tény hogy nem volt eget rengető, de egynek simán elment. És ha lesz folytatás, és legalább a vizuális részben hozza ezt a szintet, én biztosan megnézem!

  11. atesz, tőlem is jöhet, csak azt mondom tuti bukó lesz, lenne a 3. rész, de az ő dolguk. Bár én kétlem, hogy lesz belőle is valami.

  12. Én tegnapelőtt néztem meg, természetesen az arénában, mivel fontos volt az IMAX élmény. És nem csalódtam. A képi világ, ez a hightech fekete-neonkék-narancssárga színvilág nagyon odavágott, a Daft Punk zenék előtt pedig leborulok. Teljesen feledtette velem a sztorit. Igazából, ha két óra tömény akció lett volna konkrét történet nélkül, akkor is kiváló moziélményként értékelném.

  13. Etől a filmtől majdnem tarkón lőttem magam. Ha az színészek nem szólaltak volna meg egy sokkal kellemesebb filmélményben lett volna részem. Főleg a srác. Atyavilág… “Most megkaptátok!” – “Vuhhúúú!” – “Akkor játszunk!..”

    Látványra és hangulatra lett volna egy 10-es, ha forgatókönyv, meg a történet nem egy olyan zagyvaság, hogy a falat kaparom.
    A következő részt én biztos nem nézem meg…

  14. Most mindenféle kötekedés nélkül, milyen párbeszédek kellettek volna egy Disney mese filmbe? Shakespeare monológjaihoz és párbeszédeihez hasonlók?

    Komolyan érdekelne!

  15. Electro: mindenféle kötözködés nélkül: ezt miért nem lehet a tényleges film írásnál kidumálni? Amúgy meg ne gondolkozz végletekbe. Nem csak buta Tron vs. Shakespeare van, hanem középen is vannak dolgok. Attól, hogy valami blockbuster, még beszélhetnek normálisan, pl a Mátrix korrektebben játszott a filozófiával, legalábbis az első részében, pedig ugyanúgy blockbuster mint a Tron 2.

  16. Én kérek elnézést…. érdekes, hogy én sosem írhatom le itt ezen a blogon a véleményem!

    Szép!

  17. Electro: de leírhatod, épp ezt írtam, épp erre va a Tron főbejegyzés (még sorstársakra is találsz, hiszen többen is úgy gondolják, ahogy te, már leírták a véleményüket és semmi nem történt velük). Remélem nem az ellenérvekre céloztál.

  18. Nem tudom igaz kicsit lapos ez a legacy story de ha valóban fojtatáson gondolkoznak akkor érdemes bele gondolni hogy ez bevezetésnek nem volt olyan rosz.
    És ha a CG használatát nézük azért probáltak az elödhöz méltóak lenni és sokat mutatni… :) Lásd CLU pl….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.