Még egy Punch

Meglepő módon napról napra közelebb a premier. Addig nézzük a legfrissebb posztert.

Sucker Punch legfrissebb

27 hozzászólás a “Még egy Punch” bejegyzéshez

 1. én meg azt remélem hogy a trailerben nem lőtték el az összes valamire való jelenetet az egész filmből :D mert amiket láttam azok igazán jól néztek ki

 2. A marketing jól működik úgy látom.
  Lásd: 5 picsusszal el lehet adni bármilyen gagyi filmet:)

 3. Bandido: Define gagyi. Jó, nem lesz a film egy Keresztapa, de vizuálorgiának szerintem több, mint kiváló :D Jó nők, robbanások és CGI az arcba ezerrel – igazi popcorn móka. Város.

 4. 5 gyönyörű csaj hentel baltával, karddal, full-automata puskával, pisztolyokkal. Mindez egy álomvilágban, egyik kedvenc rendezőm tálalásában. Már a címe is kiváló.
  Csak nehogy elfelejtsek pislogni.:D

  Ja, és Carla Gugino!

 5. hát én nem a csajok miatt várom a filmet :D akárhányszor látom a főszereplőt nem tudom eldönteni hogy most nagyon szép vagy ronda, olyan kifejezetten furcsa feje van :D

 6. Nők továbbra is inkább másodosztály,de a plakátok konceptje tetszik,igényes, jól megkreált valamik, Thornál, Ironmanes hozzáálásnál jobban tetszik.

 7. na ezt a filmet ha fizetnének se tudnám megnézni… 20 kilós kiscsajok rohangálnak 10 kilós fegyverekkel, közbe repkednek, meg minden…. még moziba láttam az előzetest, azt annyi elég is volt

 8. Én azt remélem a tagline-nak lesz igaza -“You will be unprepared”- és hiába adnak ki bármennyi trailert meg képet, mégis letépi a fejünket a moziban. Sajnos most valahogy úgy érzem ez nem így lesz és ebből az öt nagy részből fog állni a film, mindegyik más repülő alkalmatossággal, ellenséggel, színszűrővel stb és annyi. A végére el fognak a nézők fáradni, mint én mikor már az ötödik levelnél elunom a játékot bármennyire is jól néz ki meg szórakoztató feeling.

  Másik, hogy azért aki ezeket a csajokat lemásodosztályúzza annak megnézném az eddigi barátnőit. Igazán szerencsés ember lehet. No offense.

  Mindenesetre borzasztó kíváncsi vagyok mit tudnak ebből kihozni, mert nagyon ígéretes, ötletes, nem sablon filmnek tűnik.

 9. És nagyon nagy hibát követ el a forgalmazó ha nem a Sukár Puncik címet választja, mert úgyis mindenki így fogja hívni. :DD

 10. az imdb-n nézegettem Emily Browning adatlapját és(mivel magyarítva van az imdb) azt írja ki “sucker punch” helyett hogy “Álomháború”. Remélem nem ez lesz..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.