Megjött Pókember is!

Méghozzá sasszemű rajongó rögtön ki is szúrták, hogy az ott a csuklón érdekes fémgombnak tűnik. Lehet, hogy a háló ezúttal a tudomány szülötte lesz, nem pedig természetesen jár a pókemberünknek? Ahogy az eredeti képregényben volt.

the new spider-man

49 hozzászólás a “Megjött Pókember is!” bejegyzéshez

 1. Ez a jelmez nem rossz, a gyerek benne már annál inkább gázosabb.Bár az előző güzüegér szinésznél sokkal jobb

 2. Semmilyen szempontból nem tud meggyőzni ez a kép. A jelmez nevetséges, a színész…hát jónak jó, de nem fogjuk szeretni, mert az előző jobb volt és alapból nem jó, ha egy szereplőt levált egy másik színész időközben… Így messze nem lesz akkora sikere a filmnek, mint Tobey Maguire alakításával. Azért én várom.

 3. Güzüegér:) – de most komolyan, ez így azért szerintem picit kevés. Nem kellene valami izom is a srácra?
  Tehetséges szinész, de amíg igy néz ki, addig nem lehet komolyan venni egy ilyen szerepben. Tobey M. is nyápic volt, de legalább kigyúrta magát a szerepre…

 4. Ugyanmár:D Parker egy nyomi gyerek,egy kocka aki tanul.

  A Ruha szerintem zseniális.A sony pedig nagyot fog kaszálni vele.

 5. Hát az erős kifejezés, hogy kigyúrta magát, de tény, hogy magára szedett egy kicsit, ami Andrewra is ráférne. Gombok a kezén? Hiába úgy volt az eredeti képregényben, nekem egyáltalán nem tetszik ez a megoldás.

 6. Srácok, Parkernek vézna, szemüveges kölyöknek kell lennie ha jól emlékszem :)
  A hálóvető pedig tökjó, gondolom nem tudják kihagyni a poén, hogy mi van akkor ha elfogy az összes patron hozzá…

 7. Nem hinném hogy azok a hálóvető gombjai… Nézzétek meg, kb 5 centivel csukló fölött van, baromira kényelmetlen lenne. Logikusan a tenyerében kellene hogy legyen, mint a rajzfilmben.

 8. úgy is most ez a menő a mai divatban, modelleknél, az enyhén nőies aka homifiú testalkat, nem mondom hogy legyen izmos, de legalább sportos lehetne :-) gyenge minden téren, kosztüm, parker stb.

 9. Kedves mechanikus hálóvetős barátaim. Próbáljátok már meg megérinteni az ujjaitokkal az alkarotokat, kb. 5-6 centire a csukló fölött. Akinek sikerült az keresse fel a helyi sűrgősségit, mert eltört a csuklója.

 10. A hálóvető gombja a tenyérben van, a kesztyű alatt. Maga a kilövőrész az csukló felett, tehát korrekt lenne ha az lenne a képen.

 11. 1.Azokon a gömböcskéken fog kijönni a hálófolyadék vagyis a háló.
  2.Pókember sosem volt díjbirkózó alkat véznább volt, főleg az elején de később a sok mozgás hatására az izma is megnőtt.Itt meg még fiatalabb hiszen az ultimate képregényből merítünk. Ám mégis ahogy látom a dolgokat(hálóvető, ruha, Gwen..abszolút a képregényt követik. Ez akár az első képregény is lehetne.)
  3.A ruha teljesen rendben van.
  Az előző trilógából a második rész volt jó és az állt legközelebb hangulatilag a képregényhez. Talán végre megkapjuk az igazi pókember filmünket. Várjuk szeretettel.

 12. Maga a ruha nekem bejövős, kicsit darkosabb, mint az előző, ráadásul ahogy a piros rész lejön az övvonalig, arról nekem egyből a Punisher ugrott be :)
  A fémpöckökkel egyelőre nem tudok mit kezdeni, majd csak kiderül, hogy mi a bánat az.
  A srácnak meg még van ideje gyúrni, de mivel asszem a diákévei a sztori alapja, én ezzel is ki tudnék békülni.

  Egy biztos, az első trailer után tuti, hogy okosabbak leszünk :)

 13. +Eleve hülyeségnek tartottam az első részben hogy attól hogy megcsípte a Pók hú milyen izma lett. Eleve a Pókereje miatt a legkigyúrtabb állatot is falhoz nyomja simán. Volt is képregényben egy történet, hogy volt egy bírkózó akit lenyomott és volt vagy 50 kilós Peter a bírkózó meg 120. Később barátok lettek a bírkózó ipsével. Szóval ennyit arról hogy mennyire kell a plussz izom. A folytatásra majd rágyúrhat.

 14. Szamomra ez abszolut ok. Parker nyapic konybuzibol lesz Pokember, szoval az elso reszben semmi de semmi ertelme, hogy kigyurt alak legyen. Talan majd a masodik vagy harmadikra megerik annyira h lehet kigyurt de kezdetnek igy abszolut OK. A ruha meg bejon, nekem tetszik, nem teljesen a klasszikus, szoval OK …

 15. Spike 0007: “Az előző trilógából a második rész volt jó és az állt legközelebb hangulatilag a képregényhez. Talán végre megkapjuk az igazi pókember filmünket. Várjuk szeretettel.” – teljesen egyetértek. A 3. rész annyira gáz volt, hogy én szégyelltem magam miatta, miközben néztem. Annál csak jobb lehet.

 16. sztem a kinézetével nincs akkora baj, inkább azon lenne a hangsúly, hogy a cinikus beszólásait megtartsák a képregényből. sajna a trilógiában ez elment valamiféle bamba-romantikus jópofizás felé.

 17. fricsi: most őszintén, szerinted, ha megnyomja azt gombot ami nem kis kézügyességet igényel, akkor eleve befordítva lenne a keze és akkor a háló hol jönne ki??? hmmm
  Nem, szerintem az a logikus, ha az a hálótartó tartály, mert ha jól emlékszem akkor a tenyerében volt egy kis kar, vagy nyomógomb amivel kilőtte, sőt így függés közben is vissza tud fogni rá…szóval szerintem marad az előző filmbeli megoldás, hogy alkarből jön majd a fonál, csak itt a képen látható kis fémgombból jön majd ki…

 18. Nekem az előző trilógiával pusztán annyi volt a gondom,hogy nagyon kilógott a CGI lólába. Idétlen meseszerű ugra-bugra figurák. Remélem erre egy kicsit rágyúrnak.

 19. Tök jó a középiskolás a kémiaszertárból speckó anyagot talál ki ami 50mre kilőhető és elbír egy tankot -.-‘

 20. A ruha jobban tetszik mint a trilógiában. Jó az anyaga és a kialakítás. A gyerekkel meg szerintem semmi baj. Nem baj ha nem egy kigyúrt állat, szerintem nem az a lényeg. Nem egy Thor vagy egy Punisher:P

 21. szerintem nem baj ha vékony a srác, de remélem a hagyományos jelmez lesz és ez még csak az amit akkor hord amikor pénzért verekszik. A hálóvetőről meg: az sokkal hihetőbb hogy Tony Stark egy barlangban összerakta az Ironman armort?

 22. sztem fasza a jelmez, és ez már a végleges lesz nem az, amikor pénzért verekszik, hát látni rajta. befogadhatóbb kép ez, mint a múltkori. Meglátjuk Garfield mennyire bírja el majd a szerepet. Felesleges előre temetni, sztem nem lesz akkora szar, mint sokan hiszik.

 23. kenyér: miért? Mert Stark egy zseni? Peter is, csak ő még fiatal és inkább a kémiában jeleskedik.

 24. Az előző jelmez után egy kicsit szokatlan, de nem rossz ez. Már csak egy maszkos képet szeretnék látni, hogy teljes legyen a kép, és akkor majd vagy biccentek, vagy rázom a fejem.

 25. Nem várom a filmet, de a kép alapján nem is lesz olyan gagyi, mint gondoltam. Andrew Garfield-ot jó színésznek tartom amúgy (Tobey-val ellentétben), bár még mindig úgy gondolom, hogy ezzel a szereppel kicsit mellékvágányra fut, hiszen az utóbbi 3 nagyobb filmje szerintem mind zseniális volt. (Parnassus, Never Let Me Go, Social Network) Egy újabb pókember sztori meg legjobb esetben is csak egy fasza popcorn movie.

 26. Nekem egy kosárlabda jut eszembe valamiért, amikor a piros részeket nézem, viszont ős Pókember rajongóként azt mondom: Ez nem is rossz. :)
  Kíváncsi leszek a maszkra.

 27. hát én ettől a képtől teljesen rálelkesedtem erre a rebootra :D Póki az X-Menék után a kedvenc képregényhősöm, és örülök, hogy az új képregényeket követve a filmben is a fiatal Parker lesz :D ha a beszólásait is jót át tudják hozni, király film lehet belőle!

 28. Jaja.
  Az én képregényes emlékeimben is Póki egy nyurga, fürge, beszólogatós kis genya. :-) 11 évesen szakadtam a beszőlásain.

  Nekem tetszik a jelmez.
  Annak is örülök, hogy hálóvetője van.
  Nyurgának, nyurga :-)

  Majd meglátjuk

  Eddig várós…

 29. Nekem a ruha bejön, meg az izom hiánya sem zavar, de miért van akkora vízfeje a csávónak, mint Mr. Garrisonnak? :)

 30. Mikor eleinte hallottam a rebootról, eléggé elszontyolodtam, mivel hatalmas Pókember rajongóként semmi sem biztatott ebben a filmben. De aztán jött a 500 days of summer, és Marc Webb meggyőzött. Majd jött a Social Network és Andrew Garfield is meggyőzött. A két kép (amin Emma Stone-al van, és ez) már mindenképpen magukba szippantottak. Csak ne rontsák el.
  Azoknak, akik fanyalognak a ruha, és a színész véznasága miatt: itt az Ultimate Spider-Man-ből dolgoznak, és ebben a szériában Peter Parker még csak egy vézna gimnazista. Lehet, hogy később majd izmosabb lesz, de ez még csak az 1. rész!!!
  http://href.hu/x/e9o3

 31. Szerintem is teljesen rendben van. Nyápic pók kell legyen és az is. Nem értem miért kell ekkora jelentőséget adni annak hogy a hálóvető organikus vagy mechanikus, jelentéktelen részletkérdés, a történetet igen csekély- a mondanivalót és a színészi játékot meg nagyjából semmilyen mértékben nem fogja befolyásolni. A jelmez is teljesen rendben van, kicsit olyan az anyaga mint nagyanyám régi bevásrlószatyrának (:D), de egyébként okés, úgy látom kissé modernizálva van a dizájnja, kíváncsi leszek a füzetekben is át fogják-e venni ezt a ruhát.

  Eddig biztosabb, átgondoltabb koncepciónak tűnik az egész, én megszavazok neki egy esélyt.

 32. Teljesen korrekt ha a fémrészek a hálóvetőhöz tartoznak. Hihetőbb is, és így eggyel több gyenge pontja van Peternek.
  Itt egy link egyébként pár képpel hogy hogy is néz ki illetve hogyan működik:

  http://href.hu/x/e9oa

 33. Ha jól emlékszem az Ultimate Spidermanben sem volt istenadta tehetsége a hálókilövéshez, hanem azt egy csuklóra szerelhető cuccal oldotta meg valami okos ember neki. A pók miatt csak falat tudott mászni.

 34. Nekem a régi csávóval sem kinézetileg, illetve nem alkatilag volt problémám, inkább Parker jellemét b@szták el nagyon. Meg magukat a filmeket is persze, de pókkoma “kiherélése” számomra már önmagában is elegendő volt, hogy ne szeressem a filmeket. Ezt meg majd meglátjuk milyen lesz, egy esélyt kapni fog.

 35. Nem rossz a jelmez bár ezen képen nem túl jók a fényviszonyok, a színész korrekt, bár sztem Tobey sem volt über gáz. Kinézetre pedig nem egy tarantula, inkább házi kaszás:D

 36. Jó mosts van ez a film, megnézzük örülünk neki. De gondoljatok bele, hogyha Tobey játszaná továbbra is. Hát egyértelmű, hogy ezerszer jobb lenne.

 37. Szerintem Tobey Maguire egyszerűen borzalmas volt..

  Garfield meg szerintem teljesen kedvelhető formának tűnik, nem lesz vele baj!
  szóval jó a feszülős ruci meg a srác is:)

  amúgy csak úgy simán mondom pókember képregénytől függetlenül, hogy melyik gimis srác van szénné gyúrva.. nekem pont az lenne zavaró!

 38. Pókember sose volt izomkolosszus. A pókereje miatt cirka 10 tonnát tud felemelni. Szóval hagyományos rossz fiúk ellen bőven elégséges az ereje. Persze a szuper erejű ellenfelei már képesek belőle kiverni a szuszt és egyebet is. Gyakran bucira verik. :-(
  Pókember nem éppen a hagyományos: jött, látott, győzött szuperhős. Ezért is lehangoló olvasgatni a sorozatát. Persze ellensúlyozta az alkotója a negatív hangulatot Peter örökös viccelődésével.

 39. Tobey Maguire-t nagyon nem kedveltem, egyszerűen gáz pókember volt, kinézetre, színészi alakításra, mimikára is.

  Ez a jelmez is sokkal jobban bejön, komolyabban vehető, az előző túl élénk, rajzfilmbeillő volt.

 40. teljesen jónak tűnik. a ruha is és a testalkat is. visszanyúlva ennek ilyennek kell lennie, nem pedig a trilógiához hasonlóan felnagyítva. a színészről pedig annyit, hogy nincs olyan elismert arc, aki elvállalna egy ilyen filmet még. túl sok benne a kockázat. ezért kapjuk ezt a kissrácot sajnos…

 41. Vézna, nem vézna, a kis Tobey-nál csak dögösebb lehet. Kifejezetten jó ez a fajta kosztüm, sötét és baljós… Te jó ég, lehet, hogy jó lesz??? Amúgy a hálóvetőn nem érdemes vitázni, volt egy másik verzió, most meg a képregényhez hű. Hogy hogy kivitelezik, majd meglátjuk.

 42. Érdekes helyeken lehet kiszúrni ezt az Andrew Garfieldot.
  Az egyik Doctor Who-ban is benne volt, ott épp disznóemberré változtatták a Dalekok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.