Captain George Stacy

Kezd felpörögni a gépezet. Újabb képek a Pókember forgatásáról. Ezúttal paparazzi anyag. Denis Leary látható Pókember csajának az apjaként.

Denis Leary @Spider Man shooting

Denis Leary @Spider Man shooting

Denis Leary @Spider Man shooting

15 hozzászólás a “Captain George Stacy” bejegyzéshez

 1. Én csak arra leszek kíváncsi, hogy mivel a képregényben elvileg a Zöld Manó az első ellensége Pókembernek, és ki is nyírja Gwen-t meg ha jól emlékszem, az apját is, akkor itt most hogy hozzák össze a dolgot a Gyíkkal…

 2. Scorpion82, Stacy kapitány sokáig szerepelt a képregényben, nem az első alkalommal ölték meg, ráadásul az Octopus volt :) Ugyanígy Gwen is évekig főszereplő volt, mielőtt Osborn végzett vele.

  Denis Leary jól néz ki, ami még mindig nem jelent semmit a film szempontjából…

 3. Most ezt igy hogy? Nem O volt a zold mano az elozo pokemberben?:) (bocs a trollkodasert, nem tudtam kihagyni)

 4. idős Leary:D hát jól fésültebb, mint a legutóbbi Rescue Me-ben. olyan mintha picit eltűntek volna a ráncok. Lehet nem ivott annyit forgatás előtt:D

 5. Scorpion82 : mint írták Stacy kapitányt oki doki öli meg, Pókember első ellensége meg legjobb tudomásom szerint a Keselyű volt de javítson ki valaki ha tévedek.

 6. Scorpion82

  Arra én is kíváncsi lennék, pláne ha az Ultimate szériából merítenek, ahol Gwen apját (azaz Stacy kapitányt) egy Pókember ruhás bankrabló ölte meg – így mindenki magára Pókemberre gyanakodott természetesen – , Gwent magát pedig aztán később Carnage vonta ki a forgalomból. És ekkor a gyík még sehol sem volt, vagyis feltűnt, de… mindegy. :D Szerintem nem fognak olyan szigorúan ragaszkodni egyik képregény szériához sem, és őszintén szólva nem is kell. Menjenek nyugodtan saját forgatókönyv után, csak az álljon meg a lábán!

 7. ejnye Tommy tűzoltóság után rendőrség is mi lesz még itt, és még pia sincs a kezében :(

 8. Szinte látom, ahogy Leary savazza a pókot:D
  “Taknyodon csúszkáló hülye gyerek vagy! Azt hiszed ilyen az élet? Szuperhősösdi meg minden? Jézusom! Térj az eszedhez. Mekkora egy seggfej vagy!”
  aztán ledönt egy fél üveg vodkát és elmegy:D
  Viccen kívül akármi is lesz, már miatta megéri beülni a filmre.

 9. todie: az elozo pokemberben nem veletlenul Willem Dafoe volt a mano? vagy most hogy ertetted amit irtal? :P amugy varos a film!

 10. geek: dafoe volt a mano, poénnak értette amit írt, aki követi Leary-t az tudja miért, a többieknek meg nem vicces szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.