Végre bemutatják a Love-ot? Új trailer

2009 novemberében láthattuk az első trailert, most 2011 van. Na nem baj. Még mindig egy olyan űrhajósról szól, aki egyedül marad odafenn, miután a földön történik valami. Angels & Airwaves rajongók előre. Gyönyörű továbbra is, bár a kamerába beszélős részek fontosságát nem érzem át.

Gyönyörűnek tűnik még mindig.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 01. 16. 12:27
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Végre bemutatják a Love-ot? Új trailer” bejegyzéshez

 1. Valaki segítsen lsz. egy kicsit, nekem nem mondd semmit az Angels & Airwaves, azon kívül, hogy egy együttest is hívnak így…de itt meg mintha vmi produkciós cég lenne:D…és ok, human leírta, miről szól a film, de nekem kissé zavaros…mik voltak ezek a háborús képek? Hogy jöttek az űrbázishoz? Mintha teljesen más időben, korszakban játszódtak volna…és mik ezek a kamerába beszélős részek?
  Köszi a felvilágosítást előre is!

 2. Nekem ez a trailer káosz :D Tehát a főszereplő fent van egy űrbázison, egyedül, aztán talál valami naplót, és a Polgárháborúról vagy miről olvas, közben meg odahallucinálja a nőjét? És mindeközben a film címe: Love.

  Hát, ezt be kellesz csekkolni. :D

 3. Ez nekem nagyot ütött!!! Teljesen belebizseregtem! Tényleg zavaros a trailer, de pont ezért izgalmas is. Angels & Airwaves csinálja a zenéjét, vagy mi?

 4. Hi!
  Annyi hogy a AvA(Angels and Airwaves- az együttes) a producer meg ők szerveztek mindent. Mert ugye Tom Delonge(A vokálos a bandába) az előző bandája a Blink 182 volt amiből igazán meggazdagodott! Aztán volt egy repülőgép szerencsétlensége amibe nagyon megsérült a lába és fájt neki, ezért érzéstelenítőket szedett. Meggyógyult a lába de akkor már nem tudott leállni az anyagról, szóval most is az agyára ment a sok drog és mivel a pénze és a “beállítottsága” megvan hozzá…úgy gondolta készít egy filmet. mindent drog hatása alatt írt s szerintem ebből a filmből is nagyon kivehető lesz. A lényeg, hogyha nem értitek hogy most WTF akkor nyugodjatok meg.. nem vagytok drogosok :D én se vágom a jeleneteket, de ha belegondol az ember, hogy kik csinálják ellehet képzelni, hogy halucinálja kb a háromnegyedét a jeleneteknek stb stb.

 5. halofilter Öcsém nagyon hülye vagy! :D

  Én imádom az együttest, az biztos hogy érdekes film lesz és nem hétköznapi. Én az első trailer óta nagyon várom, szeretem az ilyen kicsit elvont, filozofikus filmeket. Nem drogos, csak látszik, hogy nagyon szeretik a Sunshine-t meg a 2001 Űrodüsszeiat. :D
  1:26-tól ami indul, húúúú. Beleborzongok. Az biztos, hogy az OST-re nem lesz panasz ;)

 6. Az űrből nem látszanak a földi fények… :/
  Amúgy érdekesnek tűnik, bár fura, hogy egy űrállomáson pont egy polgárháborús naplót talál:)

 7. A&A csinalta a filmet/zenet is ha jol tudom, legalabbis amit twitteren kovettem a zenekar tagoktol azt vettem ki, amugy a zene biztosan jo lesz, a film is remelem!

 8. Nekem is elsore a Fountain ugrott be a 3 idosikrol… na meg a vegen, mikor csak a test lebeg az urben, korulotte eroter, ott 1:1 ben az :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.