18 hozzászólás a “Fut a kapitány” bejegyzéshez

 1. nincs ezzel a jelmezzel semmi baj, II. vh-ban amúgy sem volt divat a cgi-s izomimitáló latex ruha

 2. Inkább ezer ilyen kosztüm, mint azok a műanyag takonytól csillogó szarok. (Az új Pókember is ebbe a pozitív irányba tendál – ez nem függ a második világháborútól, ez ízléstől függ.)

 3. “ez nem függ a második világháborútól”
  Hát nem is feltétlen háborútól, de maga a II.vh. behatárolja a korszakot és mint minden korszaknak ennek is meg van a maga öltözködése és ebbe ez illik bele, nem pedig egy feszülős latex egyberuha, de ez gondolom erre a filmre lesz, majd az Avangersben ami ugye már a jelenben játszódik ott megkapja a modernebb feszülős rucit.

 4. Köszönöm!! Végre olyanok szóltak hozzá akik olvasták/vagy legalább is látták/ már a képregényt.

 5. Nagyon komoly ez a ruha. Amúgy ez a film is eredettörténet lesz? Annak nagyon örülnék, csak futólag ismerem a kapitány történetét de az is nagyon tetszett. Remélem nem megy el ökörség irányba….

 6. Eredet sztori lesz.
  Csak jönne már a trailer. Pont fordítva dolgoznak a marketingesek mint a Thornál. Ott kijött két kép, és már nyomatták a 3 perces előzetest. Itt ez már a 10. kép, és még mindig semmi.

 7. Én sem értem a fanyalgókat. Nekem ez a ruha sokkal inkább bejön, mint a sok latex szar együttvéve. Sokkal valóságosabb, sokkal életszerűbb, nem egy szokásos csilivili röhej. Illik a korba, illik az egész hangulatához (legalábbis ami a képekből lejön – és ezért egyébként külön pacsi a készítőknek, mert nagyon megfogott.
  A képregényadaptációk közül (a Batmant leszámítva természetesen) ezt várom legjobban.

 8. Mi ez a sok semmitmondó kép már? Szerintem tök fölösleges kirakni ennyit, majd ha jön a trailer. Itt a nagy hipe azt lehet egy nagy 0 lesz ez a film :D

 9. Szerintem is teljesen jó. Szerencsére a szárnyacskák csak jelzés szinten vannak ott. Remélem az attitűd az Ultimate kapitányé lesz.

 10. dudee: én meg a Civil War Steve Rogersét látnám szívesen a filmen, azzal a figurával nem volt egyedül semmi bajom…

 11. dudee:
  hát remélem is, hogy azok a szárnyak nem lesznek később a fején, az picit röhejes, amúgy AC rock!

 12. Én erre a szerkóra szavazok inkább, mint bármelyik marvel féle feszülős szexista gumikezeslábasra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.