12 hozzászólás a “Let’s do this” bejegyzéshez

  1. A képet merről kell nézni, hogy egy A-10es orra jöjjön ki belőle? Ja és nem éppen pilótafülkének néz ki amibe éppen készülnek belemászni.

  2. kellenek ezek a Tranyó-filmek, hiszen mi a franccal tudnák a geekek megvillantani az új troll-hd DLP 3D-projektorukat, adaptív lens-shift-tel meg egyéb anyámkínnyákkal a haveri kör előtt, ha nem ezekkel

  3. Ez a bay vagy ki egyhaltmas paraszt aki ha nem amerikai lenne nem kapna ennyi penzt erre a szmetre sehol.Az egesz filmet egy monitor elott csinljak ami lehet ne jo is like pixar de neeeem.

  4. itt nem fikázni kell hanem kommentelni. ha nem jön be a film nem kötelező megnézni de nem kéne korunk egyik legjobb filmrendezőjét fikázni, aki csak akkor használ CGI-t ha muszály pl.: óriásrobotok . lehet hogy egy monitor előtt csinálják de valójában nem. ich liebe Optimus

  5. Engem baromira nem izgat kinek jön, vagy nem jön be. Mivel nem kell komolyan venni a filmeket, csak szórakoztatni tud. Ha valakinek ez mégse jó, annak szíve joga dönteni, de az ismerőseim közül mindenki és én is ezerrel várjuk a harmadik részt.

  6. Azért ez a “nem kéne korunk egyik legjobb filmrendezőjét fikázni” mondat egy kicsit erős! Talán a videó klip rendező találóbb lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.