26 hozzászólás a “Az X-men: First Class” bejegyzéshez

 1. Hát mitnemondjak nem vágott földhöz az ámulat, ezeket mintha egy kukásautórol ejtették volna, jó amateur brigád. A régiek jobbak voltak, a nagy X-filmek karakterei.Persze tudom,várjam ki a végét mert majd jönnek a csodát igérő CGI utómunkálatok. Attól még a szinészek kinézetre akkor sem olyan egyéniségek mint a kopasz, vagy Jackman, vagy FamkeJ, esetleg Park

 2. nem sörrendben,meg én sem tudok mindenkit

  Xavier, Magneto, Mystique, Emma Frost, Sebastian Shaw, Beast

 3. nem sörrendben,meg én sem tudok mindenkit

  Xavier, Magneto, Mystique, Emma Frost, Sebastian Shaw (pokoltűz klub), Beast, Havok (elvileg Küklopsz öccse), Banshee (Vészmadár)

 4. balról jobbra:

  Magneto, Moira, Emma Frost, Azazel, Beast, Havok, Angel Salvadore, Mystique és a Prof

  hát a forgatókönyvírók tényleg átvették minden idők egyik legrosszabb x-men karakterét (Azazel), remélem a hozzá kapcsoló botrányos sztori nem kerül be a filmbe semmiféleképpen

 5. Michael Fassbender – Magneto

  James McAvoy – Professor X

  Jennifer Lawrence/Morgan Lily – Mystique

  Nicholas Hoult – Beast/Bestia

  Alice Eve – Emma Frost

  Caleb Landry Jones – Banshee/Vészmadár

  Lucas Till – Havoc/Plazma

  Edi Gathegi – Darwin

  Kevin Bacon – Sebastian Shaw

  Jason Flemyng – Azazel

  Zoë Kravitz – Angel Salvadore

 6. a kép szerencsére nme hivatalos, sztem csak simán összefotosoppolta valami geek, azért néz ki ilyen tréül

 7. Kicsit olyan mintha egy tv sorozathoz lenne a kép, de leszarom a film legyen jó ne a jelmezek.
  szpojleres mókus : hatszázadszorra akkor: nincs Wolverine! Nem is kell! Az eddigi filmek is róla szóltak kb, létezik nélküle is X-men! váááá

 8. Emma Frost szintes sosem hord többet ennél ^^ Kitty Pride még cukkolja is az egyik képregényben, amikor elmegy a hangja, hogy tán ha néha felöltözne..

  A caston még Marvel fanként is meglepődtem, főleg Azazel és Tempest/Angel kibökése a millió mutánsból elég fura.. Mondjuk Angel legalább tényleg közéjük tartozott. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebből az egészből :)

 9. Mooozes: az MSN-re került ki először, ahonnan levetette a stúdió. Ez elég hivatalos szivárgásnak tűnik.

 10. Hát Fassbender és McAvoy miatt nem lehet belekötni ebbe a filmbe és képbe, tökéletes választások. A szövetruci meg tökéletesen illik a 60-as évekhez.

 11. Ilyen szornyu Photoshop vagast eletemben nem lattam … Hogy lehet ennyire xar munkaval reklamozni egy filmet? rugjak ki azt aki ezt ossze-vissza vagta …

 12. Csak nekem jutott eszembe, hogy úgy néznek ki, mintha valami X-men pornóparódia szereplői lennének?

  Amúgy ez nekem kihagyós, a jobb fight sequence-eket majd YouTube-on megnézzük.

 13. Francba, Venom megelőzött a pornós joke-kal :D Egyébként ritka szar kép, nem csodálom hogy a stúdió levetette.

 14. Azért arra kíváncsi vagyok hogy a filmet látatlanban fikázók közül hányan szakértősködnek úgy hogy kb láttak egy két filmet és slussz, füzeteket még csak nem is szagolták közelről. És ezt nem beszólásként mondom.

 15. Ez idáig elég gagyi elsőre:D Mintha egy 70-es években készült tv-sorozat reklámja lenne.
  Én azért bízom benne, hogy idővel jönnek majd biztatóbb képek is.

 16. Ez így ritka nagy marhaságnak néz ki. Xavier már kopasz fickó volt, amikor megtalálta első diákjait, a telekinetikus Csodalányt, a lézer-szemű Küklopszot, a még nem kék, de már jó szaglású és atléta mozgású Bestiát, a fagyasztós Jégembert, és a szárnyas Angyalt.
  Ők voltak az első tanítványok.
  Ez a film egy nagy kupac kaki a kép alapján.

 17. Akár hivatalos, akár nem, szerintem Mike Fassbender meg a szőke csaj kifejezetten coolerek. Nekem tetszik a kép és szerintem a film egy furcsa, de remek keveréke lesz az eddig X-meneknek és Matt Vaughn egészen egyedi stílusának.

  Ahogy mondani szokás, lesz majd nagy döbbenet. Remélhetőleg pozitív ! :)

 18. Mindig tartok az ilyen tini feldolgozásoktól. Viszont már volt, hogy kellemes csalódtam. Remélem most sem lesz másképp. :)

 19. Hát ja Xavier kopasz volt már fiatalon, Jégember is tini még az X2-ben, Harvey Dent is inkább savtól lett Kétarc és gengsztertől mint Jokertől és robbanástól ect. ect. túl kéne már lépni az ennyire földhözragadt/comichoz ragadt gondolkodásból. Hát marha nagy probléma az is Pókinak most akkor hálóvetője lesz vagy sem. Amikor leírnak ilyeneket az emberek nem tudom , hogy sírjak vagy nevessek :-)
  Biztos kaki meg rossz film lesz a First class mert Xavier nem kopasz:-p

 20. Vaughn nyilatkozta
  I freaked out on them yesterday. I don’t know where the hell that came from. I don’t think it’s a Fox image. It’s not a pre-approved image. When I found out, I said, what the f*** is this shit, and Fox is running around trying to figure out what happened as well. I agree. It’s like a bad photoshop, which maybe it was by someone. It didn’t reflect the movie. I was shocked when I saw it. I was like ‘Jesus Christ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.