HAHAhahaha és Drive Angry

Így reagáltam erre a videóra, ami a Drive Angryból egy részlet. Igen, már a Shoot ‘Em Up is lesütötte a szex közbeni lövöldözést, de Nic Cage akkora akciófilm-paródiát nyom itt le, hogy öröm nézni. Komoly arccal. Ez a film hatalmas lesz, ha nem veszik annyira komolyan, mint a Bangkok Dangeroust. Nagyon úgy néz ki, hogy nem veszik.

human
írta
2011. 01. 19. 13:29
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “HAHAhahaha és Drive Angry” bejegyzéshez

 1. Hihetetlen hogy Cage egyformán képes az ultracool és az übergagyi szerepek eljátszására. : ) Az utóbbi idők legjobbja alakítása tőle talán a Bad Lieutenant.

 2. az ilyen emelkedett momentumokért találták fel a celluloidszalagot
  mondják majd a filmről a GG gálán jövőre
  Nic, nem tudlak hova tenni
  nekem rögtön felötlött, amikor réges-régen kígyóbőr csizmában lazult a vásznon

 3. “Ez a film hatalmas lesz, ha nem veszik annyira komolyan”

  Ez a film hatalmas gagyi. Ugyan ki venne komolyan egy ilyen rettenetes vackot? Erről a jelenetről eszembe jutottak a mai szánalmas indiai akciófilmek. (néha látni belőlük részleteket. Ha jól rémlik itt is volt egy) Kb az a színvonal.

  Jobban belegondolva a gagyi jelző sem illik rá igazán.
  Sokkal inkább helyénvaló a fosrakéta.

 4. “Ez a film hatalmas gagyi. Ugyan ki venne komolyan egy ilyen rettenetes vackot?”

  a rendező. rá gondolt. ha poénosra szánják vagy direkt rossznak, akkor jó lehet. ha olyan komolyra veszik a figurát, mint a bagkokban, akkor byebye.

 5. Hát ez tipikusan olyasmi, amiből ennyi is untig elég volt. Én nagyon nyitott vagyok általában, és el tudom hinni a hétfejű sárkányt is, ha azt mondják, hogy mese, de amikor valótlanságokat próbálnak valóságként beállítani, attól hülyét kapok. Mint amikor pisztollyal rálőnek egy autóra, az meg felrobban, mintha minimum napalmot dobtak volna rá.

  Árulja már el nekem valaki, mert fel nem foghatom: a végén hasba lőtt fickó mi a vértől repült ki az ablakon??? :(((

 6. mert ez egy kabaré, egy móka, egy akciófilmeket kifigurázó viccözön. ennyire nehéz felfogni? a lényeg az, hogy ha érezni lehet film közben a kikacsintást, a “srácok hülyülünk ám” attitűdöt, akkor ez egy szórakoztató film lehet. már annak, aki vevő rá. ha viszont erőlködnek majd és megpróbálják véresen komolyan venni, akkor az eredmény szar.

 7. BonFire: hát pedig ebben is legalább akkora fantasy van, mint egy sárkányban, hiszen a pokolból jönnek fel. Most akkor a film többi részén mi kérhető számon? Érted.

 8. Vízszintesen eldobott balta függőlegesen áll a falba. Nem szoktam szőrözni de az ilyesmi viccnek is rossz.

 9. zidane66: Cage jelenlegi anyagi helyzetében szerintem mosószerreklámot is elvállal. Persze csak ha pisztoly is van benne.

 10. Ti akkor a Desperado-t is komolyan vettétek? Csak azért kérdezem, mert számomra az az ilyen “nehogy komolyan vedd” kaliberű filmek alapja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.