Még több First Class

A kontár photoshop-munka sokakat elijeszthetett az X-Men: First Classtől, úgyhogy a stúdió gyorsan kiadott pár hivatalos promóképet, miután belátták, hogy már hiába törölgetik, fenn van a neten – tényleg írtak pár oldalnak, hogy vegyék le, kb. poroltóval mentek az erdőtűzbe.

X-Men: First CLass most már tényleg
X-Men: First CLass most már tényleg

10 hozzászólás a “Még több First Class” bejegyzéshez

  1. hát ez se fogott meg különösebben… a második kép olyan mint egy gyengébb sorozat promója…

  2. Ez egyre csak gyengébbnek néz ki. Azért remélem, ha megbukik, attól még lesz új Wolverine film, ami talán jobb lesz, mint az előző.

  3. szépíthetjük de ez így elég botrányos. inkább a fightokból lőnének képeket, mert az ami mentheti/eladhatja a filmet.

  4. Ez egyszerüen felháboritó. Én mint régi x men rajongó kikérem magamnak hogy egy new moon beütésü tininyál filmet forgassanak kedvenc szuperhőseimről Ráadásul Xavier professzornak haja van? pff… Sokkal jobb lett volna egy x men 4 , magneto jóvá válásával és mondjuk egy lájtos apokalipszises vonallal :) A mai technikával örült jo filmet lehetett volna kihozni belőle.

  5. Láttatok két képet, de már nyálas tinifilmet meg, bukást vizionáltok? Ilyen fantáziával írjatok inkább forgatókönyvet, nagy jövő vár rátok.
    Az első képről nekem az Austin Powers monyó kergetős múltutazása ugrott be, de itt nyilván kellően komolyra fogják venni a figurát és Januray Jones szerkója sem fog annyira kilógni. Illetve ő maga a szerkóból.

  6. Hat koszonjuk ez valami szanalmas azt se tudom ki kicsoda ez eddigi 4filmbol fel lehett ismerni a szereplpket rendes ruhaban is.Ez valami ultra gaz personsunknow jutott eszmebe,ien 12 reszt se megelt sorozatok amiben 20perc egy resz reklammal.Nem hiszem el hogy,lehe ennyire leadni a szinvonalat egy ekkora barandnel.
    aki meg azt mondja,hogy majd a tortenet jo lesz meg elviszi a filmet az utomunka hat ja persze azert vannak benne 0ft os szineneszek egy nagy nev sincs az 1 2 3 ban meg mineki valmit lettt az asztalra azert vallaltak mer elolvastak lattak jo film elvalaltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.