Remake tervek a WB-nél. Most sírjunk a Halálos Fegyver miatt?

Jessica Goodman elhagyta a céget, így szépen el is kotyoggta, hogy milyen felújításokon dolgozott, amiket most másnak kell átvenni: The Dirty Dozen, Oh God, Tarzan, Lethal Weapon, Westworld, The Wild Bunch. Nyilván nem készülhet el mind, ugye nem, de akkor is durva lista. Vad Banda remake minek? Lethal Weapon? Ez utóbbiból amúgy is inkább egy folytatást kéne összerakni, ahol tényleg túl öregek ehhez a sz*rhoz, főleg, hogy Shane Black már meg is írta nekik.

18 hozzászólás a “Remake tervek a WB-nél. Most sírjunk a Halálos Fegyver miatt?” bejegyzéshez

  1. Pápá Halálos Fegyver. Könnyes búcsú. Nem baj, majd nézem az eredetit, ha elszúrják a remake-t, az attól még egy rendes film széria marad. De azért ez szánalmas. Nem értem miért kell hozzányúlni. Az úgy jó, ahogy van.

  2. Na jól van, azért egy Halálos fegyver reboot már tényleg kiakasztana. Menjenek már a búsba, úgyis rohadt szar lenne. Ez olyan lenne, mint egy Rambo reboot, vagy Die Hard. Az eredeti színészek nélkül lófaszt nem ér.

    Ennek a sorozatnak mind a 4 része kiváló, semmi szükség újrázni, inkább az 5. résznek adna már valaki zöld utat. Abban reménykedem, hogy Gibson új filmje (Beaver vagy mi) talán jól hoz majd, vagy legalább szakmailag elismerik, akkor hátha… Bár tudtommal Glover aki nem nagyon akarja már az ötödiket. Ezt jól tudom?

  3. Ha ezt tényleg elindítják (LW) akkor életemben először elutazok Amerikába és kicsinálom az összes puhapöcsű, pénzbuzi, zsírfejű, tetves köcsögöt…

  4. “akkor életemben először elutazok Amerikába és kicsinálom az összes puhapöcsű, pénzbuzi, zsírfejű, tetves köcsögöt”

    Felesleges. Jönnének helyettük mások…

    Amúgy én sem értem, minek kell ezeket remake-elni. De ha már elkészítik, biztos megnézem, hátha nem cseszik el…

  5. Az ember azt hiszi, hogy van egy szint ami alá nem tudnak süllyedni, aztán mindig bizonyítják a stúdiók, hogy könnyedén megy nekik!

  6. Csak engem akasztott ki a piszkos 12 remake? Van ember aki kiváncsi a jelenlegi gusztustalan katonai kliséfilmekre?
    A halálos fegyver semmi ehhez képest, mert az megbukik azt csá, de ezt a sok suttyó rednek az egekig magasztalná és mivel tuti vhol afganisztánba játszódna (hol máshol,) ezáltal nyerne is vmi golden globe-ot vagy más ilyen mondvacsinált díjjat :S

  7. a piszkos tizenkettő és a vad banda készen vannak. úgy jók ahogy vannak, semmi felújítást vagy rebootot nem igényelnek, ma is tökéletesen nézhetőek. a kezét törném le annak aki hozzájuk nyúl!

  8. Oké..csináljanak LW-t,de akkor valamit csavarjanak rajta,mondjuk a fehér legyen idősebb és családos..Steven Seagal…a fiatal szuicid meg a feka..50cent..Századosnak meg egy feka nő,Whoopie Goldberg..Leo Getz szerepére hívják be Bob Goldthwait-et és vegye Rendőrakadémia Zed-esre a figurát..:)

  9. Ha Shane nincs benne a következő “Halálos Fegyver” projektben , akkor az nem biztos hogy jó lesz…

  10. Ehhhh….hánynom kell a sok hálivúdi vadembertől. Ahelyett, hogy egy normális végleges lezárást csinálnának az eredeti szereplőkkel, inkább rebútolni akarnak. Eszem megáll.

    Az én szememben amúgyis a 4. rész vége egy tökéletes lezárás volt. Jó volt végigkövetni a karaktereket, családot és rendőrkollégákat a másfél évtized alatt.

  11. Akinek egyáltalán megfordult a fejében a The Wild Bunch újra arra az a géppuskát küldeném amivel belőtték magukat a filmtörténelembe :)…Peckinpah-ot csak alulmúlni lehet.

  12. Egy Westworld remake viszont nem hangzik rosszul. Nyilván nehéz lesz Yul Brynner-t helyettesíteni, de szerintem jó kis akcióorgia sülhetne ki belőle.

  13. Piszkos Tizenkettő, Vad Banda, Halálos Fegyver. Ezekhez úgy fölösleges hozzá nyúlni ahogy vannak, a maguk módján mind filmtörténeti klasszikusok. Mai napig teljesen nézhető mindegyik.

  14. Csak hogy tiszta legyen. Az eredetikhez senki nem nyúl hozzá. Egyszerűen csak eladnak néhány filmet a régi nevekkel és csá… :)

  15. Szégyen, hogy ez valaki agyából kipattant, hogy a halálos fegyvert rebootolják!!! Miért kell ezt megtenni? Mindegyik rész a lehető legtökéletesebben sikerült és a maga 80’s-90’s évek hangulata és szférája nem beszélve magáról a színészi gárdáról maga a gyönyör. Minden része ugyanazon a profi szinten van, mint bármelyik előző. MEGUNHATATLAN! Sztori, zene, karakterek, rendezés ezek mind a maximumot nyújtják. Minek kell akkor ezt újradolgozni? Na mind1 ezt úgy sem tudom megfogalmazni, hogy számomra ezeknek a filmeknek milyen jelentősége van, és ezt reboottal próbálják hamisítani. :'(

    Szégyen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.