Még kettő X-Men-kép

Úgy látom a bemutató utánig a “professzornak van haja” lesz az egyik fő téma, eddig szinte minden képes posztnál előkerült ez az infó. De legalább nem csak a Prof kinézetén lehet most vitatkozni.

X-men: First Class - további képek
X-men: First Class - további képek

25 hozzászólás a “Még kettő X-Men-kép” bejegyzéshez

 1. …hát tényleg viccesek a képek: prof tényleg egy csövesnek néz ki, Magneto a végére majd biztos belenő a sisakba is!:D

 2. Ez jó hogy a sima forgatási képeket látva mindenki leszarozza az összes filmet “műanyag, gagyi, jelmez stb”, aztán az első trailer után meg rácsodálkoznak hogy jé, film lett belőle. A Predators jut most elsőkén eszembe, meg a Thor. A Ragadozók milyen szarul néznek ki, a Thorban meg műanyag páncélok vannak.
  Ezek a forgatási képek se néznek ki rosszabbul.

 3. Én nem szoktam képek alapján ítélkezni, úgyhogy most is csak azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk, ha bemutatják a filmet. Én mindenesetre várom továbbra is.

 4. A film még attól lehet jó, hogy egyelőre nem tudjuk hová tenni az idétlen öltözeteket.:))

 5. Nem rohad be a feje a sisak ala?Hogy valami jot is irjak olyan szep sarga az inge vagy milye.Sima forgatasi kepek,akkor neznek ki szarul,ha….tenyleg szar fim lesz.

 6. Direkt flame-re nem okos dolog válaszolni, meg az megint flame lesz, de most mégis felhúztam magam kicsit, hogy minden posztnál megjelenik pár okostojás, akik közlik, hogy nem lehet véleményünk a képek alapján a filmről. (Mert ha következetesek vagytok, akkor azt is mondjátok, hogy se negatív, se pozitív következtetést nem vonhatunk le.) Akkor mégis miről szólhat egy komment? Szerintem a képek nagyon sok információt tartalmaznak (jelmezek, díszletek, szereplők), amik még egy jó forgatókönyvet is tönkre tudnak tenni. Jelen esetben is erről van szó szerintem, gagyinak hat az egész. Mintha az X csapat című sorozatból ragadták volna ki a jeleneteket.

 7. glarion!
  De azt sem mondhatod, hogy ez mindent elmond a dologról. Ezek a képek olyanok, mint a sztárok smink nélkül. Ezt még számítógéppel feldobják, jön a CGI meg az utómunkálatok, és jó lesz. Ezeket a képeket az X fanoknak rakják ki sztem, nem pedig azoknak, akik csak úgy filmekre járnak.
  Ha a Karib tenger 2 -ről látnád a forgatási képeket…

  http://www.funnychill.com/files/cool-pictures/pirates-before-and-after-cgi.jpg

  Tessék, ez egy jó példa. :) Szóval érzed… A képek adnak egy alap hangulatot, de attól, hogy hülyén néznek ki, még kisülhet belőlük jó. Én már csak azért is meg fogom nézni, mert X-men, és van egy Old School hangulata ezeknek a képeknek, ami a régi X képregényekre emlékeztet. Engem ezek a képek győztek meg, hogy lehet ez jó. De attól még megvárom a trailert, majd a filmet. Meglátjuk mi sül ki belőle. De ne ítélj meg egy könyvet a borítójáról, egy filmet meg a forgatási képekről… :) Véleményed lehet, leírhatod, de akkor már legyen tartalma, ne csak az, hogy gagyi. Írd le, hogy miért gagyi. Tessék, itt az enyém:

  Nekem eddig nagyon bejön a film, pont a hangulata miatt. A jelmezek nincsenek annyira túlspilázva, és emeltek elő a régi korok X-men képregényeiből is. Lesz egyfajta hatvanas évek hangulata tényleg, és ez így lesz jó. Bár ezzel kicsit elverik az X3 elejének a valagát, ahol a prof még járt, meg minden, és már kopasz volt, de ebből még sülhet ki jó. Inkább ReBoot szaga van a dolognak, nem tudom miért… De ez egyéni vélemény.

 8. Azért Magneto sisakja jobban néz ki, mint a korábbi filmekben az öregen. Viszont kicsit nagynak tűnik, de annyira nem rossz. Szerintem a prof. a film végére kopasz lesz. Én várom most is, annak ellenére, hogy a Thor és a A. Kapitány sokkal jobbnak néz ki. Jobban is várom őket.

 9. gisss: már nem azért, de a predatorsból azok nem hivatalos képek voltak. A Thor hivatalos képein már nem tűnt annyira műanyagnak, csak az első páron. JÓ elmélet, de szart sem ér.

 10. gisss:
  Akkor majd a trailernél nézzünk, hogy mekkora királyság lesz ez már, de addig is csak ezek a képek vannak, szóval nyugodtan lehet élcelődni, hogy a prof úgy néz ki, mint egy migrénes csöves, akihez „beszélnek a hangok”, Magneto pedig olyan fejet vág, mint aki épp most vette észre, hogy egy túlméretezett bilit húztak a fejére, amit elfelejtettek előtte kimosni. :)

 11. Abszolút nem ad semmi régises feelinget. Számomra extra hiteltelen, hogy ők lesznek az “öregek” az X-Men filmekben.

 12. Az a baj hogy a Predators film sem lett egy nagy durranás, predi-fanként egyszer megnéztem és nincs kedvem megint elővenni. Thor-t még nemláttuk. De ez az X-men képsorozat nem ígér semmi jót – sajnos.

 13. Magneto nem zsidó volt véletlenül? Talán mert a táborban volt, lehet azért hord ilyen “csöves” ruhát… :-/

 14. Hát eddig a szereplők nem hatottak meg túlságosan,sőt egyik sem szimpatikus,magneto ruháját látván meg így az ugrott be elsőként,hogy ez még cosplay-nek is szar lenne. xD

  Szóval mondanám,hogy meglátjuk mi sül ki belőle,de nemtudom hogy fog-e érdekelni. :P
  Max ha nagyon el lesznek tőle ájulva az emberek,belekukkantok…

 15. Farsangon ovodában arcomlasztósabb jelmezeket lehet találni, ez nagyon oldszkul lett,már tulzottan is. Semmi vacak kinézetre a cucc ezidáig. Tehát nem keltették fel az érdeklődésemet az előzetes potyogtatásokkal.

 16. Abban igaza van sokaknak,hogy ezek a képek vackok:de itt nem az a baj,hogy rosszak,hanem az ,hogy ilyen minőség kikerülhet a forgatásról(ha meg szándékos ,akkor vki nagyon nemért vmihez).
  OFF:Human,Szerintem mindenki győztes:)

 17. A kezdeti fanyalgás ellenére lehet, hogy ismét a Thor útját járják be csupán a promoterek, tehát gagyiból indulnak és kihozzák elfogadhatóra.

  Ezekből a képekből a sztorira amúgy sem lehet következtetni, ha pedig az rendben lesz, a továbbiakban legkevésbé sem izgatnak majd Xavier hajhagymái, vagy Magneto rohambilije.

  Matthew Vaughnt tehetséges rendezőnek tartom, aki régebben a Csillagporral is nagyon meg tudott lepni, arra úgy kellett konkrétan elrángatni és mégis jól szórakoztam. A Torta, vagy a Kick-Ass pedig kultstátuszban mozog, így azt lehet mondani minden esély megvan rá, hogy az új X-Men elfogadható film lesz (az előző trilógia záró darabja és a Farkas minőségét lekörözve :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.