Always bet on Duke

Ez most nem filmszerű játékelőzetes, de muszáj megosztanom: Duke Nukem Forever, a viccek véget érnek, a baromi rég várt folytatás végre elkészül. A pár hónapja megbízott Gearbox tényleg befejezi a munkát, újraélesztik Dukeot, ehhez készült is egy trailer rögtön. A grafika nem váltja meg a világot, a játékmenet sem, de Duke a főszereplő!

Vajon aki nem tolta kvázi idejében az eredetit, az mennyire várja, semennyire? Már csak a Blood forever kéne.

human
írta
2011. 01. 22. 02:27
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Always bet on Duke” bejegyzéshez

 1. Egész álló nap ezt a videót néztem újra és újra. Fantasztikus. A végén ahogy szépen oltja önmagát egy box-kontrollerrel a kezében. Tökéletes lesz a szememben, akármi történjék is.

 2. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert annak idején szarrá játszottam a 3d-t meg a Zero Hour-t (A Titanicos pályán a kocsiban baxnak… nagyon lol volt).

  Amikor hallottam, hogy GEARBOX átveszi, kétségem sem volt, hogy így már tuti elkészül. Borderlands mai napig az egyik kedvenc coop játékom.
  Azt lehet tudni, hogy lesz-e benne multi? Csak kérdem…

 3. Shake it Baby!

  Ez csak természetes, hogy várjuk!:D nem érdekel, hogy milyen a grafika, nem érdekel semmi se , csak legyen itt és játszhassak vele :D

 4. Mekkora beszólások vannak már ebben a “trailerben”!
  Végigröhögtem az egészet, nagy cool ez a Duke!

  “yeah..but after 12 f*cking years it should be”
  Meg jó a scott pilgrim zene is alatta!

 5. Áhh, miért jelenik meg? Akkor valódi legenda lehetett volna, forever várjuk a megjelenést :)

 6. JoHn

  Más fórumon olvastam, hogy az “vegyes” joystick, mert a PS gombjai vannak rajta, de xbox analógokkal, stb.

 7. Várom már a játékot de őszintén szólva a 2001-es(!!!) trailer(játék?) nekem sokkal jobban tetszett mert egy kicsit “komolyabb” játékot mutatott és a grafika is kevésbé volt műanyag (igaz sokkal szögletesebb is volt). Na de azért remélem nem cseszték el nagyon, úgyhogy egy próba mindenképpen lesz.

 8. Kicsit vicces ha belegondolunk, hogy vagy 20szor újrakezdték, mert mindig jobb grafikát akartak pl, végül pedig egy kicsit elavult grafikás játékot kapunk majd, ráadásul valószínűleg rövid is lesz 12 évnyi fejlesztéshez képest:D. DE a trailer nagyon adja a hangulatot, engem megvett kilóra. Biztos nem váltja meg a világot, de attól még jónak tűnik:).

 9. Szerintem egész életemben nem volt játék amit eredetiben megvettem volna. Ez viszont tuti vétel!! Imádtam az előző Duke-ot a multijával együtt! :D

 10. Nincs semmi baj a grafikával. Ha csak arra mennek rá egy játék készítésénél, az úgyis csúfos bukásra van ítélve.

  Blood nem tudom mennyire ismerős a magyar játékos körében, de nem hiába említette meg human. Kegyetlen jó cucc – partiba van Duke-al.
  Ja, jó lenne még egy rész, de nem látok rá esélyt.

 11. Nekem a grafika mindig másodlagos(vagy harmadlagos) volt..
  A lényeg hogy jó legyen a játékmenet, jó legyen a hangulata.

 12. It’s a piece of cake… :-)
  640×480-ban nyomtam, mert a 800×600-at még nem bírta az S3 Trio :-)))))

 13. Hogy ez akár csak pár évvel ezelőtt is még mekkorát ütött volna. De most sem lesz rossz, legalább végre megjelenik. Tényleg Duke a lényeg, de én is tartok attól, hogy rövid, és összecsapott lesz, 12 év után ez szégyen, de szerintem a 3drealms csak ült a babérjain, a Gearbox meg nem tud pár hónap alatt csodát tenni már. De ne legyen igazam, ez most háromszorosan is érvényes:)

 14. Túl kicsi vtam, ahhoz, hogy az erewdetivel játsszak, de nyálcsorgatva néztem, ahogy faterom játszik. EZ KELL. :D

 15. Hihetetlen nagyképű és önironikus trailer! Már tudom, hogy mire rakjam félre a pénzem:D

 16. hát a 3Drealms is csinalt azért valamit. Már a 2007es E3on is mutattak gameplayeket. Bár tény h kicsit felélték a lóvét, bizzunk benne az összes pénz a játékra ment. szvsz Duke’s Back

 17. Renton: már baromi rég mutogatnak a játékból dolgokat, az első videó még az unreal 1 motorral volt, szerintem youtubeon fennvan.

 18. human: az első videó a 98-as E3-on volt (!!!), és akkor még Quake 2 motort használt a játék.

 19. szendroib

  Azért nem 12 évig fejlesztették.
  Csak 12 éve jelentették be, de azóta folyton újrakezdték, tehát igazából “csak” 3-4 éve készül az a játék, amiről ez a trailer is szól.

  Ja és itt szerintem pont nem a grafika számít (mint sok más játékban), mert aki régen játszott az alapból megveszi, főleg, hogy már 12 éve vár rá, aki meg nem ismeri, az inkább megy majd Krájszisz kettőzni, mert annak húdejó a grafikája (mellesleg egyik Krájszsisz 2 trailerbe is Invaders must die zene szólt, 1-2 napja jött ki az is).

 20. Teljesen mindegy, hogy milyen grafikával jön ki, nálam tuti bejátszik.

  Az első fps az életemben, és még egér NÉLKÜL játszottam a suliban a LAN partin.

  A WC-s rejszolás annyira de annyira Duke-os :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.