Dredd elmotorozik

Forgatási gagyi kép, de most megcsodálható az Igazságtevő (asszem így hívták a bírák eszközeit, de majd kijavítotok mindjárt) Törvényszolga új modellje. A végtelenbe és tovább.

Dredd motorja

Ha az X-men képeket oltották, akkor ez mekkora savat fog kapni.

17 hozzászólás a “Dredd elmotorozik” bejegyzéshez

 1. Hát én szóhoz se jutok, ez ez ez…Biztos nem direkt tolják ki ezeket az előzetes forgatási képeket. Ennyire nem lehetnek ostobák,hogy így magukalá szarjanak,ami az érdeklődésfelkeltést illetné.A multkori promo kép nagyon tetszett, az uj öltözék bemutatós Carllal,de itt ez nem egy nagy valami. Ilyen dizájn lesz a motor? A régi nekem jobban tetszett. Formáját illetően írom.

 2. Hááát…. inkább mondanám retrónak, mintsem vmi komolyan vehető 2011-es filmnek… :/ az eredeti design nekem is jobban tetszett

 3. Első ránézésre az X-Men képek ugrottak be, hogy azok egy fokkal jobbak és elég sokan leoltották ahogy ezt is. De simán butaság három kép alapján megitélni, h “a film szar lesz ááá az lesz és kész”.
  Mielőtt még mindenki oltogatná inkább fejezze ki a kép iránti nem tetszését a film helyett és várjuk meg az előzetest vagy magát a művet, hogy itélkezhesűnk.

 4. En az X-Men-t nem tolom, de ez szornyu … Ez akar lenni egy futurisztikus motorbicikli? Aham … erdekes.

 5. Annyira egyszerű, semmilyen, biztos utólag “nyomnak rá” színt, meg pár kütyüt. Én még nem láttam olyan forgatáson készült képet ami ne lett volna kiábrándító, vagy legalábbis túl nyers.

 6. Az X-Men-es képek nekem sem tetszetek (a filmet én azért nem temetem) de ez a kép viszont tetszik szerintem hozza a “hangulatot” (igaz egy furcsa retro fűszerrel), ráadásul ez még csak egy forgatási kép.
  Szóval jó eddig, de ettől még nem fogom a trónra emelni a filmet :P

 7. Jó, ez végülis csak egy forgatási kép, még rengeteg változtatáson eshet át. Ha azt vesszük, eleinte a Jurassic Park T-rex vs. raptor jelenetét is pálcára tűzött papír dínófejjel gyakorolták el. :)

 8. nem szoktam képek alapján oltogatni, de ez így már tényleg bóvli kategória, de a kocsik még rosszabbak!

 9. Visszautalás: Repülő moci —> “Law Master, mark four, improved model” —> tehát törvény mester. A stukker a “Law-giver” – törvényhozó / adó. Nekem a mocival sincs bajom.

 10. kicsit olyan megereszkedettenk tűnik a motoros is.
  nekem azt az érzést kelti, hogy biztonságiőr-apu, 50. születésnapjára kapott egy használt motort, és most megy ki a kreszpályára gyakorolni egy kicsit.

 11. Szia Cartman.

  A Dredd bíró című filmben ez a motoros rész volt a legjobb szerintem.

  A Sly jól tud ott motorozni a Dredd bíró filmben,de a mögötte ülő barom nekem elég fárasztó volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.