16 hozzászólás a “Rövidfilm: Fight The Foot” bejegyzéshez

  1. A záró képsor, ahogy fent áll a tetőn és jön a napfelkelte, az nagyon cool! Egyébként ha csinálnak egy új filmet azt elvihetnék ilyen darkos irányba, ne családi akció vígjáték legyen!

  2. prodigy107
    Én is azonnal kiszúrtam a zenét. Ha tényleg ilyen hangulatú lesz, akkor jöhet.

  3. Ez baromi nagy… Ahogy össze van rakva az egész olyan, mint valami epic dark heroikus álom… Szerintem kislányos sikollyal üdvözölnék egy TDK jellegű TMNT filmet… Dark, az irreális dolgok realisztikussá téve… Ez nagyon jó! A videót vagy négyszer megnéztem, mire úgy éreztem, hogy most már elég lesz ebből… De azt hiszem délutáni programban is vagy kétszer benne lesz! És a lezárás a napkeltével… Fight the Foot!

  4. Zakkant
    “az irreális dolgok realisztikussá téve”
    Szvsz pont a teknőcöknek nem tenne jót a realisztikusság.
    A darkossák még rendben van de azért csak beszélő ninja teknősökről beszélünk. :)

  5. Hát maga a rövidfilm nem akkora, ellenben egészen megdolgozta az agyamat mi lenne ha stílusban… és tényleg mekkora lenne már egy jó darkos teknőc film pazar humorral vegyítve. Azt hiszem akkor újra “gyerekes” lelkesedéssel várnám őket :)

  6. Kevesen tudják de eredetileg a teknőcök egy darkosabb underground cucc volt, amiből később csináltak egy populárisabb verziót, amiből a frencsájz kinőtte magát. Nekem már nagyon tele van a tököm vele, hogy mindenki mindent darkosra akar de ezt a matériát hálisten bármelyik formájában meg lehet jóra csinálni és remélem meg is fogják, csak könyörgöm gumiruha legyen és NE CGI!

  7. Balakin igazad van! Az első filmjük is gumiruhás volt, vicces, egy csöpp izgalom benne, imádtam. Ez a kis film valahogy nem volt az igazi. Túl “humanoid” kinézete volt a tekinek, főleg az alakja. A gumiruci ezen sokat tud segíteni :)

  8. a huligánok úgy nézek ki mint a “romantically apocalyptic” nevű csúcskirály képregény főszereplői:D

  9. nekem kb addig tetszett amíg meg nem jelent a teknős. Egyébként még az ötlet is vicc kategóriába tartozik szvsz h egy alsóbb éveseknek készült majdhogynem mesét komoly köntösbe öltöztessünk. Ki lenne erre kíváncsi? A gyerekeknek túl durva a felnőtteknek meg túl gyerekes. Ennyi erővel már akármit lehet darkosítani. Egyébként nem értem hogy ha az amerika kapitány dred bíró batman pókember thor csapatból nagyjából mindent leoltottatok ez hogy mehet azok fölé nem egy pozitív véleményt begyűjtve.

  10. Adam: biztos vagy benne, hogy itt az szólalt meg aki leoltotta a Thort? Szerintem nem jól fogod meg a dolgot.

  11. az hogy a TMNT mennyire való gyerekeknek már kifejtettem fentebb csak nem ezekkel a szavakkal. És hogy ki lenne erre kiváncsi? Mond neked az a szó valamit, hogy geek? És szerintem nem csak ők.

  12. azért annyira sztem sem adta ez a video, de mivel nagy TMNT rajongó voltam, kíváncsi lennék a darkosabb filmre.

  13. Az eredeti teknőcök története nem gyerekeknek szólt. Nem véletlenül vannak náluk halálos fegyverek, mivel még az animációs sorozat előtt célszerűen használták őket: Az ellenfeleiket holtan hagyták maguk mögött. Attól, hogy teknősök, még nem gyerekesek. Ha már a gyerekességről beszélünk, nézzétek meg a régi Batman sorozatot, a régi Pókembert, vagy bármit, amiből animációs filmet vagy bármit. Az, hogy hozzánk csak a “For Kids” jellegű rajzfilmsorozat jutott el, nem pedig az eredeti képregény, még nem jelenti azt, hogy az alap koncepció nem felnőtteknek szól. Ha nem ismerjük valaminek az eredetét, ne az alapján ítélkezzünk, hogy valamit a képünkbe nyomtak.

    Az irrealitás realitásba forgatása pedig nem lesz nevetségesebb a TMNT esetén, mint a Batmannél, ahol valljuk be, az alap koncept a hatvanas években marha jó volt, de mára nevetségessé vált. Az újradolgozás csak korszerűsítette. A realizálás nem feltétlenül arról szól, hogy mindent megpróbálnak máshogy megmagyarázni, csak azokat a dolgokat, amik mára nevetségessé váltak a történetből, kicsit felfrissítik, újragondolják.

    De persze ez egyéni vélemény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.