Annie-remake, avagy Will Smith minden gyermekének szerez munkát

A kis Jayden karrierje kezd beindulni most, hogy a Karate Kid remakeben bizonyított. Nosza, akkor a Willow Smith nevű lányának is kerít valamit.

A Karate Kid remake-ért felelős csapat Jay-Z-vel karöltve fogja ezt készíteni. Meg vannak győződve Willow tehetségéről. Az egésznek azért van értelme szerintük, mert a képregény – musical – film utat bejárt történet dalait ideje kicsit átdolgozni a jelenlegi fiatal generáció számára, hogy ők is élvezhessék. A zenei résznél jön be Jay-Z persze.

Amúgy az Annie egy fiatal árva lányról szól, aki családot szeretne.

human
írta
2011. 01. 27. 07:11
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Annie-remake, avagy Will Smith minden gyermekének szerez munkát” bejegyzéshez

 1. Azt a viló gyereket meg lehet csodálni egy ritka idegesítő és szar számban valamelyik zenecsatornán is. Persze , nyilván ő is szuper tehetséges.

 2. Úgy néz bárki lehet már színész, rendező, stb ha van lóvé és kapcsolatok. Így lesznek azok a filmek, amik órákat lopnak el az életemből. És egyre több van.

 3. Ha Smithéknek van kutyája, majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben csinálnak vele egy Lassie remaket is. :D

 4. NightBagoly:

  Egyetértek, nekem hiányoznak a filmjei, pl a drámákból mindet nagyon szerettem, de a Legenda vagyok, meg a Bad Boys is nagy kedvencek :)

 5. Szóval a kis néger Annie ott fog RnB-zni meg rappelni az árvaházban a hip-hopos háttértáncosok között? Milyen már.

 6. “Úgy néz bárki lehet már színész, rendező, stb ha van lóvé és kapcsolatok. ”

  Szerintem ez eddig is így volt, ebben én nem látok újdonságot.

 7. Ha én nem futtatnám ha lehetőségem lenne rá. Fusson magától,aztán kiderült érdemes e volt neki ilyet tenni.

 8. ez tényleg elég röhejes. Nem biztos, hogy minden kölykömet felfuttatnám, sőt. de tényleg nem értem, hogy mi a fenéért nem magát futtatja újra, ezer éve nem láttam normális filmben, pedig mindig is bírtam. MIB meg BB 3? Oké, de ennél jöhetne már valami eredetibb filmmel. A Karate Kid meg szerintem borzalmas, nem értem az éltetést. De tudom ez off.

 9. Hála isten,ezt az undorító,idegesítő taknyot még többet látom.
  A klippjében is legszivesebben megtaposnám annyira idegesít…

  Ennél már csak akkor tudom magam jobban elszégyelni,mikor azt olvasom,hogy büszke magára,mert ő megdolgozott ezért. xD

  9 vagy 10 évesen aztán sok mindent letehetett az asztalra. xD

 10. Williow számát a Whip my Hair-t imádom, igazi R&B ínyencség, egyáltalán nem rossz szám, akik szeretik ezt a zenét azok a számot is szeretik. Régi TLC és Destiny’s Child-os zenét idéz fel. A csaj pedig tényleg tehetséges, hiába utáljátok.

 11. Willow Smith – Whip My Hair .Erre lehetne egy szlogen:
  “Worse than Bieber,worse than u can imagine.”
  Nagyon durva,csak erős idegzetűeknek ajánlom

 12. hát nem tudom, nem értem az irigységet, ha ő képes felfuttatni a gyermekeit, hát tegye..

  mellesleg ez az elveszi az időt az életedből nevezetű hülyeség nem igaz, jaden smith két filmje, a boldogság nyomában és a karatekölyök is nagyon jó filmek. ha meg lopják az idődet, nyomd meg a stop gombot és go ki a természetbe, érthetetlen az ilyen hozzáállás..

  willow száma pedig ízlés kérdése, de tényleg elég jó hangja van, és ha jól tudom jay z volt a producere ő akarta kiadni a lemezt, de ha veszik és van rá igény, akkor kik vagyunk mi h ítélkezzünk?

 13. annyi jó film lesz az évben, legalább egy ilyen bevezető után nem kell filózni, vajon EZT megnézzem-e (a klip vérnyomásemelésre jó.. végre divat lehet az ajakpiercing az ovodában is)

 14. Blake

  Azért szerintem vannak olyan alakításai, ami miatt egyáltalán nem lehetett megbánni, hogy színész lett, pl. Seven Pounds.
  Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy a gyerekei mindenféle szarban játszanak.

  Bálint

  Szerintem csak a refrénje jó, de az nagyon.
  Aztán átmegy unalmasba, szar hanggal, stb.

 15. Szerintem Will Smith az egyik legjobb, legtehetségesebb színész, akárki akármit mond! Akcióban, vígjátékban, drámában is első osztályú alakításai vannak! Amúgy a lánya már szerepelt a Legenda vagyokban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.