Kocsikkal már nem olyan hangulatos

Még mindig nem tudni, hogy mitől van az a hangrobbanás szerű a Battle: Los Angeles posztereken, de azért itt az új. A szörfös jobb volt.

a Los Angeles-i csata

Ez a cím elvileg a teljes koncepció, az idegenek nem csak LA-t támadják meg; később másik városokkal is csinálhatnak majd folytatást.

21 hozzászólás a “Kocsikkal már nem olyan hangulatos” bejegyzéshez

 1. Nekem így is bejön. Kíváncsi leszek, van-e akkora durranás, mint amennyire látszik. Bár a 2012 után nem reménykedem inkább.

 2. “Még mindig nem tudni, hogy mitől van az a hangrobbanás szerű a Battle: Los Angeles posztereken”

  Annyi biztos,hogy a trailer-ben megfigyelhető, hogy ezek a valamik a vízbe csapódnak a robbanást követően.
  Van egy olyan jelenet, ahol a földönkívüli gyalogság megindul a tenger felől a partra. Szerintem így érkeznek majd a Földre.

 3. remélem, nem harapok citromba ezzel a filmmel, mert idén az egyetlen talán, amit nem házimoziban, hanem nagy vásznon tervezek meglesni

 4. “Ez a cím elvileg a teljes koncepció, az idegenek nem csak LA-t támadják meg; később másik városokkal is csinálhatnak majd folytatást. ”
  még Szolnokkal is?

 5. fékezőrakéta, amúgy a poszter gagyi. aki alaposan átnyálazta a film weboldalát az tudja, hogy ezek az egységek csak vízben landolnak.

 6. World Invasion Budapest nem lesz. Mert amikor behatolnak a Blaha Lujza Térre, egymásra néznek az idegenek, “bakker itt má jártunk?” és hazamennek.

 7. Nagyrakás-szar! pokolba vele. Ez a poszter minden képzeletet felülmulóan hitvány. De ettől még maga a film nagyon a várólistám élén van, de szégyen hogy egy ilyen csak DVD -re szintű képet barmoltak ki.

 8. Human: Amilyen pusztítást már a trailerben mutattak a 2012-nél, már csak abban lehetett bízni, h a körítés is jó lesz hozzá. Sokan várták azt a filmet. Hát elhasaltak vele. Nem mondom, h ezzel is el fognak, de félek a csalódástól, mivel túl sok jó scifiben sajnos nem bővelkedünk mostanában, azért azt lássuk be.

 9. Szerintem klassz lenne a poszter, de a felirat valami hihetetlenül amatőr, ilyet még az én ps tudásommal is összedobok…

 10. Szerintem félkész szagú ez a poszter és gagyee már a koncepciója is. Olyan mintha a sofőrök mit sem törődnének vele hogy mi van a fejük fölött, csak szépen állnak a dugóban a napi robot után és várják, hogy végre hazaérjenek.
  A füstfánk meg eredetileg tuti semmilyen funkcióval nem bírt, csak kezdetben így rajtolta meg egy konceptgrafikus mert jól néz ki, aztán kitaláltak rá valami fasságot amit majd jól megmagyaráznak némi áltudományos hablattyal.
  Amúgy én várom, nem lesz rossz szerintem, a bemutató alapján kicsit realisztikusabb (már amennyire ilyen témában beszélhetünk realisztikusságról) lesz a stílus.

 11. Rájöttem mitől tűnik tök amatőrnek még: mikor a nap ilyen alacsonyan jár az égbolt nem igazán ilyen színű…

 12. a szörfös sokkal jobb, az égnek valamivel sárgásabb árnyalat kéne, akkor lenne a helyén

 13. A trailekkel meg kellett volna állni ott, amelyik alatt az izlandi(?) srác robotzenéje volt, a poszterek meg jók voltak úgy ahogy indultak, abban a titokzatos “keveset mutatok, még kevesebbet sejtetek”-stílusban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.