Hold Up: A király, Hófehérke (a rosszabb), Stoker, Lincoln, Pride and Zombies, Hobbit, Bond, Heavy Rain, Age of Rage

Harvey Weinstein úgy felizgult a Blue Valentine korhatára körüli felhajtáson, hogy ezt dobta a közösbe: A The King’s Speech-t PG-13-ra akarja vágatni, és úgy forgalmazni. A filmben tényleg fontos a káromkodás, így ezt a kijelentést csak marketingfogásként lehet értelmezni. Akkor is, ha a világon szinte csak náluk kapta a legmagasabb besorolást.

Alakult a Snow White and the Huntsman (Ez nem a Tarsem-féle Hófehérke) szereplőgárdája: Charlize Theron a mostoha, Viggo Mortonsennel épp tárgyalnak és a főbb szerepért Emily Browning küzd Kristen Stewarttal.

Mia Wasikowska váltotta Carey Mulligant a Stoker-ben, amit Chan-wook Park (Oldboy) rendez. A film teljesen angol nyelvű lesz, a rendező első ilyenje.

Benjamin Walker alakítja majd a vámpírvadász Lincoln-t. A film még mindig az Abraham Lincoln: Vampire Hunter, és Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség) rendezi.

A Valentin napot rendező Garry Marshall ismét a forgatókönyvre helyezi a hangsúlyt, ezért az alábbi kis nevek már tuti feltűnnek a filmjében: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Sofia Vergara, Halle Berry, Zac Efron, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer, Abigail Breslin, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Jon Bon Jovi, Seth Meyers, Til Schweiger, Sienna Miller, Josh Duhamel, Ice Cube (ez még nem biztos) és Ryan Seacrest.

Van esély hogy Christopher Smith (Black Death) fogja rendezni a nemrég darabokra hullt, de talán újra összegereblyézett projektet, a Pride and Prejudice and Zombies filmet.

Saoirse Ronan szerepelni fog a The Hobbitban.

Judi Dench vissza fog térni a a 23. Bond filmben is.

David “Dead “Cocksucker” Wood” Milch-et fogadta fel a WB, hogy írja meg nekik a Heavy Rain filmváltozatának forgatókönyvét.

Marc Webb valószínűleg az Age of Rage-et fogja rendezni a Pókember után. A Black Swan egyik írója körmöli a forgatókönyvet. A film alapja, hogy minden felnőtt halott és a tinik megpróbálják létrehozni az új társadalmat.

5 hozzászólás a “Hold Up: A király, Hófehérke (a rosszabb), Stoker, Lincoln, Pride and Zombies, Hobbit, Bond, Heavy Rain, Age of Rage” bejegyzéshez

  1. Saoirse Ronan a “Komfortos Mennyország” forgatásán is együtt dolgozott Peter Jackson-nal. Úgy látszik, jól ment a közös munka. :)

    Emily Browning vagy Kristen Stewart mint Hófehérke? Hmm…érdekesen hangzik.

    Erre a Vámpíros Lincoln filmre meg nagyon kíváncsi vagyok. Mondjuk Bekmambetov-tól eddig minden tetszett, amit rendezett, és láttam. (Ez nagyjából kimerül az “Éjszakai Őrség”-ben és folytatásában, valamint a “Wanted”-ben.) Szóval bizakodok.

  2. Ha Kristen Stewartot rakjak be Hofeherkenek, en sziven szurom magam… Bellanak tokeletes, de ilyen egyhangu szinesznot en meg nem lattam. Nem rossz indulatbol, de felelmetes, hogy a kb 6 evvel ezelotti filmjeiben is ugyanugy turogat a hajaba, mint a mostaniakban, meg minden ugyanaz. Mondom, Bellanak tok jo, de ennyiben meg is hal a dolog. Pedig kinezetre eleg jo lenne Hofeherkenek.

  3. Miért pont a Heavy Rain-ből kell filmet csinálni?
    Maga a játék a legfilmszerűbb játék eddig, és max rontani tudnak rajta (ahogy a játékadaptációkat nézem, nem nagyon sikerülnek jól).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.