Megvan Superman

Lekapták a szemüvege és ruhája nélkül. Persze nem, csak megvan végre a színész, aki Supermant fogja alakítani a Zack Snyder-féle rebootban. Henry Cavill. Leghíresebb szerepei között talán csak a Tudors és Csillagpor említhető. Na majd most, meg a Spuerman film előtt még az Immortalsban is bizonyíthat.

Henri Cavill az új Superman

Elvileg már a 2006-os adaptáció környékén is szemeztek vele, de végül nem ő kapta anno a szerepet. Hát most majd bizonyíthat, gondolom örül, hogy nem abban temették el örökre.

Amúgy John Hamm a múlt héten azzal oltotta le a pletykákat, miszerint ő milyen jó lenne a szerepre, hogy már túl öreg a szerephez.

human
írta
2011. 01. 31. 07:19
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Megvan Superman” bejegyzéshez

  1. Jah ez a Tudorsban a király “barátja”. Abban a szerepben nagyon szimpatikus volt, sok sikert neki!

  2. Jó lenne már végre egy normális Superman filmet látni. Az előző is nagyon ratyi lett, pedig bíztam benne…

  3. Jó volt a Returns is szerintem. És ezt úgy mondom, hogy a régi Christopher Reeve-s filmet imádtam. Meg volt az a Superman-es hangulata és ismét felkeltette az érdeklődésemet Superman iránt, ahhoz képest, hogy a film előtt a legbénább DC-s hősnek tartottam a karaktert.

    Kíváncsi vagyok Snyder verziójára, hogy mit tud belőle kihozni. Eddig nem csalódtam a filmjeiben.

  4. Szerintem meg Brandon Routh volt a tökéletes Superman. Mondom ezt úgy, hogy odavagyok Reeveért, de Singer filmje annak ellenére, hogy kicsit sok üresjárattal és nosztalgiával operált, Clark Kentet tökéletesen eltalálta.

  5. Egy kép alapján nem fogok messzemenő következtetésekbe menni. A színészt nem ismerem, egyetlen szerepét sem láttam, képek alapján akár még jó is lehet a szerepre,feltéve, hogy az elkövetkező pár hónapot a konditeremben múlik. A filmet nagyon várom és remélem nem szúrják el. Itt persze sok múlik azon, hogy milyen lesz a kosztüm, ki lesz Lois Lane (már ha lesz benne egyáltalán, hisz az új Pókemberben sincs MJ, ennyiből itt is lehetne Lana Lang :S), ki fogja játszani a gonoszt, és hogy mennyire mennek szembe a Superman mitológiával. Mindenesetre reménykedem!

  6. Snyder kurvajó rendező, a színész alkalmasnak tűnik.
    Kurvajó kis film lehet Snyder víziójával és technikájával.
    Csak két dolgot kerüljenek könyörgöm!

    A kriptonitot talál a főellenség és elgyengíti Superman-t vele “fordulatot” és Lex L.-t.Kurva unalmas, hatalmas ratyi és az utolsó filmben is nagyon elcseszték a dolgot.
    Szörnyű film lett, ezt nagyon optimistán várom!

  7. Venefius, szerintem a kriptonit kb kötelező, különben miről szól a film? Rosszalkodnak, Superman eldádázza őket, megint rosszalkodnak, megint kisujjból lezüti a rosszfiúkat és vége? Hacsak nem találnak neki egy kriptoni ellenfelet, földi ellenségeket muszáj megtámogatni kriptonittal, szerintem…

  8. Pickwick:
    Supermannek ezer és ezer ütős ellensége van a mitológiában. Lehet válogatni, nem kell mindig kavi…izé, kriptonit!
    Izgatottan várjuk a filmet. Asszem.

  9. Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy az Immortalt egyre jobban várom. Először az derül ki, hogy Tarsem, a rendezője megkapta a Hófehérkét. Biztos nem csak a levegőbe, hanem látva az Immortals állapotát. Most pedig annak a filmnek a főszereplője kapja meg ezt a zsíros szerepet. Úgy érzem, az Immortals nem fog csalódást okozni! Csak jönne már valami hivatalos anyag belőle!

  10. kicsit gyúrjon még és jó lesz DE nem a szereplő a lényeg, tőlem Routh is maradhatott volna, hanem van a mai technika és nem tudtak egy igazi zúzós Supi-filmet összerakni, mint a rajzfilmekben, hogy robban-omlik minden, igazi gigászok harca szokott lenni. Remélem Snyder veszi az adást végre, hogy mire vágynak a rajongók igazán, hozzanak valaki új gonoszt, legyen egy kis dráma, szerelem stb. DE közben semmisüljön meg fél Metropolis.

  11. Hát felőlem lehet kriptonit is(csak ne vigyék túlzásba,és luthor is jöhet,csak normálisan megcsinálva.
    Mert ami a returns-ban luthor néven feltüntetett fogyatékos pali volt,az minden volt csak luthor nem! :P

    De egyébként az sem lenne baj,ha váltanának,és mondjuk egy marvel captain-t,vagy egy doomsday-t(stb…) beraknának főellennek,aztán ahogy az előző hsz-ben olvasható,legyaláznák fél metro-t.

    Mert én még nagyon zúzós superman-t nem láttam megfilmesítve.

  12. Ezt a gyúrós dolgot én nem értem. Superman-nek nem az izmaitól van szuperereje, persze hülyén nézne ki egy vézna Man of Steel, de nem kell, hogy Svarci kaliber legyen, a másik meg, hogy ez a legkevesebb már, hogy kigyúrjanak egy színészt egy szerepre.

  13. Azért én sem azt mondom, hogy egy Swarzi típus kéne, csak nem egy Andrew Garfield szerű. Annó Reeve sem volt egy izompacsirta, de Brandon Routh-nak igencsak széles vállai vannak és ez illett a karakterhez. És azért a képregényben is elég izmos (vagy legalábbis a legtöbben -rajzolótól függ gondolom). Mondjuk az Anthony által linkelt képeken (köszi!) látszik, hogy az izomzatával nem lesz gond, remélhetőleg színészileg is jó lesz a szerepre.

  14. Nem vagyok képregényfan, de egy Superman vs Darkseid bunyónak örülnék. Ott nem sok épület maradna ép.

  15. Örülök, hogy megtalálták Superman, így legalább látszik, hogy halad a film.
    DE jobban örültem volna, ha Welling lett volna, ahogy spike is írta.
    Mind1.
    Remélem a Superman Returnsnál pár fokkal jobb lesz.
    Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy nagyon szar volt az a film, DE azokkal nem, akik azt mondják, hogy Spacy “Luthorja” – idézem – “…fogyatékos pali volt…”.
    Hát nemtudom…
    Szvsz Kevin Spacy vitte a hátán az egész filmet az alakításával, nekem sokkal jobban feküdt, mint a Hackman féle “bugyuta” Lex Luthor…
    Valahogy volt benne egy kis humor is, de viszont az őrült zseni is felfedezhető volt benne, nekem bejött.
    Ez a Brandon gyereke meg menjen el valami huszadrangú mexikóis szappanoperába a hoszé ármááááándó, meg a pedró padrafos melé, a drága lois-al együtt (nemtom a csajnak a nevét, aki alakította).
    Mindkettőjük alakítása baromira felejthető volt.
    Én várom a filmet nagyon, legszívesebben vagy egy Darkseid, vagy egy Doomsday vs. Superman csatát néznék meg.
    Arra meg visszatérve, hogy Lois nem fog szerepelni benne.
    Hát az kicsit érdekes lenne, nemkell a pókembert ide keverni, az Marvel, ez DC…
    Parkernek tobb csaja volt, Superman/Clark-nak csak kettő, ha jól tudom, Lana meg Lois, és mivel ez nem a fiatal éveit fogja bemutatni, akkor csak Lois lehet a befutó.
    Nolanék nemfogják behúzni, hogy ne ő legyen.
    Én összességében várom a folytatást.
    Remélem jó lesz.

  16. Szerintem “ultimate” szerüre fogjak majd a karaktert. Volt valami uj kepregeny, Superman Year One van micsoda ahol fel volt turbozva 21. szazadra. Utalja, hogy az egyetlen ruha ami minden terhelest kibir az a piros-kek anyagu vacak ami vele utazott, fold legnagyobb tudosainal is okosabb, de Daily Planetnel kot ki, mert egy katasztrofanal latja, hogy Lois meg a fotos Jimmy mennyire tokosek ami neki bejon es oriasi nagy rombolasok lesznek UFOktol (nem emlekszem mar melyik foldonkivuli foellensegetol)
    Mostansag ez a meno, mint ahogy a Marvelnel is az Ultimate cuccok.
    En izgatottan varom!

  17. Trib: amire te gondolsz, az szerintem az Earth One, abban volt a modernizálás stb. Én épphogy azt remélem, hogy nem olyan lesz, mint az a kötet. Nekem nem tetszene egy olyan hős, aki (SPOILER következik, aki el szeretné olvasni a képregényt, az ne olvassa tovább) nem akar Superman lenni, és aki úgy mutatkozik be, hogy jön egy földönkívüli invázió, ami csak azért következik be, mert ő a Földön van és őt keresik, és emiatt bizony rengeteg ember meghal, persze a többséget megmenti, de akkoris. Superman legyen hős hős, és ne olyan, aki a miatta történt pusztítást igyekszik jóvátenni.

    Nekem mondjuk a Spacey féle Luthor jobban bejött, mint a Hackman-es, bár igazából Michael Rosenbaum a legjobb!… legalábbis Lex Luthornak. A Superman Visszatér pedig szerintem egy igazán jó film is lehetett volna, ha legalább a Szuperkölyköt kihagyják belőle és még pár apróságon változtatnak, de ez van. Brandon Routh viszont nagyon jó volt a szerepre.

    Remélem a John Williams féle főcímdalt az új filmre is meg fogják tartani, mert az egy zseniális alkotás!

  18. Én őt szántam elvileg a következő Spartacusnak, de örülök, hogy még annál is feljebb lépett.

    A legszerencsétlenebb színészből a Superman kosztümét felöltő kegyeltté válni nem kis mutatvány és Cavill mindezt a tehetségének köszönheti, amit a Tudorsban egyértelműen bizonyított.

  19. Én imádom a Smallville-t de azért valljuk be hogy egy Nolan és Snyder filmhez elég kevés lenne szinészileg Tom Welling, Brandont meg inkább egy Smallvillhez hasonló Batman sorozatban láttam volna szivesen, van a srácban valami titokzatos, meg persze stimmelne a “magányos playboy” szerephez.
    Ezzel fickóval semmi baj nincs elsőre szimpatikus.
    Ja és egy nem túl nagy kérés legyen már ilyen:
    http://www.comicbooktherapy.com/wp-content/uploads/2010/11/SUPERMAN_Suit01.jpg
    Meg ha már több galaxist átutazott, kristályokból az univerzum tudását megtanulta stb.. akkor már ne telefon fülkében öltözzön át, hanem valami nano anyag szerű ruhát kaphatna ami képes magát megújítani sérülés esetén, és amit nem egészben vesz fel hanem ami azonnal befedi a testét.

  20. Oren:

    Persze…
    Ez nem Green Lantern…
    Ilyen meg ne legyen a ruhája, akkor mr maradjon a Returnsbeli…
    Ha a Smallvillenk jó az a ruha, akkor az új filmnek is.
    És nincs azzal semmi baj, hogy a telefonfülkében öltözik át.
    Tradíció, nem kell azon változtatni.

  21. bokesz:

    1.
    Értem, csak akkor azt magyarázd el nekem, hogy mondjuk egy nem túl távoli cybertech jövőben amibe mondjuk supermant beleteszik, de akkor maradjunk manapság, ki lesz az a hülye aki nem fogja kiszúrni egy iphone-nal a kezében és küldi fel a face-re like-olni, hogy valaki bemegy egy telefon fülkébe utána meg kijön superman, vagy akármelyik kamera, ez kissé elavult nem gondolod?????????
    2.
    Ha elkerül Darkseid világába majd rohangál fülke után, ha szétszakad és majd ott gyorsan megvarja, mert azért csak nem maradnak a Lois és Clark-nál ahol a vasaló kiégette a köpenyét, nem????
    3.
    Ja persze és Nolan olyan tradíció tartó, majd marad az alsó nacit kívülre verziónál, ő se hülye, ha mindent hagyni akarnának akkor nem ő mocorogna a film körül.
    4.
    A smallville-nek jó a ruha mert még nem vált azzá akivé kell, és darkos valóban jó áll neki, de azért egy filmben nem fognak egy fekete pólóra fehérrel festett jellel megelégedni.
    Egy kis változás kell nem sok, de amin eddig nevettek azt talán ki kéne javítani.
    5.
    Ja és még arra válaszolj, hogy a fényes csizmát, ruhát, köpenyt hol tartja majd magánál ha majd csak mondjuk sétál?
    6.
    Ha Jor-el mindent tud akkor már csinálhatott volna valami olyan ruhát ami legalább minimálisan védi a kriptonittól…
    A ruhának ne csak jelképi szerepe legyen már végre!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.