We are in the same place: The Stand, King’s, Elm Street, TMNT, Killer, Scary Movie

Úgy néz ki, hogy lesz egy moziváltozata is a The Stand-nek. Stephen King jobb munkái közül való a könyv, de a két és fél órába sűrítés hogy sikerül majd, az kiderül. Volt már belőle egy minisorozat, de ott kicsit világosabbra vették a hangulatot. Remélem átveszik a világ egyik legjobb főcímét.

A King’s Speech rendezője megerősítette, hogy csak marketing fogás az egész PG-13-ra vágás dolog. Nem ezt mondta, egyszerűen nem támogatja a vágást, de ha kisípolják a fuckokat, az szerinte belefér. Ergo gördül a felesleges cikkáradat, szó van a filmről, a vége meg semmi.

A Nightmare on Elm Street remake folytatása halott ügy, szemben a már említett Péntek 13 kettővel. Utóbbinak már van forgatókönyve, a Freddy kalandjainál még arra sincs esély, hogy pár betűt egy lapra írjanak az érdekében. Ezek producerének van köze a TMNT-hez is, erről azt modnta, hogy 4-6 hét múlva lesz fejlemény.

John H. Lee (A Moment to Remember) fogja rendezni a legendás The Killer remakejét. Természtesen 3D-be. Minek? Legalább van időtök megnézni a John Woo egyik legismertebb keleti filmjét addig. Amúgy Woo a producer, szóval ő is akarja ezt az erőszakot. Az egyik főszereplő Jung Woo-Sung lesz.

A végére az igazi sokk: Scary Movie 5. Lesz.

2 hozzászólás a “We are in the same place: The Stand, King’s, Elm Street, TMNT, Killer, Scary Movie” bejegyzéshez

  1. A Végítélet a kedvenc SK könyvem, bővítettet olvastam, úgy azért picit sok a 2-2,5 órához, de ha picit megnyirbálják “a túlélők beindítják újra a várost és az életet” részt akkor rendben lehet. A sorozatból sajnos télleg csak a főcím említésre méltó…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.