A Better Life posztere

A történet röviden ott van a poszteren, arról a vágyunkról szól, hogy a gyerekünknek jobb életet akarunk, mint amilyen nekünk jutott. A los angeles-i kertész a bandáktól próbálja óvni fiát. Mindezt az Egy fiúról rendezője hozza.

A Better Life-poszter

3 hozzászólás a “A Better Life posztere” bejegyzéshez

  1. a sárgás színek mindig merészek a plakátokon, ez pozitív. nekem az jött le, hogy az apa végig fogja kísérni gyereke életét, mit hogyan csináljon. ez a kép pedig pont azt mutatja, hogy most kezdődik…ott a kontraszt egyébként a plakáton…a gyerek túlnő az apján. amúgy az esőember poszterén szemben voltak a szereplők, itt háttal. mindig bátor megjelenítés, ha háttal állítják be a szereplőket. szóval nem értem a „semmi kreativitás” kijelentést. terveztél már moziplakátot egyáltalán?

  2. Mivel a gyerek hátrébb van az apjától inkább arra lehetne következtetni hogy a srác nem tud az apja nélkül semmit se csinálni.Van elképzelésem a plakátokkal kapcsolatban,képszerkesztés a hobbim,bár igazság szerint ebben a nagy film összevisszaságokban nem hiszem hogy lehetne még egyedi plakátot összehozni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.