Ironclad-előzetes

Végre egy normális trailer James Purefoy középkorban játszódó filmjéhez. James egy Templomos lovagot alakít, akinek János király ellenében meg kell védenie a Rochesteri kastélyt.

Bár a trailer rosszul indul picit, de utána nagyon rákapcsolnak a kardos akcióra, rengeteg robbanással feldobva a dolgot.

human
írta
2011. 02. 02. 05:19
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Ironclad-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez még mindig jó kis hentelésnek ígérkezik, bár szokás szerint mintha ellőné a fél film akcióját.

  2. Jajj bocsánat a dupláért de közben rájöttem mi zavart ! Giamatti fura kicsit a harctéren üvöltözős gonosz szerepében, őt inkább háttérből ármánykodós genyónak tudnám elfogadni de aztán egészében lehet rácáfol a véleményemre a film.

  3. Jónak tűnik. Így első ránézésre ilyen Centurion szintű mókázás lesz itt is. Egyébként tudja valaki, hogy mi az a rockzene az előzetes második felében?

  4. Mi ez? Egri Csillagok amerikai verzióban? De hol van Dobó István? :-))

    Giamatti nekem is furcsa ebben a szerepben, főleg úgy, hogy az este néztem meg a Sideways c. “borhimnuszos” filmjét. Bár a várban is lehet borozni… :-))

  5. érdekes filmnek ígérkezik
    Földnélküli János érdekes alakja az angol történelemnek, ha a marokkóiszultán nem dobja ki követeit, ma muszlim lenne Anglia, s így Amerika is, mit szalasztottak el az arabok :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.