A Hanna legújabb trailere

Mi történik, ha egy 16 éves gyilkológépet próbálsz megcsókolni? Amúgy van pár olyan jelenet az előzetesben, ami már a csavarról árul el dolgokat, szóval spoilerveszély.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=es-xl&#038;brand=v5%5E544x306&#038;from=sp&#038;vid=0b59f191-5161-4abe-852a-ff0c7f4f3503&#038;src=FLCP:sharebar:embed" target="_new" title="Hanna">Video: Hanna</a>

human
írta
2011. 02. 04. 22:04
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Hanna legújabb trailere” bejegyzéshez

  1. akarom ezt a filmet nagyon
    azt meg Chemical Brothers a zene, direkt jó ( bár kicsit Daft Punk-Tron farvizes úszásnak érzem)

  2. Mondjon bárki bármit én nagyon várom, megszülethetett az új kis Nikita a moziban :) A junkie-n alaposan szapulom a most futó langy sorozatot és már évek óta várok egy igazi női gyilokmozira, mióta Black Mamba főállású anyuka nem is találkoztam megfelelő színvonalúval.

    Nem tartom kizártnak, hogy a Nikita után a Hanna név válik a műfaj egyik szimbólumává és miként az előbbivel kapcsolatban, így ennek a kishölygynél szintén egy státusz fog mindenkinél felmerülni. Nagyon korrekt lenne, hiszen a sok férfinév mellett, melyek hallatán felbolydulnak a cselekményre vágyó hormonjaink és akciómozit szimatolunk, így Bond, Bourne, Rambo, León csupán Nikita volt egyetlen lányként nyeregben. Itt az ideje, hogy Hanna beilleszkedjen a sorba és esélyt látok rá ezzel az előzetessel.

  3. Angelina Jolie számomra egyetlen századmásodpercre sem tudott illúziót kelteni LC szerepében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.