25 hozzászólás a “Captain America és a Super Bowl” bejegyzéshez

  1. Végre, végre!
    Nagyon állat. Szerencsére most már meg kéne tanulni, hogy nem szabad a képek alapján ítélni. Amúgy Red Skull durván néz ki, de minden más is. És jó a hangulata az egésznek! Eszméletlenül várós!

  2. Én továbbra is azt írom,hogy ez még mindig nem hozta meg a várva várt kedvemet,hiába van itt a mozgóképes verzió, nem jön be,nagyon nem.Red skull kimondottan gagyi kinézetre.Egyértelmű hogy trükközés a soványgyerek verzió. Még Chris Bale se tudná hozni a szintet,habár kb Evans normál szintjáhez képest kb fél év mire akkorára katabolizálná le magát, és ujabb fél év mire vissza anabolizálná a tömegét arra a 85- 90 kilós szintjére. Tehát kb ahhoz több mint egy évig kellett volna forgatniuk,és ráadásul közben szerintem csinált még más filmet is Pl. Losers sem olyan régi,és ott is jó húsban van a koma.

  3. jónak nézz ki a film, a nyamvadt Evans nagyon jól megcsinálták, kíváncsian várom a filmet!

  4. Eszméletlen jó! :D Jobban várom már mint a Thor-t, pedig az is nagyon a top 3-ban van! red Skull kurva jó, Evans is. Szerintem megállja a helyét. Várom nagyon!!!

  5. Stormshadow: most komolyan azért nem tetszik mert Evanst cgi-vel soványították valószínüleg? Red Skull mitől gagyi? Hogy nézhetne ki jobban egy vörös, koponyafejű gonosz náci ?
    Na mindegy. Ez kérem szépen: AWESOME!!!!!!!!!

  6. Evans úgy ahogy van jó, a lehető legjobb választás. minden okés ezzel a filmmel,a jelmezeken kivül.Túl gumimaszk kinézete van. Bár lehet hogy az is? Csak egy álarc rajta? Mert ha nem az igazi feje ,akkor elfogadható végülis.

  7. Amrika kapitány nekem ilyen Marveles Superman volt mindig is (erős meg jó, de azért mostmár inkább csak aranyos)
    Jó ötlet volt II. vh-s filmet csinálni belőle, jól is néz ki, trailer alapján pedig izgalmas is.

  8. eddig pont red skull miatt tartottam a filmtől, de ebben az előzetesben egész korrekt lett.
    evans-szel most sem vagyok elégedett és tkp. captain america sem a kedvencem, de muszáj megnézni, hogy az avengers filmre már megszokjuk, ugyanez thornál.
    féligvárós.

    *amúgy a töltény megkarcolta a pajzsot rofl

  9. Na most akkor van neki szuperereje, vagy sem? (no offense, nem ismerem a háttérsztoriját, csak az Avengers korszakot)

  10. Ez is várós, jók a jelmezek, a hangulat is. Thor-nál érzésre jó 20%-ot ver majd minőségre. Aztán lehet nem. :)

  11. MStipee: van is meg nem is. Egy minden szempontból csúcsra járatott ember a kapitány,reflexek, izomzat, agy stb.

  12. Hát nem tudom, engem nem fogtak meg. Nem a trailer, hanem úgy általában az egész Kapitány sztori. Mondjuk az Avengers miatt nézős lesz, de eddig nincs az a moziba rohanós hangulatom miatta. Azt hiszem azon kevesek egyike vagyok, akik a Thort jobban várják.

  13. Na ez így nagyon várós lett, sosem voltam nagy Captain America fan, de ez most meghozta a kedvem :)

  14. human!

    Így azért a 21. század sűrűjében szerintem tisztelni kéne a szólás szabadságot. Így is közelít ez az oldal a nulla felé. Legalább az alap dolgoktól nem fossz meg minket. :)

  15. Muhaha: nézz utána mit jelent a szólás szabadsága. Ezen kívül ne a többieket esetleg a siteot oltsd. ez utóbbi végképp offtopik amúgy. levélben nyugodtan olthatsz, vagy máshol összemosolyoghatsz akárkivel, hogy de hülye ez a human (ez a szólásszabadság?), pedig csak a témánál szeretném tartani a társalgást. Nem, a kommented nem vágott témába, terelte el a semmibe, emiatt lett törölve (mint általában a kommentek). Rengeteg kommented nem lett törölve, szal nem tudom mi a bajod. Ha folytatni szeretnéd írj levelet, innen törölve lesz.

  16. Nekem tetszik ez a trailer.
    Igazából ez az Amerika Kapitány film mindössze az 1941-es és az 1963-as képregény sztorikon alapulhat,tehát nekem ezzel nem tudnak újat mutatni.
    Viszont tegnap sikerült hozzájutnom és elolvasnom a legújabb Bosszú Angyalai című képregénykönyvet,ami bizony nagyon jól sikerült,mellesleg más Marvel figurák,pl:Pókember,Farkas is szerepelnek ebben a képregényben.
    Én a magam részéről örülök annak,hogy legalább már az Amerika Kapitány figuráját,és a Bosszú Angyalait is megpróbálják újraéleszteni,és szerintem ez a képregény műfajban már sikerült is,hála a Brian Bendis-nek és a Mike Deodato-nak.
    Ami pedig ezt az Amerika Kapitány filmet illeti,tartok tőle,hogy ezt a filmet nem nagyon fogom megnézni,de még a 2012-es Bosszú Angyalai című filmet sem,viszont annak örülnék,hogy a Human Torch figura alakítója ugyanaz a színész lenne,aki az Amerika Kapitányt alakítaná,már csak azért is,mert szerintem mind a két szuperhős figurát ugyanakkor alapították:1941-ben,és szerintem akár hasonmások is lehetnének.

    A legújabb Bosszú Angyalai filmeket tehát én valószínűleg nem fogom megnézni,viszont amilyen jól sikerült ez a lagújabb Bosszú Angyalai képregény,amit említettem,szerintem lehet esély arra,hogy mondjuk már 2013-ra zseniális film készülhet.

    Persze még érhetnek engem meglepetések ezekkel az új Bosszú Angyalai filmekkel is,amiket ha nem is fogok megnézni,attól még érdekelhetnek a film történetei.

    Aki teheti,az olvasson Új Bosszú Angyalai képregényeket is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.