Cowboys and Aliens and Super Bowl

Az Iron Man rendezőjének új képregényfilmje, amiben Olivia Wilde PG-13 meztelen, a Cowboyoknak pedig űrlényekkel kell felvenni a harcot. Már csak Harrison Ford hiányzik. Hopp, mégsem.

10 hozzászólás a “Cowboys and Aliens and Super Bowl” bejegyzéshez

 1. Ez nagyon tetszik,az eddigi legjobb előzetes, meggyőző. Nem is olyan elütő a látvány a vadnyugat és a Hi-tech közt.Ilyet még legalább nem láttam, most legalább nem B2 es lopakodóval fogják seggbelőni az idegen cirkálókat,hanem lószhartaposóval.

 2. még mindig nem tudom, ki és hogyan találta ki ezt az elszállt ötletet, de kíváncsi vagyok rá

 3. Valahogy most vissza esett a várós listámon. Nem is tudom, olyan, hülyeség ? Tudom persze a többi sem lesz dokumentum dráma de azért ….

 4. Ez nagyon gyenge. Bukás lesz ebből.

  Alwares:
  Nagyon úgy néz ki, hogy halál komolyan veszik az ötletet.

 5. Totenschiff:
  én meg a címből ítélve remélem, hogy pont nem veszik annyira komolyan. Természetesen nem azt szeretném, hogy Űrgolyhók-féle paródiavígjáték legyen, csak azt szeretném, hogy a komolyság legyen olyan szinten, mint egy Indy-filmben…(most nem a 4.-re gondoltam)

 6. szerintem kurvajó az egész ötlet, valaki végre megerőltette magát, tuti nézős. és olivia szemei abban a fényben… ha csak azt mutatták volna, akkor is 100 hogy megnézem.

 7. Képregény adaptációk korát éljük, ez is az. Kérdezzétek a rajzolókat és a beírókat, meg a tördelőket, hogy mit és miért vettek komolyan.

  Szerintem és remélem, hogy ez korrekt adaptáció lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.