Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides és a Super Bowl

Úgy tűnik ez érte a legtöbbet a stúdiónak, 1 percért csengettek zsét, ami 6-7 milliót jelenthetett a marketingköltségből, csak most vasárnap. Kacsing. Ti érzitek a buzzt? Lehet nem véletlenül tolják, úgy tűnik nem sok ember legjobban várt top hármában szerepel. Megváltozik ez most?

9 hozzászólás a “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides és a Super Bowl” bejegyzéshez

 1. Szerintem elég sok ember top hármában szerepel. Köztük az enyémben is. Jó kis kalandfilm lesz.

 2. Nem, még mindig nem…

  Az első rész megfogott nagyon, pedig egyáltalán nem érdekelt, csak rádumáltak. A másodikat nagyon vártam, és nem is lett rossz első nézésre, jókat röhögtem a poénokon, másodjára viszont már nem volt az igazi, a harmadik pedig számomra még a Mátrix 3-nál is rosszabb volt, csak lezárta a történetet amit a 2. nyitva hagyott, de ennyi.

  Ezt sem várom különösképpen, kb annyira érdekel mint az első legelőször. Lehet meg lesz vizsgálva, de moziban esélytelen..

 3. pozitív: nincs benne Orlando Bloom és Keira Knightley
  negatív: azért nem volt ez ANNYIRA jó trilógia.

  mozis előzetesben pedig a 2012-es Razzie-n mehet majd a “Worst Eye-Gouging Mis-Use of 3-D” kategóriában is (kard pont kiáll a képernyőből a szemedbe bele)

 4. Amúgy van egy Orlando pótlék ebben is, még mondja is szomorú szemmel, hogy “You’re killing her.”

 5. nálam egyértelműen top 3, akárhogy is szidják a 3. és a 2. részt, élmény volt megnézni őket.

 6. Köszönet neked “horathius” osztom a véleményed. <3 <3 :)

  Természetesen nem kötelező megnézni annak,aki nem akarja, de legyenek szívesek nem elvenni azoknak az életkedvét, akik még be tudnak ülni egy film kedvéért a moziba, vagy a kényelmes karosszékbe. Méghozzá anélkül, hogy előítéleket gyártanának, és ezáltal elvennék a film varázsát.

  Örülök,hogy látok itt olyanokat, akik nem az effektek, a színészek, stb. miatt néz filmet, hanem nyitott a történetre, amit el szeretnének neki mesélni. Minden tiszteletem a fogékonyaké. ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.