Priest és a Super Bowl

Hopp, a Priest reklámjába is toltak egy kis plusz pénzt, pedig nem néz ki akkora durrnak, főleg, ha a Super Bowl alatt bemutatott többi előzetest megnézzük. Ettől még nem hagyható ki ez a 30 másodperc vámpírölés a pappal.

9 hozzászólás a “Priest és a Super Bowl” bejegyzéshez

  1. Uj várandós képregényfilmeket mindet tönkreveri szerintem,Amerika kapitányt meg ilyeneket minőségben bedarálja simán, ez a film eszelősen jól néz ki.Ez a trailer is nagyon tetszik, nem rak többet hozzá mint az előző,nem lő le sok poént, egy korrekt előzetes. Ezt már nagyon várom.

  2. Depeche Mode Personal Jesus zenei aláfestéssel még jobban oda ver! Várandós tényleg! :)

  3. Ian McKellen viccesen néz ki abban a kalapban vagy miben. Tipikusan az a trailer, hogy borzasztó vagy akciódús popcornmozi. majd kiderül dvd-n.

  4. Meg sem közelíti,sem Amerika kapitányt,sem Thor-t.Sőt még az Aliens vs Cowboys is sokkal várósabb nekem._Bár nekem már anno a képek sem jöttek be.

  5. Úgy utálom, hogy ez baromira nem arról szól mint a manga… Az nekem nagyot ütött, viszont nagy csalódás lesz ez a film. Gondolom, az amerikaiaknak kicsit túl sokat kellett volna gondolkodni ha a képregényt követte volna a film. El van csezsve úgy ahogy van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.