Super 8 és a Super Bowl

JJ Abrams új filmje, a produceri székben pedig Spielberg helyezkedett el. Menekülés, robbanás, lens flare. Jöhet. Olyan, mint valami régebbi sci-fi akció.

25 hozzászólás a “Super 8 és a Super Bowl” bejegyzéshez

 1. Sejtelmes, kicsit olyan ET hangulató bár a mai igényekhez igazítva (robbanások, ilyesmik, de lehet csak a zene miatt). Erre kíváncsi leszek, jöhet!

 2. Eddig vártam a filmet, de ez az előzetes elvette a kedvem tőle. Ilyen egy ocsmány robbanásokat.

  Megnéztem a Cowboys and Aliens előzetest is, na abban is vannak olyan jelenetek, amivel leromboltak mindent, hogy egy baromi jó filmet nézhetek majd meg.

  A Priestnél már az előző trailerek tele voltak ilyen jelenetekkel, de azért tudják még fokozni.

  Esküszöm mintha gyerekek játszadoznának a CGI effekttel és ontják magukból a rondábbnál rondább effekteket.

 3. Nem oltásként írom, ha lehet ne is reagáljon rá az érintett
  pl: nem tudom hány éves mert egy 16-al nem akarok leállni vitatkozni
  DE ha már fel lett hozva, akkor leírnám ami régóta motoszkál bennem, nálam a CG, trükkök minősége a legutolsóbb egy film szempontjából, ezerszer jobban megnézem még ma is a makettos régi SW trilógiát, a bábos régi Indiana filmeket, beállításokkal ügyesen megoldott replülőgördeszkázó M.J. Fox-ot vagy botrányosan vetített Szellemírtókat stb. még is olyan hangulatuk van, történetük, eredetiségük, szerethető karaktereik hogy a mai CG-borzalmak elbújhatnak.
  Ennek a trailernek ez megvan, nem tudom hogy milyen lesz a film DE a SB-előzetesek közül ez jön be a legjobban zúzhat akármennyire a TF3

 4. olyan mintha látvány Abrahms, zene meg Spielberg. Nem tudom mi lesz belőle, de ez alapján hiába oldschool a hangulat, valahogy nem.

 5. Semmi baj nincs ezekkel a robbanásokkal. Ráadásul JJ Abrans a rendező, szóval a történettel se lesz baj, legalábbis az eddigi filmjei alapján mondom. Szerintem is ez a legjobb Super Bowl spot eddig, utána szorosan követi Amerika Kapitány is persze. :)

 6. Iszonyat jó lesz az a megérzésem, ezzel a trailerrel Abrams-osan csak fokozták a várakozásomat. Ez a retro stílus pluszpont nálam és nem hiszem, hogy el lesz gagyizva elég ha csak az előző trailerből indulunk ki.

 7. nemrég láttam a The iron giant c. animációs filmet. rossz volt. pontosabban nem adott semmit. és nem a hagyományos
  2D technikája miatt – amiatt még bájos is volt egy kicsit –
  hanem, mert elbaszott egy nagyon jó alapsztorit!
  az ötvenes években játszódott, egy kissrác atlálkozik egy
  az űrből érkezett óriásrobottal, stb. stb. és bla-bla.
  és sajnos mert gyerekmozi lett belőle, elhasználtak egy
  remek alaphelyzetet. fck.

  na majd remélem ez! de csak akkor, ha inkább
  JJ Abrams-mozi lesz ez és nem Spielberg…

 8. huhh, JJ ráment a retro vonalra? tetszik. viszont a cgi még nagyon gagyi, ahogy a papír vonatvagonok repülnek a levegőben! remélem még dolgoznak a srácok rajta egy keveset.

 9. nekem ez a trailer nagyon elvette a kedvem a filmtől. az előző alapján egy naggyon komoly durvaságot vártam, erre kapok egy ilyen családi gyerekes marhaságot…nemáááár

 10. Amit nem kaptunk meg az új Star Wars trilógiával , azt most MEGKAPJUK.nem kicsit. NAGYON. mármint az érzést . valamit amit nem éreztünk már, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.