Transformers 3 és a Super Bowl

A robotok is feltűntek, ezűttal nem csak teaser-traileren, mint a legutóbb. Az biztos, hogy hülye vagyok, de a harmadik résznek is meg lesz az esélye nálam, akármilyen is lett a második. Ez a Transformers: The Dark of The Moon-30 másodperc kalapál, még akkor is, ha kicsit izzadságszagúan emeli a tétet Bay.

A vimeo oldalon HD.

59 hozzászólás a “Transformers 3 és a Super Bowl” bejegyzéshez

  1. Ez bitang durva, már – már túl sötét !!!
    Részemről ez a legmeggyőzőbb a super bowl spotok között.

  2. Nekem is tetszik de két éve még a 2 is tetszett úgyhogy ne dőljünk be megint. Majd július 1.-én kiderül….

  3. Pedig megígértem magamnak, hogy a 2. rész után soha többé Transformers, de hát ez alapján…

  4. Human: Nem hiszem, hogy hülye lennél… tudjuk milyenek a TF filmek… nagyon látványosak. A látvánnyal meg megveszik az embert.
    Mindenesetre én erős maradok, de majd a faterom miatt úgy is meg kell néznem, de max egy dvdrip-et.

  5. ezért nézd meg BlueRay-en. :)
    amúgy menjenek a francba, mert engem is visszacsalogattak ezzel. szánalmas vagyok.

  6. Human, lehet, de az biztos hogy akkor sem vagy vele egyedül :)

    Amúgy tényleg, a második trailereinél még én is ugyanúgy voltam mint most: ez valami hatalmasat fog ütni.

    Aztán nem, de emiatt még nem kell leírni ezt a filmet is, majd kiderül.

  7. Jól láttam, hogy valamiféle madár-robot tűnt fel benne, vagy sárkány robot volt, meg valami polip-robot futkozik ott az utcán? :D:D:D
    Persze, biztos lesz benne egy-két faxa akció, de a többin meg majd csak röhögni lehet fájdalmasan, úgy mint a 2. részen. Én nem látok ebben semmit, amitől jobb lenne, mint az előző. Igaz nálam már a Holdra szállásos baromságnál elbukott a story, tökmindegy, hogy mi is a lényege annak. Ez az “izzadságszagúan” jellemző nagyon találó! :D
    Ja és azok a repcsik nagyon Skyline-osak, vagy inkább a Battle LA-re hajaz? Szerintem Baye megirigyelte a mostani idegeninváziós filmeket, nem voltak neki elegek a robotok, így egy csapásra lenyomja a saját invázióját is.

  8. Nos én a Transformers filmekben sosem kerestem túl sok értelmet, de simán elszórakoztat arra a másfél-két órára legyen az bármelyik rész. Látványvilágban rettentően odacsap, a robotok mocskos jól meg vannak csinálva az átalakulósdijukkal és a poénokat is bírtam. Elég ritkán járok moziba de nem ez lesz amire elmegyek, viszont itthon nagyon szivesen megnézem majd. :)

  9. Csajszi áll egy helyben tisztán és sértetlenül, miközben repül minden körülötte. Ejejj Bay bácsi, hát csak nem tanul a giccsekből?

  10. Nem nagyon bírom Bay-t, a második részt meg se néztem mert az első is egy kalap ürülék volt(mondom ezt úgy, hogy olvastam pár TF képregényt és azok se a műfaj gyöngyszemei sokszor), de a végén az a darálás azért elég királynak tűnt :)

  11. Eddig nem fűztem nagy reményeket ehhez a filmhez, de ezzel a trailerrel megvettek kilóra… csak aztán nehogy úgy járjunk mint a második résszel…

  12. rohadt élet,megint lehet kidobni 1200at mozijegyre meg egy ezrest popcornra…és aztán megint szar lesz…de ez kurva jól néz ki:DD

  13. Remélem tekintettel vannak arra hogy a trilógia befejező része és végig ilyen ütős lesz a film :DD

  14. Persze – persze a 2. teasere után is valami kurva jót vártunk, aztán lett nagy gagyi vicces pofára esés, de ez most TUTI lESSZ !!!
    Az milyen amikor egymásnak megy a 2 autó oszt transzformálnak ????

    És különben is Megan Fox és a dorky comedy out, szóval …

  15. Az első részben faxa volt, hogy katonai cuccokká alakultak az álcák, a másodikban se voltak rosszak az építkezési cuccosok, de most miért kell állattá alakulniuk a 3-ban? :S
    Tudom, hogy vannak valami dino tf-ek a képregényben, de azért nem ilyen állatok…
    A negyedikben meg növényekké alakulnak vagy mi?
    Mert tuti lesz 4 is hiába mondja bay h nem.
    De bárcsak ezután már a bad boys 3-at csinálná, bárcsak…

  16. Akármilyen is lesz, biztos meg nézem.
    2-3 óra dara, néha jó az is, meg hiába vannak a “műalkotások” ha azok unalmasak, inkább nézem a pörgős agyatlan szart, az ilyet jobban szeretem :)

  17. Elképesztő, hogy hol tart már a cgi technológia.
    A super bowlos trailerek közül ide kommenteltek a legtöbben. Azért ez is elmond valamit.
    Sokan lehúzták a második részt és vele együtt Bay-t de a többség ott lesz a moziban megint. :)
    Az már más kérdés, hogy milyen szájízzel jönnek ki onnan.
    Én bizakodok.

  18. tony stark: Voltak állatok is…

    A madár-szerűség szerintem Laserbeak (Lézercsőr). Shockwave-re leszek nagyon kíváncsi.

  19. A kettőt nagyon nem csíptem, de ha ez sztoriban, hangulatban min olyan lesz, mint az egy, akkor simán jó. A trailer alapján felvettem a listára.

  20. Én is beállok a reménykedők közé, mert nagyon jó ez a trailer, szépen vannak kivitelezve az akciók, de a madár, polip-vakond stb robotok miatt már látszik, h ez is el fog gagyulni sztem. Előző teaser nem tetszett.

  21. A csaj tényleg gáz, borzasztó csúnya, úgy néz ki mint egy picsaszájú barbibaba. nem illika filmbe.

  22. Nem tudom mi a probléma a scifi akciófilmekkel nektek. Hál’Isten nem kötelező moziba menni én mégis megteszem mert nekem mind2 filmje jó volt. Nevettem, volt látvány meg izgalom. Akinek ez a 3 nem elég annak tudom ajánlani “Tükör által homályosan” filmet Ingmar Bergmantól. Fekete fehér dráma pont az ilyen kiégett embereknek való megnézése után még a Barátok Közt is epikus filmnek tűnik majd.

  23. blade78!!!!Azert lennenk kiegettek(?) mert nem tetszik egy bugyuta poenokkal megaldott hihetetlen gyenge akciofilmecske??Eleg erdekes meglatas ha nem hargszol meg!!!!!!

  24. Hát nem is tudom.

    Nekem van egy 1985-ös képregényem a Transformers-ről,de abban a Sokkoló elég nagyot üt.

    Hogy a Transformers3 című filmben lesz e Sokkoló,és hogy mekkorát fog ütni,azt nem tudom.Én pesszimista vagyok ebben az eseteben.

    De arra kíváncsi lennék,hogy az Asylum mit fog alkotni Transmorphers címen,ha egyáltalán lesz ilyen alkotásuk…

  25. Várós a film. Nekem az előző két rész is tetszett igazából, bár az tény, hogy a másodikban az idétlenkedést nagyon túlzásba vitték.

  26. Human
    Nem is akárhogyan. “Borzasztóan” :D
    Érdekes, hogy valakiben ez ragadt meg a trailer láttán…:)

  27. gabor szivem szakad meg azokért akik egy popcorn filmen nem tudnak szórakozni… azok inkább a jó öreg 80-90évek akciófilmjeit szerezzék be bluerayen mert olyanok már úgysem fognak készülni. Mélyebb értelmet keresni háznyi méretű harcoló robotokban lássuk be nagyon nehéz. “Bugyuta poénok” poénok azért vannak mert a cenzorok CSAK úgy engedik 10+ korosztálynak hogy megnézzék a filmet az akció helyzetek feszültségének kioltására beletesznek párat.
    Sajnos a kiégettek már csak fikázni tudnak nincs meg bennük az ami a többi filmbuziban ( :D ) várni a filmet, remélni hogy jó lesz, beszélgetni róla a haverokkal, elmenni rá és utána ide erre a szent oldalra visszajöve megosztani élményeit ha voltak.

  28. blade78: nekem meg érted szakad meg a szívem. Azért mert valami popcorn attól még a többi társával összemérhető. A Transformers 2 tőlük marad el, nem kell a ferdítés, hogy rögtön Bergmani mélységet vagy magasságot keres benne bárki.

  29. Kellene majd augusztus végén akkor valami popcorn mozi mérközés. :D De ne csak 1-5ig a pontozás legyen árnyaltabb :D
    human értem ne szakadjon meg a szíved mert én már mindegy :D

  30. A trailer látványra odavág,de az a csaj valahogy k*rva ronda.
    Lehet,hogy az a baj,hogy én a szép és dögös lányokat kedvelem,nem a tucattermékeket.

  31. Nekem egyáltalán nem tetszik az előzetes… Mi ez a béna zene? Az meg hogy Optimus lecsap 3 álcaféleséget, abban mi a jó? Kit csap le, miért? Minek?
    Jobban kifejtve a ritmusa xar a trailernek, ami nincs. MichaelBay.com(kemény 1/6 oda a trailernek),bevillanó képek, mozidátum + idegesítő zene, semmit nem tudunk meg a filmből, mi a fenéről fog szólni, csak a CGIvel való büszkélkedés, aztán Opti beszáll egy utcai rendfenntartásba, bénán forog, sugarat okád a kezéből, a végén pedig: Optimus fővezér útólsó, mindent elseprő suhintásánál megint valami béna hanghatás(közben törpelábai lettek a kezéhez képest, mint egy majomnak).
    Remek jellemzést írt human, izzadságszagú, CGI erőltetett!

  32. azért érdekes h első mozgóképektől,egy 20 mp teasertől egyből azt várja valaki h az egész sztorit feltárják és minden kiderüljön..akkor végülis minek is ülne be bárki 2 órára a moziba ha első videóban minden benne van..

    sztem csak örülni lehetne ha ilyen “erőltetett cgi” lenne minden filmben

    am tetszik,csak még nagyon soká lesz július,és túl sok anyagot adnak még ki belőle,amit meg minél inkább el kéne kerülni
    a csaj meg nem ronda,csak nem jön be,dehát foxot is el lehetett valahogy viselni ezelőtt,talán őt is sikerül :)

  33. neeuqder
    Nem értem. Hogyhogy erőltetett a CGI?
    Egy Transformers filmben jóhogy sz@rásig van CGI. Vagy szeretnéd hogy mindegyik robotot megépítsék neked? Vagy beöltözött emberek verekedjenek mint a régi Godzilla filmekben?

  34. Kurvajó előzetes, pont azért mert arra készít fel (és nem többre) ami az egész szériát jellemzi:
    – gagyi történet?
    – gagyi forgatókönyv?
    – gagyi színészi játék, és túlzások?

    KIT érdekel!
    Elviszi a filmet:
    – Optimus(és úgy a robotok) hangja
    – a Robotok tekergései, mozgása, apró részletei
    – bitang brutál hangok (messze a TF filmek nyújtják a legdurvább házimoziélmény ha a hang/vizuális élmény kettősben)
    – atomzúzda akció

    Mind2rész katasztrófa ha filmkritikusként esik neki az ember, de így is 20x láttam minimum mind2 részt (és nagyon sok ismerősöm sok újranézős rajongó, hihetetlen de lányok is, sokkal magasabb arányban mint más hasonló filmeknél), szóval van a filmekben annyi lendület, sodró akció és hibátlan audio/vizuál megvalósítás, ami miatt sokáig etalonnak fog számítani a hasonló “buta” filmek között, és le a kalappal Bay előtt, hogy a hiányosságok ellenére a nettó szórakoztatási és szájtátási faktort olyan magasra tette, hogy megfogni esélytelen őt a stílusban (Iron Man is jó például, de messze nem TF)…

  35. Dinobots!
    Elvileg őket pakolta össze legelőször a Bárka Shockwave ellen még anno mikor dinok voltak mindenfelé, tehát erőssssen valószínű, hogy lesz Shockwave :)
    Mivel Megatron rühelli Optit meg Shockwavet, Shockwave rühelli Optit meg Megát, Opti meg nyugalmat akar remélem óóóóriási pusztítást fognak végezni :D
    Már az első részben ki is kiderült, hogy nem egy hihetetlenül korszakalkotó történetű szájenszfiksönt akartak létrehozni de még a 3. résznél is ezt várják sokan. Nem igazán értem.
    Amerika kapitány, Supermen meg a sok régi szuperhős feldolgozásban pl minden hős valami csiricsáré ruhában, köpennyel meg atomanti feszülős naciban rohangál és menti meg a világot. Ki venné ezt komolyan? :)
    Mekák, hentelés, ájkendi!

  36. rickeffe: már megint ez az elméletgyártás, senki sem korszakalkotást vár, hanem mondjuk azt, hogy inkább az elsőre hasonlítson mint a másodikra, ami rosszabb az eddigi trilógiából.

  37. az nem dinobot hanem laserbeak, soundwave miniconja, mint pl ravage, a robotcica. Megatron meg nem utálja shockwavet, ő rá bizza cíbertront amég távol van.

  38. Úgy látom hogy sokaknak tetszik ez a trailer,de én továbbra sem vagyok bizakodó:

    A Michael Bay eddigi Transformers filmjei igazából csak a 90-es Transformers képregényeknek a kezdetét indítja újra,tehát én a magam részéről még a Transformers:Cybertron című rajzfilmsorozatot is érdekesebbnek tartom,mert ott már javában járják a Galaxis-t az Transformers figurák,és még ha az a sorozat nem is volt olyan jó nekem,mert szerintem eléggé elnyújtották,én még azt a rajzfilmsorozatot is többre nézem a Bay filmjeinél,én egész egyszerűen meg se néztem a Bay filmjeit.Mellesleg csak szeretném elárulni,hogy az Asylum két Transmorphers című filmje volt az igazi áttörés,tehát én mind a két Transmorphers filmet megnéztem,és azokat tartom eddig a legjobb Transformers filmeknek.
    Egész egyszerűen arról van szó,hogy az Asylum is a 90-es Transformers képregényeket veszi alapul,de azokat nem újradolgozza,hanem teljes mértékben átfogalmazza,újraértelmezi,hiszen a Transmorphers filmek arról szólnak,hogy a Transformers figurák a jövőben folytatják a harcot egymással.

    Akkor meg nem tudom hogy minek nézzem meg ezt a 3.Bay féle Transformers filmet,Itt már megint csak feldolgozásról van szó.
    Bár szerintem az Asylum is kifogyhatott az ötletekből,nem tudom hogy Ők mit fognak alkotni.
    Nekem tehát sem a trailer,sem ez a legújabb Transformers film nem tetszik.Én elég pesszimista vagyok,dehát nem muszáj velem egyet érteni.Viszont a Transmorphers című filmeket többre nézem a Bay filmjeinél,sajnálom,de ez van.

  39. De mondjuk azt azért még szeretném megemlíteni,hogy nekem megvan a legelső részektől a Transformers képregények sorozata,és a legelső résztől még a Pókember is szerepel ebben a képregényben.Ha már a Pókemberről van szó,akkor szerintem a Marvel is szóba hozható,de akkor meg a Marvel-nek lesz az X-Men:First class című filmje,amit már tuti hogy meg fogok nézni.

    Nem mintha bántani szeretném a Bay Transformers filmjeit,de már jó lenne,ha sokan észrevennék azt,hogy igazából a Transmorphers filmek az igazi áttörések,nem pedig a Bay filmjei.Amúgy meg elegem lett abból is,hogy mostanában állandóan nyomták ezeket a műanyag képregény adaptációs filmeket,és ez nem baj,örülök neki hogy a képregény figurákat be akarják mutatni,de már nekem kezdett elegem lenni abból,hogy a minőség helyett állandóan csak a mennyiségre mentek.Én olvasom most is a legjobb képregényeket,és már szeretnék valami normális képregény adaptációs filmet is látni.
    Az is jó poén,hogy eddig nyomták zsinórban az ilyen filmeket,most meg állandóan csak halogatnak,tervezgetnek:majd 2012-ben lesznek jó filmek!Jaa!majd 2013-ban lesznek még jobb filmek!Előtte meg az agyamra mentek a Smallville sorozattal is,ahol már szegény Superman-t hirtelen előkotorásszák a hamvaiból,most nagy sztár lehet belőle!Bezzeg jópár évtizedig le se izélték szegény Superman-t,mert a nagymenős akcifilmek,meg az eröltetett vígjátékok voltak az igazán fontosak!Hát hogyne!

    Amúgy pedig én szeretném hogyha sokan megnéznék ezt a Bay féle 3.Transformers filmet,mert azért ez a film az igényesebb filmek közé tartozik.Szerintem.

  40. Én mindig is nagy TF rajongó voltam. De a 2.nál…pfuu -.- Pofára estem, beleestem bay bácsi csapdájába :S Nagyon ideges lettem és aztmondtam:”Soha még egy ilyet! TF, vége!” De ennél nagyon meggyőztek. Ha meghalna optimus és az emberiség…NAGYON ÁLLATI LENNE :D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.